Vind de juiste auto in Caïro

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Caïro - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 12:51 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 12:51 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 jul. 2017 12:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Caïro

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Caïro:

4.6 tot 5 (81 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Caïro

Huurauto in Cairo

De hoofdstad van Egypte is een metropool Caïro en telt 20 miljoen inwoners. Hij is daarmee de grootste stad van Afrika en het Midden-Oosten. Caïro bestaat uit twee gouvernementen, Caïro en Gizeh. De stad heeft een internationale luchthaven waar u uw huurauto met alle gemak kunt ophalen en uw reis voortzetten.De stad is een verzamelpunt voor reizigers door Egypte, Caïro is een absolute must als je door Egypte reist.

Wat is Egypte zonder een bezoek aan de piramiden? Piramiden zijn een symbool voor Caïro en u moet deze echt overwegen te bezoeken! De piramiden van Gizeh zijn de bekendste en deze zijn gevestigd direct aan de rand van de stad. Om dit terrein te betreden moet u een bedrag betalen. Op het terrein heeft u de mogelijkheid om tegen een betaling op kamelen de omgeving the verkennen.

Het allergrootste Egyptologie museum is ook te vinden in het centrum van Caïro. Vondsten vanuit archeologische sites vanuit heel Egypte hebben hier een plekje in het museum en zijn tentoongesteld aan de bezoekers. Honderdduizenden objecten worden hier tentoongesteld. U kunt hier mummies,beelden,tronen en het graf van farao Toetanchamon vinden. Ook is hier het wereldberoemde gouden dodenmasker van Toetanchamon te vinden.

De Burj Caïro is de televisietoren van de stad en is 187 meter hoog. De hoge toren zorgt voor een 360 graden panorama over de stad. U kunt deze toren betreden tegen een betaling. Tegen zonsondergang is het vaak het drukst op het platform. Met wat geluk met het weer kunt u in de verte de piramiden zien liggen.

De rivier de Nijl.

Dankzij de duizenden kilometers lange rivier de Nijl is er leven in de woestijn en de stad mogelijk. De rivier is een echte trekpleister in Cairo. ’s Avonds varen er vele rondvaartboten op de rivier met veel muziek. Op de drijvende paleizen langs de oevers van het eiland Gezira vindt u vele restaurants waar u terecht kunt voor eten en drinken maar ook voor de sisha (waterpijp).

Binnen het voornamelijke islamitische Egypte werden de Katholieken Kopten genoemd. In Oud Caïro vindt u de Koptische wijk waar deze Katholieke stroming voortkomt. Hier vindt u ook de mooiste kerken van Caïro en tegelijk ook de eerste moskee ooit in het land.

De Khan El-Khalili bazaar is de grootste van het land en heeft naast een toeristische functie ook een commerciële rol binnen het dagelijkse leven van de lokale bewoners. Deze is ook de grootste soek binnen de Arabische wereld en biedt een ruim aanbod van handelswaar. Voor de toerist zijn er volop souvenirs te vinden zoals magneten, beeldjes etc. U kunt hier volop kruiden, groente, kleding en andere behoeftes vinden.

Het bekende Egyptisch Museum wordt jaarlijks door 2,5 miljoen toeristen bezocht. Dit museum heeft 136.000 Oud-Egyptische items in bezit. Deze items zijn de grootste schatten uit de Egyptische oudheid. Hier kunt ook de Toetanchamoncollectie bewonderen en ook echte mummies zoals Seti I en Ramses II. Tickets zijn niet bepaald goedkoop maar wat u ervoor terug krijgt is meer dan het geld waard. Hier vlakbij vindt u ook het Tahrir Plein. Het wordt ook het centrum van de recente revolutie genoemd.

De bekendste moskee van Caïro is de Moskee van Mohammed Ali. Deze moskee is gebouwd in Ottomaanse architectuur in opdracht van Mohammed Ali Pasha. De Mohammed Ali-moskee ligt bovenop de citadel.

Op nog geen 10 minuten van de internationale luchthaven van Caïro staat het moderne winkelcentrum Stars Centre. Dit winkelcentrum geeft een contract van het rijke gedeelte van Caïro en het luxe leven in Caïro. Het winkelcentrum heeft zeven verdiepingen en is een ware walhalla voor winkelaars.

Een reis naar Hurghada is absoluut de moeite waard. Vanuit Caïro kunt u ook uitstapjes maken naar andere landen, bijvoorbeeld Israël. Bezoekt u hier de heilige stad Jeruzalem. U kunt er vervolgens voor kiezen om uw huurauto weer in te leveren op het vliegveld van Tel Aviv. Op die manier kunt u een prachtige reis maken door dit gebied. Een huurauto biedt de uitkomst. Boek deze dus nu via HAPPYCAR.nl!