Vind de juiste auto in Brisbane

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Brisbane - Goedkoopste aanbiedingen

HYUNDAI I20 5DR

HYUNDAI I20 5DR

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2016 11:36 uur.

Mitsubishi ASX SUV

Mitsubishi ASX SUV

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 sep. 2016 18:37 uur.

Hyundai i20

Hyundai i20

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 okt. 2016 16:33 uur.

KIA GRAND CARNIVAL 8 SEATER

KIA GRAND CARNIVAL 8 SEATER

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2016 11:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Brisbane

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Brisbane:

4.8 tot 5 (13833 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45
(4.5 tot 5 )
goedkoop
Huurauto beoordeling van Chris S. - 21 jun. 2017 20:27

Autohuur Brisbane

Brisbane is een moderne, drukke stad, met een kleine anderhalf miljoen inwoners de op twee na grootste stad van Australië. De stad ligt aan een rivier met dezelfde naam en werd vernoemd naar Thomas Brisbane, een vroegere gouverneur van New South Wales. Naast moderne wolkenkrabbers treft u in Brisbane historische gebouwen, oude villa's en mooie groene parken. Het zal u opvallen dat er een heerlijk ‘laid back’ sfeertje hangt. Dit is natuurlijk te danken aan het heerlijke subtropische klimaat. Als u de kust van Queensland (inderdaad de "Sunshine State'') wilt ontdekken is Brisbane het ideale punt om uw reis met een huurauto te beginnen. Indien u per vliegtuig aankomt op Brisbane Airport, kunt u hier gemakkelijk uw huurauto in ontvangst nemen. HAPPYCAR heeft hier meerdere partners zitten. Door vooraf te boeken hoeft u de auto alleen maar op te halen en verliest u geen tijd door ter plekke nog een auto te moeten huren.

Bezienswaardigheden in Brisbane
Met een huurauto vindt u vrij eenvoudig de weg in Brisbane omdat het ontwerp lijkt op een dambord. De straten kruisen elkaar en zijn vernoemd naar Engelse koningen en koninginnen. In Brisbane vindt u een aantal interessante bezienswaardigheden. Uw zoektocht naar al het mooie in Brisbane kunt u het beste beginnen bij de Brisbane City Hall. Het oude stadhuis, gebouwd in 1930, ligt op King George Square en heeft een zeer karakteristieke klokkentoren, waar de Campanile van Venetië model voor heeft gestaan. Verder biedt de toren een prachtig uitzicht over de hele stad, waarbij het scherpe contrast tussen moderne en oude Victoriaanse bouwstijlen erg opvalt. Tegenover het oude stadhuis ligt het museum van Brisbane. Het Museum of Brisbane vertelt de geschiedenis van de stad, de mensen en de bijbehorende cultuur. Het museum stelt afwisselend kunstcollecties van de stad en van artiesten afkomstig uit Brisbane tentoon. Enkele mooie andere bezienswaardigheden zijn het oude treinstation, het postmuseum en het Old Government House.

Kangaroo Point is een schiereiland in het centrum van Brisbane. De meest noordelijke punt van Kangaroo Point wordt gekarakteriseerd door de Story Bridge. De Story bridge verbindt Kangaroo Point met het Central Business District (CBD) en is 777 meter lang. De zuidzijde van Kangaroo Point wordt gekenmerkt door een steile rotsformatie die de Kangaroo Point Cliffs worden genoemd. Vanaf de rotsen heeft u een goed uitzicht op het Central Business District van Brisbane en de Brisbane River. Bij Eagle St. Pier heeft u de mogelijkheid om met een oude radarboot een cruise te maken over de Brisbane River. Zo kunt u de stad aanschouwen vanaf het water.

Met een huurauto in Brisbane
Met een huurauto in Brisbane rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Wanneer u even genoeg heeft van de stedelijke drukte dan ligt op 50 minuten rijden van Brisbane het Lone Pine Koale Sanctuary. Dit park heeft de reputatie van grootste en eerste koalapark ter wereld. Er leven dan ook meer dan 130 koala’s, naast kangoeroes en andere typische Australische diersoorten zoals de Tasmaanse duivel. De dieren leven er in hun natuurlijke omgeving. Ten noorden van Brisbane ligt de Sunshine coast. Dit kustgebied kent een prachtige natuur en kunt u eenvoudig per huurauto vanuit Brisbane ontdekken. Als u meer opzoekt bent naar een badplaats vol toeristen en feestgangers dan rijdt u naar de Gold Coast ten zuiden van Brisbane. Als u meer wilt zien dan alleen deze mooie stad, kies er dan voor om de auto ergens anders weer in te leveren en tover uw Australië-reis om tot een roadtrip. Wat dacht u bijvoorbeeld van een trip in de richting van Sydney? U rijdt prachtig langs de kust en ziet ondertussen veel van het Australische landschap. Als u wilt kunt u nog verder rijden naar Melbourne.

Door een auto te huren in Brisbane kunt u deze mooie stad én nog veel meer steden eenvoudig en op uw eigen tempo bezoeken. Autohuur geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.