tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur China

China is een schitterend vol van cultuur en natuur. Om zo veel mogelijk te zien in een vakantie is een huurauto in China de ideale optie. Flexibiliteit is immers van groot belang in zo'n land en wat dacht je van het comfort? Geen trein of bus maar gewoon je eigen vervoersmiddel. Gelukkig vindt je bij Rental Car China alles wat hiervoor nodig is. Bekende merken zoals Enterprise, Argus Car Hire en Car Del Mar zijn allemaal opgenomen in de prijsvergelijker HAPPYCAR. Hier wordt sowieso de auto gevonden om er een onvergetelijke vakantie van te maken. Wij geven al vast de leukste bezienswaardigheden en tips voor deze reis!

Ontdek China
China is een schitterend land en heeft kwa inwoners wel het grootste aantal. Op veel gebieden laat China duidelijke sporen achter. Het is bijvoorbeeld de thuishaven van verscheidene uitvindingen die wereldwijd beroemd zijn geworden. Denk bijvoorbeeld aan de klok, het kompas en natuurlijk papier. Naast deze rijkdommen heeft het ook een speciale cultuur. Eigen gebruiken staan hier centraal en daarom heeft het land ook een andere horoscoop, eetgewoontes en zelfs de kalender is hier niet hetzelfde. Het nieuwe jaar wordt niet namelijk op een geheel andere datum gevierd. Op het gebied van natuur kent het land veel varianten. Zowel bergen, regenwoud als woestijnvlaktes zijn te bezichtigen. Met Rental Car Chine wordt het in ieder geval mogelijk om van alles wat mee te krijgen. Het bekendste gebouw van het land is wel e Chinese muur. Met een lengte van 6200 kilometer is dit een lange tijd de bescherming geweest van het keizerrijk. De eerste delen zijn zelfs ruim tweehonderd jaar voor Christus gelegd. Ga ook op reis vanuit autoverhuur in China.

Met een huurauto China ontdekken
Een reis vanuit Rental Car China kan pas vertrekken wanneer duidelijk waar je heen moet. Om die reden beginnen we met het meest bekende bezienswaardigheid van dit land. Hiervoor gaan we naar de Terracottaleger in Xi'an. Hier vinden we de meest bekende attractie die het land kent. De terracottaleger is van keizer Qin Shi en bestaat uit duizenden krijgers, paarden en ruiters met strijdwagens die over drie grote hallen zijn verspreid. Vanuit autohuur China is het natuurlijk een stuk makkelijker om hier te komen. Want naast dit indrukwekkende museum zij er nog verschillende andere attracties. Denk bijvoorbeeld aan het historische dorp Banpo en nog veel meer museums die hier liggen. Vanuit deze unieke ervaring gaan we door naar Yangshuo. Gelegen in het karstgebergte is dit een van de mooiste gebieden die het land kent. Het is dan ook niet vreemd dat dit een van de meest toeristische gebieden is. Naast fietsen en wandelen kan de omgeving oom met de boot of auto bezichtigd worden. De Li-rivier die hier loopt is ook erg mooi. In ieder geval zal het vanuit autoverhuur China een stuk makkelijker worden om deze wonderschone plaatsen te bezoeken.

Rondreis door de regio in China
Vanuit autoverhuur China kan de rondreis gaan beginnen. We starten daarom in Datong bij het hangende klooster dat de naam Datong draagt. Daarnaast zijn de Yungang grotten ook erg in trek. We gaan hierna door naar het traditionele dorpje Pingyao. Voor China mag dit dan een klein zijn, maar dat valt nog best wel mee. Achter de stadsmuur bevindt zich het eeuwenoude centrum vol charme. Wanneer je hier binnen stapt lijkt het net alsof de tijd even stil blijft staan. Versierde huizen, tempels en musea maken het gehele beeld af. In het centrum van de stad is een autovrije zone. Toch is het erg prettig om hierheen te reizen met een eigen auto van autohuur China. Met honderden kleine winkeltjes is het hier uiterst gezellig. Wat overigens doorgaat tot in de late uurtjes. Want als laatste mogen we natuurlijk niet de Chinese muur voorbijgaan. Het leidt vanuit een groot fort ten oosten van Peking tot aan Lop Nur. Meer dan tweeduizend jaar geleden werd de originele muur gebouwd. Het Chinese rijk werd destijds verenigd onder leiding van Qin Shi. De eerste muren werden opgebouwd vanuit klein en leem. Pas later werden stevige bakstenen toegepast zodat het mogelijk werd de uitkijktorens erboven op te bouwen. De muur op verschillende plaatsen bekijken is vanuit autohuur China heel eenvoudig. Ervaar ook het gemak van een eigen auto en ga naar Rental Car China. Rusland is ook niet ver weg.