tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Buenos Aires - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen
Fiat Palio
Fiat Palio
gevonden op 25 okt. 2016 16:43 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen
Fiat Siena
Fiat Siena
gevonden op 25 okt. 2016 16:43 uur
Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen
Ford Ranger
Ford Ranger
gevonden op 10 okt. 2016 15:15 uur

Autohuur Buenos Aires

De hoofdstad van Argentinië, Buenos Aires, heeft zoals vele in Latijns Amerika een koloniaal verleden. De stad werd al in de precolumbiaanse tijd bewoond door inheemse stammen. De eerste Europeaan die op Argentinië voet aan wal zette was Juan Díaz de Solís. Twintig jaar hier na stichtte Pedro de Mendoza in het gebied de eerste nederzetting genaamd Santa Maria del Buen Aire, dit werd later na bekend onder haar hedendaagse naam Buenos Aires. De stad is na Rio de Janeiro en Mexico stad, de meest bezochte stad van Zuid-Amerika. Zoals sommige mensen wel zullen weten is Buenos Aires ook de geboorteplaats van onze eigen Koninin Maxima, misschien nog wel een extra reden om de stad te bezoeken. Wanneer u deze stad bezoekt zijn er een aantal dingen die u absoluut niet mag missen zoals, de Tango, de architectuur van Buenos Aires met vele Franse invloeden en het ritme van de stad. Laat u verrassen en stap in het bruisende Buenos Aires. Wanneer u de stad heeft gezien kunt u verder reizen door Argentinië, misschien richting Patagonië. Deze reis kunt u afleggen per huurauto. Deze kunt u ophalen op de luchthaven van Buenos Aires, waarna u eenvoudig uw reis kunt vervolgen. Door middel van een huurauto kunt u alles op uw eigen tempo.


Auto huren in Buenos Aires
Wanneer u naar Buenos Aires gaat kunt u bijvoorbeeld naar een van de vele Tango show´s gaan om te kijken hoe het er aan toe gaat in een echte Argentijnse Tango. Om dit te zien kunt u naar de wereldberoemde Esquina Carlos Gardel tango show, El Viejo Almacen tango show of El Querandi tango show. Deze shows bestaan vaak uit een avond vullend programma met diner en een prachtige show. Wanneer u iets actiever bent ingesteld of wanneer u graag nieuwe dingen probeert kunt u natuurlijk ook zelf naar een Tango school gaan om de basisbeginselen te leren. Wanneer u in Buenos Aires opzoek bent naar souvenirs of naar leuke spulletjes voor verjaardagen dan is is La Boca de plaats om deze te zoeken, op de “Caminito” voetgangers straat kunt u van alles vinden. Daarnaast kunt u vanaf deze straat ook een kleine cruise over de rivier maken met een boot of u kunt zelf met een roeiboot het water op. Naast dat de wijk bekend is om haar handicrafts, de rivier cruise en de tango die er ook veel beoefend wordt op straat, is deze wijk ook bekend om het voetbal. De Boca Juniors spelen hier namelijk in het het “La Bombonera” stadion. Tours in het stadion vinden bijna elke dag plaats en geven een mooi inzicht in het voetbal in Argentinië, maar wanneer u echt de sfeer wil proeven moet u natuurlijk naar een wedstrijd. Vaak worden kaarten hiervoor vaak vervalst en zijn erg duur. Echter wanneer u een betrouwbaar contact persoon heeft is het zeker de moeite waard om te proberen een wedstrijd te bezoeken. Een alternatief voor de Boca Juniors  kan ook zijn om River Plate te bezoeken, even fascinerend en de aartsrivaal van de Boca Juniors.

Bent u van al deze activiteiten een beetje hongerig geworden, dan heeft u geluk! Argentinië staat namelijk bekend om zeer goed rundvlees. Typisch in Buenos Aires zijn dan ook de “Parillas” of steak restaurants. Deze serveren het beste Argentijnse vlees, vaak ook met een goede keuze uit Argentijnse wijn. Nadat u heerlijk gegeten heeft en weer op pad gaat kunt u ervoor kiezen om een kerkhof te bezoeken, waar alle rijke families van Buenos Aires hun laatste rustplaats hebben. Hier vindt met ook een aantal beroemdheden zoals Evá Perón, de vrouw van president Juan Perón. Zij werd al om geliefd en is dan ook nog steeds zeer beroemd onder Argentijnen, vele bezoeken dan ook haar graf.

Of u nu de watervallen gaat bekijken bij de Argentijns Braziliaanse grens of u gaat richting Patagonië om cowboy te spelen of voor de adembenemende landschappen, met een huurauto kunt u in Argentinië uitstekend uit de voeten. U kunt met een huurauto gaan en staan waar uzelf wilt.