Vind de juiste auto in Brindisi

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Brindisi - Goedkoopste aanbiedingen

VW Up

VW Up

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 13:22 uur.

Peugeot 2008 SUV

Peugeot 2008 SUV

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 13:22 uur.

Nissan Qashqai SUV

Nissan Qashqai SUV

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 okt. 2016 13:22 uur.

Mercedes Vito

Mercedes Vito

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 okt. 2016 20:52 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brindisi

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brindisi:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Brindisi

Brindisi is een aantrekkelijke havenplaats in het zuidoosten van Italië. De stad van nog geen 100.000 inwoners ligt aan de Adriatische Zee en in de regio Apulië. Brindisi bevindt zich in de hak van de laars van Italië. Het is een stad uit de oudheid die alles in zich heeft. Forten, kastelen en kathedralen, een scheepvaarthistorie en een aangenaam klimaat. Door voor autohuur in Brindisi te kiezen, heeft u de vrijheid en flexibiliteit om naar eigen tijdsindeling de culturele en landschappelijke hoogtepunten van Brindisi te bewonderen. Via HAPPYCAR vindt u de gewenste huurauto in Brindisi met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Als onafhankelijke prijsvergelijker checkt HAPPYCAR de aanbiedingen van vele autoverhuurbedrijven als Hertz, Avis, Europcar, Alamo en CarDelMar, waar de voor u meest gunstige prijs uitkomt.

Ontdek Brindisi
Brindisi werd in de Romeinse tijd ꞌBrindisiumꞌ genoemd, wat ꞌhertenhoofdꞌ betekent. Dit verwijst naar de vorm van de historische haven, die al vanaf deze periode van het Romeinse Rijk van grote betekenis is geweest. De haven is vandaag de dag een voornaam vertrekpunt van de veerboten naar Griekenland. De wereldberoemde Romeinse weg Via Appia liep vroeger van Rome naar Brindisi. U kunt met uw Rental Car in Brindisi even een stop maken bij de Romeinse zuil (Colonna Terminale della Via Appia) in Brindisi, die het eindpunt van de Via Appia markeert. Brindisi was in de Tweede Wereldoorlog tijdelijk de hoofdstad van Italië, in de plaats van Rome.
De stad Brindisi ligt in een omgeving van diverse beschermde natuurgebieden. U kunt uw huurauto in Brindisi gebruiken voor een tochtje naar de wetlands in het regionale natuurpark Punta della Contessa of het bosrijke regionale natuurreservaat van Santa Teresa en Lucci. Brindisi is ook de stad en provincie van de wijnbouw. De rode wijnen en rosé wijnen hebben een hoge kwaliteitsstatus en worden meestal gemaakt van de Negroamaro druiven. Er zijn in de regio tientallen wijnboeren die op vele honderden hectaren wijngaarden druiven kweken voor de beste wijnen. Rijd eens met uw Rental Car in Brindisi naar de wijngaarden in Brindisi en proef van de heerlijkste wijnen. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Brindisi.

Met een huurauto Brindisi ontdekken
Autohuur in Brindisi brengt u in contact met de vele bezienswaardigheden in deze oude havenstad. Met een historie die teruggaat tot de bronstijd en een rijk middeleeuws verleden valt er veel te zien. Een huurauto in Brindisi komt dan goed van pas. U kunt een parcours afleggen langs de achttiende-eeuwse kathedraal van Brindisi en de kerken San Benedetto en de uit 1310 daterende Santa Maria del Casale. Deze staat circa twee kilometer buiten de stad. Als u meer te weten wilt komen over de restanten uit de Griekse oudheid, is een bezoek aan het Archeologisch Museum in de binnenstad het overwegen waard.
Brindisi heeft een mediterraan klimaat. In de zomermaanden juli en augustus loopt het kwik op tot tegen de 30 graden. In de wintermaanden schommelen de gemiddelde temperaturen altijd nog rond de 12 à 13 graden. Autoverhuur in Brindisi is daarmee het gehele jaar door een aantrekkelijke optie.

Rondreis door de regio Brindisi
In de omgeving van Brindisi bevinden zich diverse aantrekkelijke plaatsen, die u met een Rental Car in Brindisi kunt bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een trip plannen naar het 36 kilometer verderop gelegen Lecce, dat als bijnaam ꞌhet Florence van het Zuidenꞌ heeft. Er is qua cultuurhistorie veel te zien in Lecce, zoals een Romeins Amfitheater, het Piazza del Duomo en Santa Croce, dat vermaard is om zijn papier-maché decoraties. Vanuit Lecce kunt u met uw huurauto doorrijden naar Ostuni, een middeleeuwse stad op ongeveer 35 kilometer van Brindisi. Het is gebouwd op een heuvel en heeft in de romaans-gotische Venetiaanse kathedraal van Ostuni zijn belangrijkste bezienswaardigheid. De havenstad Bari en tevens hoofdstad van de regio Pugllia ligt iets verder weg van Brindisi (113 kilometer), maar autoverhuur in Brindisi via HAPPYCAR maakt een rit naar deze stad betaalbaar en berijdbaar. Bari heeft een historisch centrum en vele interessante objecten die verwijzen naar de tijd van vroegere Romeinse, Arabische, Byzantijnse en Normandische bezetters.
Maak gebruik van het onafhankelijke huurautovergelijkingsplatform van HAPPYCAR en selecteer uw favoriete huurauto tegen de laagste prijs. Er worden meer dan 150 autoverhuurbedrijven wereldwijd met elkaar vergeleken. U krijgt desgewenst kosteloos advies en vindt binnen korte tijd een huurauto voor uw vakantie, dagtocht of zakentrip.