Vind de juiste auto in Canberra

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Canberra

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Canberra:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Canberra

Wanneer je op vakantie gaat in Australie, dan is een verblijf in Canberra, in het Australian Capital Territory, de moeite waard. Canberra is de hoofdstad van het land en biedt je een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Een bezoek aan Australie staat waarschijnlijk niet jaarlijks op je agenda. Het is dan ook logisch dat je zoveel mogelijk van de regio wilt zien. Wanneer je met een huurauto Canberra en omgeving bekijkt, maak je een goede keuze. HAPPYCAR geeft je de tarieven voor autoverhuur in Canberra per aanbieder en betrekt in het prijsvergelijk organisaties zoals Avis, AutoEscape en RentalCars. HAPPYCAR is een onafhankelijke organisatie. De autohuur in Canberra die als het voordeligst genoemd wordt, is ook echt de beste deal. Onbezorgd en met alle comfort en bewegingsvrijheid, kun je hierdoor van je vakantie genieten. In je vakantiebudget wordt daarbij geen onnodig groot gat geslagen.

Ontdek Canberra
Canberra is een van je jongste hoofdsteden ter wereld. De stad volgde in 1927 Melbourne op als hoofdstad van Australie en sindsdien zijn de parlementsgebouwen ook in Canberra gevestigd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Canberra werd door de ambtenaren die daarheen moesten verhuizen gezien als een lelijke, dorpse stad en de kans is dus groot dat  mensen die een Rental Car in Canberra zochten, daar toentertijd slecht in slaagden. Inmiddels is daar veel verandering in gekomen. Na de Tweede Wereldoorlog werd volop geinvesteerd in de groei en ontwikkeling van de stad. Er werden monumenten opgericht, een grote bibliotheek geopend en de musea bieden sindsdien een brede inkijk in de cultuur en historie van het land. De ambtenaren konden tevreden zijn en hoefden zich niet meer te schamen wanneer zij buitenlandse gasten moesten ontvangen. Ongetwijfeld betekende de ontwikkeling van de stad ook een groei in autoverhuurkantoren. Hierdoor konden de buitenlandse gasten, net zoals als jij waarschijnlijk gaat doen, in een Rental Car uit Canberra, de meren en het inheemse natuurschoon - het bushland - op een simpele en vlotte manier gaan verkennen.

Met een huurauto Canberra ontdekken
Wanneer je alleen de stad wilt bezoeken, kun je in Canberra ook uit de voeten door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Een aandachtspunt daarbij is wel dat dit in de stad zelf uitsluitend uit busvervoer bestaat. Er is veel te zien, zoals het Parliament House, het National Monument of War en vele musea. Om vlot van a naar b te komen, biedt een huurauto in Canberra dus veel meer mogelijkheden. Wil je echt wat van de regio te zien? Dan is autohuur in Canberra onontbeerlijk. Niet in de laatste plaats omdat je dan, bijvoorbeeld, maar 45 minuten onderweg bent naar het natuurreservaat Tidbinbilla. Daar kun je, behalve met de inheemse flora en fauna, ook kennismaken met de cultuur van de Aboriginals. Die hoort bij Australie en het zou dus jammer zijn daar alleen in een museum kennis van te nemen.

Rondreis door de regio Canberra
Wanneer je kiest voor autohuur in Canberra, dan hoeft dat niet te betekenen dat je je Rental Car uit Canberra weer bij dezelfde vestiging inlevert. De bedrijven die autoverhuur in Canberra verzorgen, bieden veelal ook de mogelijkheid je huurauto elders weer in te leveren. Ook wanneer een rondreis door de regio je doel is, kun je via HAPPYCAR bepalen welke aanbieder de scherpste prijs biedt voor een dergelijke service. Zo zou je, bijvoorbeeld, je huurauto kunnen gebruiken om een reis naar Sydney te maken. Deze reis, van circa 255 kilometer, brengt je bij de bekende havenstad en in een omgeving met vele stranden, zoals het befaamde Bondi Beach. Op je route tussen de autoverhuur in Canberra en Sydney kom je, soms met wat kleine omwegen, natuurreservaten en meren tegen. Je Rental Car uit Canberra stelt je dus in staat het Australische landschap in al haar facetten te ervaren. Je huurauto uit Canberra laat je achter bij het betreffende verhuurkantoor in Sydney Airport, of rijd je terug naar het kantoor van je autohuur in Canberra. Een populaire bestemming in de buurt is ook Melbourne. Jij bepaalt hoe flexibel je autohuur is en kunt kiezen voor de vorm die voor jou het meest comfortabel is.