Vind de juiste auto in Chicago

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Chicago - Goedkoopste aanbiedingen

Nissan Versa Sedan

Nissan Versa Sedan

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 05:17 uur.

Chevrolet Spark

Chevrolet Spark

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 05:17 uur.

Toyota Corolla

Toyota Corolla

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 05:17 uur.

Chrysler 300

Chrysler 300

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2016 05:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Chicago

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Chicago:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Chicago

Chicago ligt in de Amerikaanse staat Illinois en is de derde meest bevolkte stad in de Verenigde Staten. In de stad zelf wonen ongeveer 2,7 miljoen mensen, maar in de hele agglomeratie ruim 10 miljoen. Een gigantische metropool waar genoeg te beleven valt. Chicago staat bekend als de ‘Windy City’. Chicago heeft deze naam te danken door de periode aan het begin van de 20e eeuw. In de tijd van El Capone stonden politici erom bekend dat ze corrupt waren en alleen maar gebakken lucht (hot air) verkochten. Naast deze imponerende geschiedenis vindt u tal van andere bijzondere bezienswaardigheden in Chicago. Indien u met het vliegtuig aankomt, kunt u op de luchthaven van Chicago gemakkelijk uw vooraf gereserveerde huurauto ophalen. Op die manier ontdekt u Chicago op een leuke en makkelijke manier. 

Bezienswaardigheden in Chicago
De Willis tower was van 1973 tot 1998 het hoogste gebouw in de wereld. De 412 meter hoge toren geeft u een prachtig uitzicht over de stad en is dus ook zeker een beklimming waard. Zo kunt u een kijkje nemen op het skydeck en wanneer u durft kunt u de glazen box binnenstappen. U kunt helaas niet eten in de Willis tower, daarvoor moet u naar the Hancock tower. Hier vindt u op de 95e verdieping een restaurant waar u heerlijk kunt dineren, terwijl u geniet van de prachtige lichtgevende skyline van Chicago.

Een huurauto in Chicago geeft u de vrijheid om naar verschillende attracties toe te rijden. Neemt u eens een kijkje in de meest populaire attractie van Chicago, Shedd Aquarium. Wanneer u eenmaal binnen bent wordt u duidelijk waarom Shedd zo populair is. Laat u meevoeren op een reis door de fascinerende flora en fauna. Van het Caribische rif tot de exotische Amazone, in dit park vindt u het allemaal. Wat erg leuk is om te zien, is hoe duikers de zeeschildpadden, roggen, haaien en tropische vissen voeren. Er leven in totaal meer dan 1500 verschillende soorten vissen en zoogdieren. Het Shedd Aquarium is een leuke attractie voor jong en oud en met een huurauto in Chicago eenvoudig te bereiken. Een iets minder populaire attractie is ‘The House of Blues’. De House of Blues is geen huis, maar een complex met meerde verdiepingen verspreid over een heel blok van de binnenstad. In dit indrukwekkende complex vindt u een restaurant, bar, hotel en tal van concertzalen waar elke avond om 10 uur een topartiest speelt. De grootste zaal biedt plaats aan maximaal duizend mensen en is versierd door een collage van betoverende decoraties. Ook wanneer u geen blues liefhebber bent mag u dit prachtige schouwspel niet missen.

Wanneer u even bij wilt komen van alle drukte in de stad dan kunt u een bezoekje brengen aan het Millennium Park. Zomers vinden in dit park veel concerten plaats en ’s winters hangt het park vol met kerstverlichting en kan er geschaatst worden. Een ander park in Chicago is het Lincoln Park. Dit park is het grootste stadspark van de Verenigde Staten. Het park is zelfs 1,5 keer zo groot als het Central Park. Het Lincoln park staat bekend om de vele standbeelden, maar verder vindt u er ook tal van recreatievoorzieningen. Zo vindt u er basketbal-, softbal-, honkbal-, tennis- en volleybalvelden, maar ook een golfbaan en zelfs een openbaar strand. Genoeg te doen dus en met een huurauto in Chicago kunt u dit prachtige park eenvoudig bereiken.  

Met een huurauto in Chicago
Met een huurauto in Chicago rijdt u eenvoudig naar alle bezienswaardigheden toe. U kunt er ook voor kiezen om één van de prachtige gebieden rondom Chicago te bezoeken. Zo vindt u op slechts een uur rijden ten westen van Chicago het Morton Arboretum. In dit prachtige stuk natuurgebied vindt u meer dan 4100 verschillende boomsoorten. Vindt u het niet erg om een stuk te rijden door het Amerikaanse landschap? Bezoek dan Minneapolis, Detroit of Cleveland. Een huurauto in Chicago geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.