Vind de juiste auto in China

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in China

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in China:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur China

China is een schitterend land vol van cultuur en natuur. Om optimaal van uw vakantie te genieten is een huurauto in China de ideale optie. Flexibiliteit is immers van groot belang in zo'n land en wat dacht u van het comfort? Geen trein of bus maar gewoon uw eigen vervoersmiddel. Gelukkig vindt u bij HAPPYCAR alles wat hiervoor nodig is. Bekende huurbedrijven zoals Enterprise, Argus Car Hire en Car Del Mar zijn allemaal opgenomen in de prijsvergelijker HAPPYCAR. Hier wordt sowieso de auto gevonden om er een onvergetelijke vakantie van te maken. In het onderstaande overzicht geven wij u alvast de leukste bezienswaardigheden en tips voor deze reis!

Ontdek China
China is een schitterend land en heeft kwa inwoners het grootste aantal. Op veel gebieden laat China duidelijk historische sporen achter. Het is bijvoorbeeld de thuishaven van verscheidene uitvindingen die wereldwijd beroemd zijn geworden. Denk hierbij aan de klok, het kompas en natuurlijk papier. Naast deze rijkdommen heeft het ook een speciale cultuur. Eigen gebruiken staan hier centraal en daarom heeft het land ook een andere horoscoop, eetgewoontes en zelfs de kalender is hier niet hetzelfde. Het nieuwe jaar wordt namelijk op een geheel andere datum gevierd. Op het gebied van natuur kent het land veel varianten. Zowel bergen, regenwoud als woestijnvlaktes zijn te bezichtigen. Met een huurauto wordt het in ieder geval mogelijk om van alles wat mee te krijgen. De bekendste bezienswaardigheid is natuurlijk de Chinese muur. Met een lengte van 6200 kilometer is dit lange tijd de bescherming geweest van het keizerrijk. De eerste delen zijn ruim tweehonderd jaar voor Christus gelegd. Het station op de luchthaven van Peking biedt een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto.

Met een huurauto China ontdekken
Het kan lastig zijn om een startpunt te bepalen voor uw reis vanuit dit enorme land. Om die reden beginnen we met het meest bekende bezienswaardigheid van dit land. Hiervoor gaan we naar de Terracottaleger in Xi'an. Hier vinden we de meest bekende attractie die het land kent. De terracottaleger is van keizer Qin Shi en bestaat uit duizenden krijgers, paarden en ruiters met strijdwagens die over drie grote hallen zijn verspreid. Met een geschikte huurauto is het natuurlijk een stuk makkelijker om van plaats tot plaats te reizen. Want naast dit indrukwekkende museum zij er nog verschillende andere attracties. Denk bijvoorbeeld aan het historische dorp Banpo en nog veel meer museums die hier gelegen zijn. Vanuit deze unieke bestemming gaan we door naar Yangshuo. Gelegen in het karstgebergte is dit een van de mooiste gebieden die het land kent. Het is dan ook niet vreemd dat dit een van de meest toeristische gebieden is. Naast fietsen en wandelen kan de omgeving ook met de boot of auto bezichtigd worden. De Li-rivier die hier loopt is ook erg mooi. In ieder geval zal het vanuit uw huurauto een stuk makkelijker worden om deze wonderschone plaatsen te bezoeken.

Rondreis door de regio in China
Met uw huurauto via HAPPYCAR kan de rondreis door China beginnen. We starten daarom in Datong bij het hangende klooster dat de naam Datong draagt. Daarnaast zijn de Yungang grotten ook een erg aantrekkelijke bezienswaardigheid. We gaan hierna door naar het traditionele dorpje Pingyao. Achter de stadsmuur bevindt zich het eeuwenoude centrum vol charme. Wanneer u hier binnen stapt lijkt het net alsof de tijd even stil blijft staan. Versierde huizen, tempels en musea maken het gehele beeld af. In het centrum van de stad is een autovrije zone. Toch is het erg prettig om hierheen te reizen met een eigen auto van HAPPYCAR. Met honderden kleine winkeltjes is het hier uiterst gezellig. Wat overigens open is tot in de late uurtjes. Als laatste mogen we natuurlijk niet de Chinese muur voorbijgaan. Deze leidt vanuit een groot fort ten oosten van Peking tot aan Lop Nur. Meer dan tweeduizend jaar geleden werd de originele muur gebouwd. Het Chinese rijk werd destijds verenigd onder leiding van Qin Shi. De eerste muren werden opgebouwd vanuit klei en leem. Pas later werden stevige bakstenen toegepast zodat het mogelijk werd de uitkijktorens boven op de muur te bouwen. U kunt de muur op verschillende plaatsen bekijken en is met uw huurauto heel eenvoudig. Ervaar het gemak van een eigen auto en ga naar HAPPYCAR. Rusland is ook niet ver weg.