Vind de juiste auto in Chersonissos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 8 per dag

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Chersonissos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2017 18:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2017 18:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2017 09:55 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2017 09:55 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 16:49 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 16:49 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jul. 2017 15:38 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 jul. 2017 15:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Chersonissos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Chersonissos:

★★★★★
★★★★★

4 tot 5 (18 beoordelingen)

★★★★★
★★★★★
(5 tot 5 )
Duidelijke toegankelijke site
Huurauto beoordeling van Wim R.- 10 mrt. 2017 08:27
★★★★★
★★★★★
(4 tot 5 )
Duidelijke en heldere website, redelijke prijzen.
Huurauto beoordeling van Anton v.- 28 jul. 2016 12:10
★★★★★
★★★★★
(4.1 tot 5 )
Zonder problemen mijn boeking kunnen wijzigen
Huurauto beoordeling van Eva K.- 30 jul. 2015 09:34

Autohuur Chersonissos

Herinnert u zich nog Sterretje, Barbie, Sniper en Jokertje? Wij hebben het hier natuurlijk over Oh Oh Cherso, wat zich afspeelde in Chersonissos (Griekenland). Door onder andere dit programma is Chersonissos vooral bekend geworden als de plaats voor jongeren, absurde feesten en de Hollandse frikandellen, die men hier met gemak kan bestellen. Daarnaast bevindt zich er een hoofdstraat met bars, discotheken, souvenirwinkels en restaurants, waar het uitgaansleven zich voornamelijk bevindt. De plaats is sterk ingesteld op het nachtleven, vooral voor de toeristen. De uitgaansgelegenheden hebben over het algemeen een Nederlandse uitstraling en de clubs hebben dan ook vaak Nederlandse namen.

Toch is er bij deze bladplaats zoveel meer te beleven dan alleen maar uitgaan en bakken in de zon tussen onze eigen landgenoten. Wanneer u een auto huurt in Chersonissos kunt u namelijk heel Kreta verkennen.

Met de huurauto door Chersonissos
Een auto huren in Kreta is sterk aan te raden. Dit komt omdat het eiland veel meer te bieden heeft dan dat de meeste reisorganisaties aanbieden. Vanwege de overblijfselen van de Minoïsche cultuur en het klimaat is het toerisme op Kreta sterk toegenomen en is daarom net zo'n belangrijke inkomsten bron als landbouw. Wanneer u met uw huurauto op Kreta bent is het Arkadi-klooster zeker de moeite waard om te bezichtigen. Het Arkadi-klooster dateert uit 158. Echter gebeurde er in 1866 een verschrikkelijke gebeurtenis. De Kretenzische rebellen hadden ervoor gekozen om het klooster als hoofdkwartier te gebruiken. Vandaag de dag is dit nog altijd goed terug te  zien.

Wanneer u wilt wandelen, dan kunt u eigenlijk het hele jaar op Kreta terecht. Het is het meest aangenaam om in de maanden van april tot oktober te gaan. In deze maanden is het nog niet zo warm op Kreta. Met een huurauto kunt u naar verschillende mooie plekjes rijden, zodat u daar kunt wandelen en de ideale wandelvakantie krijgt. Als u Kreta op haar mooist wilt zien dan zijn de maanden april en mei in het voorjaar erg aan te raden.

De flora op Kreta heeft een uitzonderlijke diversiteit; zo groeien er maar liefst 2170 verschillende soorten bloemen en planten. De beste tijd om de flora van Kreta te kunnen bewonderen is tussen april en juni. De flora is dan overal te zien waar water in de buurt is. Met uw huurauto kunt u dan gemakkelijk door Kreta rijden en opzoek gaan naar verschillenden soorten planten en dieren.

Een van de best bewaard gebleven archeologische vondsten is te vinden in Goernia, hier zijn nog meerdere belangrijke Minoische bouwwerken. Goernia ligt 19 km ten zuidoosten van Agios Nikolaos.

Met uw huurauto op Kreta bent u zo bij de Samaría Kloof. De Samaría Kloof is een van de bekendste kloven van Kreta. Veel toeristen maken dan ook een dag vrij om op deze kloof een wandleing te maken. Vaak in de zomer is het hier heel erg druk, het wordt dan ook aangeraden om ’s ochtends vroeg te gaan. Hierdoor zult u de drukte vermijden en hoeft u ook nog niet vol in de zon te lopen. Houdt u er rekening mee dat de wandeling ongeveer 5 tot 8 uur duurt en dat het niet mogelijk is om onderweg ergens drinken te kopen. Wanneer u aan deze wandeling begint is het belangrijk dat u genoeg drinken met u meebrengt en dat u goede schoenen aan doet, om blaren te voorkomen.

Zoals u hierboven heeft gelezen is Kreta een prachtig eiland, wat veel te bieden heeft. Ook in Chersonissos is er veel meer te doen dan alleen maar feesten en frikandellen eten. Met een huurauto in Chersonissos bent u zo vrij als een vogel en kunt u optimaal genieten van het mooie landschap en de vele bezienswaardigheden. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.

De verhuurstations op de luchthaven Heraklion bieden dan ook een eenvoudige manier om uw reis te beginnen in Kreta en opweg te gaan naar Chersonissos!