Vind de juiste auto in Christchurch

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 11 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Christchurch - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2018 09:19 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 nov. 2018 09:19 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 10:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 dec. 2018 10:36 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2018 02:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2018 02:53 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 57 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 dec. 2018 08:53 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 dec. 2018 08:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Christchurch

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Christchurch:

4.8 tot 5 (703 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Christchurch

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en kent ruim 380.000 inwoners. De stad heeft partnersteden zoals Seattle (in de Verenigde Staten) en Adeleide (in Australië). Christchurch is van oorsprong een Engelse koloniale stad. Dit is nog goed terug te vinden is in de Victoriaanse huizen, Engelse straatnamen en de naam van de stad zelf. Christchurch is namelijk vernoemd naar de kerk van de universiteit van Oxford. Christchurch is vooral bekend door de prachtige Botanische tuinen die langs de rivier Avon liggen. Verder vindt u in de omgeving van Christchurch een aantal prachtige natuurgebieden die u gemakkelijk per huurauto kunt bereiken. Als u aankomt op één van de luchthavens, kunt u snel uw vooraf gereserveerde huurauto afhalen en de stad gaan verkennen. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Christchurch op een leuke en makkelijke manier.


Bezienswaardigheden in Christchurch

Christchurch is een duidelijke Engels stad, maar het bevat verschillende Europese elementen met een sterke neogotische architectuur. Door de vroege kolonisten van Nieuw-Zeeland is de Maori cultuur ook overwegend zichtbaar in de stad terug te vinden. Christchurch staat bekend als de ‘garden city’. Dit komt door de Botanische Tuinen die elk jaar meer dan één miljoen bezoekers trekken. Door het gematigde klimaat in Christchurch groeien er duizenden planten die sinds 1863 verzameld zijn. Naast de veelal kleurrijke planten vindt u in deze prachtige tuin een paar van de grootste, hoogste en oudste bomen in Nieuw-Zeeland. Vlakbij de Botanische tuinen staat het Canterbury museum. Hier vindt u de geschiedenis van de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland en informatie over het begin van de kolonisatie. Tegenover het Canterbury museum vindt u het Arts & Crafts Centre. Hier vindt u alles op het gebied van kunst en cultuur.

In het centrum van de stad vindt u de Cathedral Square. Aan dit plein ligt de beschadigde kathedraal, de Kerk van Christus. De kerk is ernstig beschadigd door een aardbeving van enige tijd geleden. Er wordt hard gewerkt aan de wederopbouw, maar dit kan nog wel even duren. Het plein wordt beschouwd als de centrale zakenwijk van de stad. Het plein is gelegen op het kruispunt van twee belangrijke centrale straten, namelijk Colombo Street en Worcester Street. Verder vindt u aan dit plein nog de Tovenaar van Nieuw-Zeeland, Ian Brackenbury Channell, en er is regelmatig een markt te vinden met overheerlijke lokale lekkernijen. Even lekker bijkomen doet u in een van de sfeervolle barretjes in Oxford Terrace. Naast gezellig borrelen kunt u hier ook uitstekend eten in een van de vele goede restaurants. 

Wat u ook zeker niet mag missen tijdens uw verblijf in Christchurch, is het Orana Wildlife Park. Dit park is een open range zoo. Dit houdt in dat de dieren vrij rondlopen en u in een kooi op een auto door het park rijdt. Het park kent meer dan 400 dieren en is meer dan 50 hectare groot. Het park is aangelegd in het jaar 1976 en is de enige open range zoo van Nieuw-Zeeland.


Met een huurauto in Christchurch

Met een huurauto in Christchurch kunt u ook één van de prachtige gebieden buiten Christchurch bezoeken. Zo vindt u op slechts 2,5 uur rijden Kaikoura. Dit is net een paradijs met een ruige kustlijn, prachtige berglandschappen en wilde dieren. Dit is ook de plek om walvissen te spotten, iets wat u zeker niet wil en mag missen. Verder kunt u nog dolfijnen, zeehonden en pinguïns spotten. Voor de ultieme wildernis ervaring kunt u deelnemen aan een begeleide wandeling door het particuliere Puhi Peaks Nature Reserve park wat u verblijf in Christchurch helemaal compleet maakt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw huurauto op een andere plek weer in te leveren en zo een reis door Nieuw-Zeeland te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Auckland. Op die manier ziet u heel veel van dit prachtige land. Hiervoor moet u wel van het Zuidereiland naar het Noordereiland. Maar er gaat gelukkig een pond naar Wellington.

Met een huurauto in Christchurch geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.