tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Calvi - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Renault New Twingo
Renault New Twingo
gevonden op 19 okt. 2016 18:04 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
gevonden op 19 okt. 2016 18:04 uur
Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen
Ford Grand C-Max
Ford Grand C-Max
gevonden op 6 okt. 2016 08:35 uur

Autohuur Calvi

Calvi ligt op het eiland Corsica, een Frans eiland in de Middelandse zee, de stad en kent zo’n 5.500 inwoners. Calvi ligt aan de Noord kust van het eiland Corsica, 200 km ten zuidzuidoosten van Nice. Wanneer u Calvi bezoekt mag u absoluut niet vergeten het Citadel van de stad te bezoeken, dit valt ook niet te missen doordat het een van de opvallendste punten van de stad is doordat de stad binnen het pompeuze Citadel ligt. Verder is Calvi de place to be voor de internationale jet-set en ligt de haven dus ook vol met peperdure jachten. Niet zonder reden overigens, Calvi heeft een azuurbauwe zee, een facinerende binnestad een cuisine van wereldformaat en geeft u een prachtig uitzicht. Om de rest van het prachtige Corsica te verkennen, kunt u het beste een auto huren bij HAPPYCAR. Doet u dit vooraf, dan kunt u de auto snel en eenvoudig ophalen als u aangekomen bent op het vliegveld van Bastia, dat gelegen is op Corsica.

Bezienswaardigheden in Calvi
Geniet van het Calvi zoals de internationale jet-set met een glas Champagne in de MaoTao bar. Schrik daarna alleen niet van de rekening! Wanneer u nog nooit van Calvi gehoord heeft ga er dan heen, probeer het uit. De Corsicaanse cultuur wordt hier nog echt geleefd zoals dit in hoort, gedroogd vlees is een specialiteit van de regio en dit is dan ook een must om te proberen voordat u de geboorte plaats van Christoffel Columbus weer verlaat. Ja, u leest het goed, volgens het de overlevering is in of nabij Calvi de beroemde Christoffel Columbus geboren. Deze diepgelovige ontdekkingsreiziger heeft volgens velen in 1492 Amerika ontdekt. Hij maakte meerdere reizen en ontdekte onder meer ook Cuba, en Hispanola waar hij ook gouverneur van werd. Naast de historische feiten valt er ook van alles te bezichtigen in Calvi, zo is het Citadel zelf een bezichtiging op zich waard en is de Roze kerk in het midden er van ook een publiekstrekker.

Met de huurauto kunt u Calvi en haar omgeving op een makkelijke manier ontdekken. Vanuit Calvi kunt u nog het huis waar Christoffel Columbus geboren zou zijn zien. Misschien rijdt u er wel naar toe! Na al deze bezienswaardigheden rijdt u gemakkelijk naar een van de vele stranden die Calvi u te bieden heeft. Hier kunt u heerlijk genieten van de Franse zon en bijkomen van het vele lopen. Geniet naast de zon van een drankje en een hapje op een van de terrasjes die u aan de boulevard van Calvi vindt.

U kunt natuurlijk ook de oversteek maken naar het vasteland van Frankrijk. Bezoekt u hier bijvoorbeeld Nice of Marseille. Gaat u liever voor wat Italiaanse sferen? Neem dan de boot en bezoek Genua of –een stuk zuidelijker gelegen– Rome.

Autohuur Calvi

Een huurauto Calvi geeft u veel vrijheid, zo kunt u naast Calvi de omgeving verkennen. In de omgeving van Calvi vindt u verschillende steden die allemaal hun eigen charme hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan Bastia of Ajaccio. U kunt hier met de huurauto eenvoudig heen rijden . Hier vindt u bijvoorbeeld de kerk van Bastia of de oude haven. De haven is vooral ’s nachts erg mooi en hier kunt u heerlijke locale wijn drinken. Een van de bezienswaardigheden die u niet gemist mag hebben is het Parc Naturel Régional de Corse. Het park kunt u gemakkelijk met uw huurauto vanuit Calvi bezoeken. Het park bevindt zich in het midden van Corsica en is een prachtige plek om een rustgevende wandeling te maken of simpelweg te genieten van de natuur. In het park vindt u de een lange afstand wandelroute die Corsica diagonaal doorkruist. Deze route wordt beschouwd als een van de mooiste wandel routes van Europa en is dus zeker de moeite waard, u wandelt door bergen en prachtige landschappen op Corsica.

Zoals u kunt lezen kunt u met de huurauto uw vakantie indelen zoals u dat zelf wilt! Huur nu uw huurauto op HAPPYCAR.nl.