Vind de juiste auto in Bremen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 12 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bremen - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 21:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 21:17 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 40 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 15:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 jul. 2017 15:54 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 02 feb. 2017 09:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bremen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bremen:

★★★★★
★★★★★

5 tot 5 (15 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(4.2 tot 5 )
Ik maak maar spontaan gebruik van een auto dus heb er nooit een aangeschaft, wanneer ik de auto gebruik huur ik er een, en bij happy,car is dit zeer, goed, bevallen.
Huurauto beoordeling van Marianne T.- 30 jul. 2015 09:20
★★★★★
★★★★★
(4.5 tot 5 )
Grote luxe auto gehuurd voor mijn bruiloft, waar dan ook ter wereld een auto kunnen huren top HAPPY CAR.
Huurauto beoordeling van Michelle H.- 29 jul. 2015 07:28
★★★★★
★★★★★
(4.6 tot 5 )
Fantastische rit gemaakt door prachtige landschappen door HappyCar.
Huurauto beoordeling van Hans K.- 29 jul. 2015 04:08

Autohuur Bremen

Algemene informatie
Bremen is een populaire bestemming in het noorden van Duitsland. Door de stad loopt de rivier de Wezer. Deze rivier maakt de stad zo charmant en gezellig. Daardoor is het ook niet verbazingwekkend dat de grote haven Hanze hier terug te vinden is. Deze is de op één na grootste van Duitsland.
Deze stad kreeg een bisdom in 787 door de befaamde Karel de Grote. Gedurende de Tweede Wereldoorlog werd dit rijkdom voor over de helft gebombardeerd en vernietigd. Door die reden hiervan zult u een sterk contrast vinden binnen de stad tussen de authentieke en de modernere architectuur.

Bezienswaardigheden in Bremen
Op de eerste plaats komt de hoofdattractie die draait om het bekende sprookje: de stadsmuzikanten uit Bremen. Het gaat om sprekende dieren die samen naar Bremen vluchten. Tijdens hun tocht maken zij samen gezellig muziek. Ze kregen hun eigen standbeeld waardoor het sprookje geëerd wordt. U kunt deze terugvinden op de marktplaats in het centrum van de stad. Op dit plein kunt u nog meerdere bekende bezienswaardigheden terugvinden. Net als het Rathaus en Sint Petri Dom, die bekend zijn om hun prachtige architectuur.
Als u aankomt met de trein kunt u van het centraal station meteen het grote Übersee-museum bezoeken. Hier worden verschillende culturen en volkeren weergegeven door middel van attributen, historische elementen en verhalen. Ook kunt u meer informatie krijgen over de evolutie van de handel en ontwikkeling over de stad Bremen zelf. Deze kunt u bezoeken aan een zeer schappelijke prijs.
Als u graag een avondje gaat stappen, zijn er meerdere opties waar ieder wel wat leuks vindt. De belangrijkste is de promenade Schlachte genoemd. Hier zijn bars en restaurants terug te vinden die over een lengte van enkele meters strekt. Daarnaast is er ook de Viertel. Hier zijn opnieuw  verschillende horecagelegenheden te vinden.
In de zomer worden hier ook verschillende festivals georganiseerd. De eerste is het Hurricane festival. Dit is een popfestival, maar heeft elk jaar het hoge aantal bezoekers te bedanken aan de sterke line up die ze presenteren.
Daarnaast is er nog het Breminale. Hier vieren ze cultuur en muziek tijdens vijf dagen langs het water van de Wezer.
Voor een dagje shoppen raden wij u aan naar de Obernstraße te gaan in het hartje van de stad. Daarnaast zijn er nog een hoog aantal winkelcentra en galerijen waar u eens kunt binnen een kijkje nemen.

Naast Bremen kunt u uitstapjes maken naar steden in de buurt. Zo is er bijvoorbeeld Hamburg: een prachtige stad vol architectuur en geschiedenis. U kunt er natuurlijk voor kiezen om met het vliegtuig te komen: op de luchthaven van Hamburg heeft HAPPYCAR genoeg partners voor een geschikte huurauto. Ook Hannover is goed aan te rijden met uw huurauto. In deze stad bevindt zich het Anzeigerhochhaus: de hoogste wolkenkrabber van Duitsland. Ook heeft Hannover verschillende stadsparken die uitermate geschikt zijn voor een heerlijke wandeling.


Met de huurwagen op vakantie
Bij HAPPYCAR is het onze prioriteit u te voorzien van de beste prijzen en aanbiedingen.
Bremen is een prachtige stad met een grote afwisseling tussen natuur en architectuur. De stad bruist van verschillende activiteiten voor groot en klein. U zult zich zeker geen seconde vervelen. Voor de kunstliefhebbers zijn er verscheidene musea terug te vinden, maar voor degene die hun ontspanning terug kunnen vinden in een heerlijk dagje shoppen, zult u ook niet teleurgesteld worden. In Bremen is een tal van activiteiten die uw verblijf optimaal zullen maken. Neem een rondleiding door de stad met een ervaren gids, bezoek het Universum, waar u door verschillende proefjes ingeleid wordt in de wereld van wetenschap of neem een kijkje in de Beck bierbrouwerij of Mercedes-fabriek! Daarnaast is er in de buurt ook genoeg te doen, waar u met uw huurauto eenvoudig naartoe kunt rijden.
Zo kunt u ook de pittoreske dorpjes rondom de stad bezoeken om een optimale ervaring te beleven en zo de mooiste herinneringen mee naar huis te nemen.