tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Cairns - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Hyundai i20
Hyundai i20
gevonden op 10 okt. 2016 15:07 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Volvo XC60 SUV
Volvo XC60 SUV
gevonden op 23 okt. 2016 17:42 uur
Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Toyota Kluger SUV
Toyota Kluger SUV
gevonden op 23 okt. 2016 17:42 uur
Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Mitsubishi Pajero
Mitsubishi Pajero
gevonden op 23 okt. 2016 17:42 uur

Autohuur Cairns

Cairns ligt in het noordoosten van de staat Queensland. De stad is gesticht in 1876 om mijnwerkers onderdak te bieden die goud zochten in het Hodgkinson River goudveld. Tegenwoordig is Cairns het tropische paradijs van Australië. Het is gelegen bij het grootste koraalrif van de wereld: The Great Barrier Reef. Verder staat Cairns bekend om het beschermde, primaire regenwoud. In Cairns heerst een relaxte sfeer met een aantal uitstekende plekken om een hapje te eten en te drinken. Dit maakt Cairns tot een ideale uitvalbasis om met een huurauto de omgeving te ontdekken.

Bezienswaardigheden in Cairns
De Cairns Esplanade is al sinds 1800 de hotspot van Cairns waar iedereen elkaar opzoekt. Het is een lange boulevard. Op de boulevard vindt u aan de ene kant winkels en horeca en aan de andere kant het water van Trinity Bay. Vanaf hier is ook ver in de verte het Great Barrier Reef. Op de boulevard bevindt zich ook een zwembad, picknick plekken (waar u kunt barbecueën), speeltuintjes en skatebanen. Daarnaast hangt er op de Esplanade relaxte sfeer waar zowel locals als reizigers op af komen. De Esplanade is de ideale plek om bij te komen na een trip met een huurauto in de omgeving van Cairns. Ondanks dat Cairns een kleine stad is zijn er ook een aantal musea te vinden, waaronder het Cairns Museum en de Cairns Regional Art Gallery.

In het noorden van Cairns vindt u de Botanic Gardens. Hier vindt u naast de mooie natuur ook twee wandelroutes. Deze walking tracks nemen u mee over Mount Whitfield door het regenwoud. De Red Arrow is de kortste route (1,5 km) en de Blue Arrow de langste route (6,6 km). Het uitzicht is prachtig en tijdens de wandeltocht heeft u grote kans om dieren tegen te komen die in het regenwoud leven.

De belangrijkste bezienswaardigheid in Cairns is the Great Barrier Reef. In het Great Barrier Reef heerst een enorme biodiversiteit en er leven duizenden dieren. Het is het grootste door levende organismen gemaakte bouwwerk ter wereld. U vindt er zo’n 2000 soorten tropische vissen, schildpadden, dolfijnen, haaien en zelfs walvissen. U kunt het beste een duik- of snorkeltrip naar het Great Barrier Reef boeken. Houdt u er rekening mee dat wanneer u nog nooit gedoken heeft, u eerst een cursus moet volgen. De cursus kunt u ter plaatse volgen en tijdens deze cursus maakt u ook duiken bij de Great Barrier Reef.

Met een huurauto rondom Cairns
Met een huurauto in Cairns rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Wat dacht u van de prachtige natuurgebieden rondom Cairns. Bijvoorbeeld de Kuranda State Forest ten noorden van Cairns of the Atherton Tablelands ten Noord-Oosten van Cairns. Bij de Atherton Tablelands vindt u vulkanische meren, watervallen, regenwouden en heuvels. U kunt ook met uw huurauto een dagje door de Tablelands. In het stadje Yungaburra vindt u vele historische gebouwen. Verder ligt in de Atheron Tableland ook het vreemde groene kratermeer van Mount Hypipamee. Bij Millaa Millaa vindt u schitterende watervallen en biedt het hoogstepunt u een mooi uitzicht over de omgeving. Genoeg te beleven dus en met een huurauto zijn de Tablelands makkelijk te bereiken vanuit Cairns. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de mooie stranden ten noorden van Cairns te rijden. Cairns ligt op ongeveer 1720 kilometer van Brisbane. In Brisbane vindt u moderne wolkenkrabbers, historische gebouwen, oude villa's en mooie groene parken.  Op 2500 kilometer ligt Sydney. De meest bekende bezienswaardigheden zijn het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge. Maar uiteraard heeft Sydney meer te bieden. U kunt een een bezoek brengen aan een van de vele musea, parken of stranden die Sydney rijk is. De verhuurstations op de luchthaven van Cairns, bieden u een eenvoudige manier op uw reis te beginnen. Een auto huren geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.