Vind de juiste auto in Canby

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Canby

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Canby:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Alles prima geregeld via happycar
Huurauto beoordeling van Hanna M.- 22 jul. 2015 11:30
(4.9 tot 5 )
Dankzij HappyCar een geweldige reis gehad met onze huurauto
Huurauto beoordeling van Roos L.- 22 jul. 2015 15:24
(5 tot 5 )
Geen seconden spijt gehad om voor HAPPYCAR te kiezen
Huurauto beoordeling van Alicia G.- 22 jul. 2015 18:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Canby

Reist u binnenkort naar de Verenigde Staten en verblijft u in Canby? Natuurlijk weet u dat er geen idealer vervoersmiddel is dan een huurauto in dit geval. De afstanden zijn vaak groot en als u iets wilt zien in deze streek of als u zakelijk reist, dan zult u het snelst reizen met uw eigen huurauto uit Canby. Bij HAPPYCAR kunt u eenvoudig de prijzen vergelijken van de aanbieders uit deze streek. U krijgt alleen onze betrouwbare partners te zien, waardoor u altijd verzekerd bent van kwaliteit. Kies bijvoorbeeld voor Avis, Hertz of Thrifty. Natuurlijk kunt u ervan uitgaan dat de auto's van deze aanbieders goed onderhouden zijn. HAPPYCAR laat altijd de scherpe prijs zien voor de periode waarin u reist. In dit geval zet HAPPYCAR de autoverhuur in Canby voor u op een rij in een mum van tijd. Laat u verrassen door de huidige prijzen van de autohuur in Canby. Met een eigen auto kunt u uw reis helemaal naar uw eigen wens indelen en kunt u op uw eigen tempo Canby en omgeving ontdekken. Amerika wacht op u!

Ontdek Canby

Canby ligt in de staat Oregon van de Verenigde Staten en bestaat sinds 1857. Dit gebied werd toen de Baker Prairie genoemd. De stad werd vernoemd naar een generaal die vocht in de Burgeroorlog. Canby werd hier gevestigd vanwege de aanwezigheid van twee rivieren. De Willamette River stroomt aan de noordkant. Ten zuiden en westen van de stad vindt u de Mollala River. In dit deel van Oregon zijn de zomers warm en droog. Hoge temperaturen zijn hier dan eerder regel dan uitzondering. De gemiddelde temperatuur gedurende 24 uur ligt dan rond de 22 graden Celsius. Dat is vergelijkbaar met een warm mediterraan klimaat. Canby kreeg in 2016 landelijke bekendheid toen ABC hier een populaire tv-serie situeerde.

Met de huurauto Canby ontdekken

Als u met de rental car uit Canby door de stad en de omgeving rijdt zal het u al gauw opvallen dat er vele tuinbouwbedrijven te vinden zijn. Dat is te danken aan de rijke grond die in deze valkei is te vinden. Het is heel gebruikelijk om farms te gaan bezoeken en men kan u ter plaatse vertellen bij welke u een uitleg krijgt van het productieproces. In de zomer zijn er enkele interessante festivals te beleven zoals het Swan Island Dahlia Festival en de Clackamas Country Fair. Een country fair is een combinatie van een feest en een markt. Hier worden producten en vee verhandeld, maar u kunt er ook heerlijke huisgemaakte taarten proeven. En wanneer in de avond de beentjes van de vloer mogen, zijn er ook altijd dansfeesten om bij te wonen. Als u wilt voelen hoe het geweest moest zijn toen dit gebied het wilde westen werd genoemd, bent u in Canby aan het goede adres.

Rondreis door de regio Canby

Oregon noemt men de Beaver State in de VS. Het is een van de staten die door pioniers werd bevolkt tijdens de grote trek naar het westen in de 19e eeuw. Met een rental car uit Canby een rondreis maken in dit gebied is bijzonder verrassend. De staat heeft een ruige kust, dorre woestijnen, vruchtbare valleien en besneeuwde toppen. De natuur is er overal nog indrukwekkend. Salem is de hoofdstad van Oregon en die naam zal altijd verbonden blijven met de heksenjacht uit de 17e eeuw. Vele griezelfilms en documentaires hebben een beeld proberen te geven wat er in deze stad gebeurde in 1693. Niet alles zal ooit duidelijk worden. In het moderne Salem ziet u alleen heksen tijdens Halloween. In the Witch House vindt u informatie over de stad en haar geschiedenis.

Mount Hood is de grootste inactieve vulkaan in Oregon en ligt in de buurt van Portland. Het gebied staat bekend als een favoriete bestemming voor backpackers. In de winter is het hier heerlijk skiën. Met een eigen huurauto uit Canby zult u zich geen minuut vervelen in deze veelzijdige omgeving. In elk jaargetijde is het landschap mooi en er valt altijd wel iets te beleven. Kies nu uw autohuur in Canby en bereid uw reis tot in de puntjes voor. Veel plezierige kilometers toegewenst!