Vind de juiste auto in Chiang Rai

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Chiang Rai - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2018 06:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2018 06:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2018 06:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2018 06:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 02:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 02:37 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 02:37 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2018 02:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Chiang Rai

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Chiang Rai:

4.9 tot 5 (574 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Fijne mensen, prima service en goede auto!
Huurauto beoordeling van mike s.- 08 aug. 2018 12:30
(4.5 tot 5 )
Over HappyCar ben ik uiterst tevreden en boek ik bijna altijd mijn huurauto. Maar hoe Centauro acteert (zie boven) neigt wat mij betreft naar crimineel gedrag.
Huurauto beoordeling van Herman K.- 08 aug. 2018 12:30
(4.5 tot 5 )
et was verzorgd en netjes en werden netjes met een shuttlebus opgehaald en weer terug gebracht naar het vliegveld en het personeel was vriendelijk legde het netjes uit hoe of wat en probeerde je niet extra verzekering aan te praten en waar jullie op netjes reageren als je iets wil weten of voucher die ik kwijt was weer netjes op te sturen
Huurauto beoordeling van Hendrik Jan V.- 07 aug. 2018 12:30

Autohuur Chiang Rai

Wie Thailand wilt ontdekken, zonder last te hebben van het massatoerisme, zou eens moeten kijken naar de stad Chiang Rai. Deze stad ligt in het noordelijke deel van Thailand en is lange tijd geïsoleerd geweest, waardoor de cultuur en gewoontes afwijken van de rest van het land. Met een huurauto Chiang Rai verkennen is daarom zeker de moeite waard. Het fijne van HAPPYCAR is dat zij meerdere verhuurbedrijven vergelijken, zoals Hertz en Europcar maar ook de minder bekende lokale bedrijven. Een ieder kan een rental car in Chiang Rai kiezen die het beste past. Of het nu om de prijs of kwaliteit gaat, HAPPYCAR vergelijkt het allemaal.


Ontdek Chiang Rai

Doordat Chiang Rai enigszins afgelegen ligt, wordt het minder vaak bezocht door toeristen. Dit wordt door sommige mensen als zeer fijn ervaren. Chiang Rai wordt de toegangspoort naar de Gouden Driehoek genoemd. Deze Gouden Driehoek is de bijnaam voor het grensgebied waar de landen Thailand, Myanmar en Laos samenkomen. De grensstad Mae Sai is goed te bereiken met een huurauto in Chiang Rai. Deze driehoek staat overigens bekend om de opiumteelt die, sinds dat de productie in Afghanistan na 2001 enorm is afgenomen, een forse stijging meemaakt. In dit gebied wonen vele verschillende bergstammen die relatief afgezonderd leven en daardoor hun eigen gebruiken behouden hebben.


Met een huurauto Chiang Rai ontdekken

Met behulp van autoverhuur Chiang Rai is de stad op relatief eenvoudige wijze te verkennen. De infrastructuur is naar Thaise begrippen goed en de belangrijkste bezienswaardigheden zijn prima te bereiken met de auto. De mooiste bezienswaardigheden van Chiang Rai zijn de tempels Wat Phra Sing en Wat Phra Keao. De Wat Phra Sing ligt binnen de oude ommuurde binnenstad en de hoofdingang van deze tempel wordt door leeuwen bewaakt. In de tempel staat een heel belangrijk Boeddhabeeld, welke eenmaal per jaar naar buiten wordt gehaald en in een processie door de straten van Chiang Mai wordt gereden. De tempel is prachtig gebouwd en men komt ogen tekort voor de fraaie afwerking van het interieur. De Wat Phra Keao is echter de beroemdste tempel van de twee en wordt zelfs als heilig beschouwd. De koning van Thailand komt driemaal per jaar in deze tempel om de Boeddha een seizoenskleed om te doen. Behalve de tempels, kan men ook het Hilltribe museum bezoeken. In dit museum kan men veel leren over de bergvolken die in de bergen rondom de stad Chiang Rai wonen. Daarbij is het museum het startpunt voor diverse routes die de bergen in gaan. Voor leuke en originele souvenirs kan men hier terecht.


Rondreis door de regio Chiang Rai

Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Bangkok. Spendeer en dagje in Bangkok en rijdt door naar Phuket of Pattaya. Met behulp van autohuur Chiang Rai kan men ook denken aan het verkennen van het gebied buiten de stad. De natuur is prachtig en veelal onaangetast door de mens, behalve gebieden die bevolkt worden door kleine bergstammen. Let op dat de wegen in het bergachtige gebied anders zijn dan in de stad, daarom is het aan te raden om hier rekening mee te houden bij het kiezen van de huurauto in Chiang Rai. Behalve de natuur ligt de stad Chiang Mai in de buurt. Deze stad is zeker de moeite waard om te bezoeken, wat wordt bevestigd door de grote jaarlijkse toestroom van toeristen. Chiang Mai had in het verleden een belangrijke strategische ligging op de zijderoute waardoor allerlei handwerklieden zich daar gevestigd hebben. Men kan daarom het hart openhalen aan handwerken, juwelen en houtsnijwerk. Verder zijn in deze stad diverse tempels de moeite waard om te bezoeken. Daarnaast kan men een dierentuin, stadspark of diverse andere parken bezoeken. Met autoverhuur Chiang Rai kan men zich dus prima vermaken in de regio Chiang Rai.