Vind de juiste auto in Christchurch

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Christchurch - Goedkoopste aanbiedingen

Suzuki Vitara SUV

Suzuki Vitara SUV

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2016 12:31 uur.

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2016 12:31 uur.

Nissan Primera Estate

Nissan Primera Estate

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 mei 2016 20:07 uur.

Toyota Highlander SUV

Toyota Highlander SUV

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 aug. 2016 12:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Christchurch

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Christchurch:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Christchurch

Christchurch is de grootste stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland en kent ruim 380.000 inwoners. De stad heeft partnersteden zoals Seattle (in de Verenigde Staten) en Adeleide (in Australië). Christchurch is van oorsprong een Engelse koloniale stad. Dit is nog goed terug te vinden is in de Victoriaanse huizen, Engelse straatnamen en de naam van de stad zelf. Christchurch is namelijk vernoemd naar de kerk van de universiteit van Oxford. Christchurch is vooral bekend door de prachtige Botanische tuinen die langs de rivier Avon liggen. Verder vindt u in de omgeving van Christchurch een aantal prachtige natuurgebieden die u gemakkelijk per huurauto kunt bereiken. Als u aankomt op één van de luchthavens, kunt u snel uw vooraf gereserveerde huurauto afhalen en de stad gaan verkennen. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Christchurch op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Christchurch
Christchurch is een duidelijke Engels stad, maar het bevat verschillende Europese elementen met een sterke neogotische architectuur. Door de vroege kolonisten van Nieuw-Zeeland is de Maori cultuur ook overwegend zichtbaar in de stad terug te vinden. Christchurch staat bekend als de ‘garden city’. Dit komt door de Botanische Tuinen die elk jaar meer dan één miljoen bezoekers trekken.  Door het gematigde klimaat in Christchurch groeien er duizenden planten die sinds 1863 verzameld zijn. Naast de veelal kleurrijke planten vindt u in deze prachtige tuin een paar van de grootste, hoogste en oudste bomen in Nieuw-Zeeland. Vlakbij de Botanische tuinen staat het Canterbury museum. Hier vindt u de geschiedenis van de Maori’s, de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland en informatie over het begin van de kolonisatie. Tegenover het Canterbury museum vindt u het Arts & Crafts Centre. Hier vindt u alles op het gebied van kunst en cultuur.

In het centrum van de stad vindt u de Cathedral Square. Aan dit plein ligt de beschadigde kathedraal, de Kerk van Christus. De kerk is ernstig beschadigd door een aardbeving van enige tijd geleden. Er wordt hard gewerkt aan de wederopbouw, maar dit kan nog wel even duren. Het plein wordt beschouwd als de centrale zakenwijk van de stad. Het plein is gelegen op het kruispunt van twee belangrijke centrale straten, namelijk Colombo Street en Worcester Street. Verder vindt u aan dit plein nog de Tovenaar van Nieuw-Zeeland, Ian Brackenbury Channell, en er is regelmatig een markt te vinden met overheerlijke lokale lekkernijen. Even lekker bijkomen doet u in een van de sfeervolle barretjes in Oxford Terrace. Naast gezellig borrelen kunt u hier ook uitstekend eten in een van de vele goede restaurants. 

Wat u ook zeker niet mag missen tijdens uw verblijf in Christchurch, is het Orana Wildlife Park. Dit park is een open range zoo. Dit houdt in dat de dieren vrij rondlopen en u in een kooi op een auto door het park rijdt. Het park kent meer dan 400 dieren en is meer dan 50 hectare groot. Het park is aangelegd in het jaar 1976 en is de enige open range zoo van Nieuw-Zeeland.

Met een huurauto in Christchurch
Met een huurauto in Christchurch kunt u ook één van de prachtige gebieden buiten Christchurch bezoeken. Zo vindt u op slechts 2,5 uur rijden Kaikoura. Dit is net een paradijs met een ruige kustlijn, prachtige berglandschappen en wilde dieren. Dit is ook de plek om walvissen te spotten, iets wat u zeker niet wil en mag missen. Verder kunt u nog dolfijnen, zeehonden en pinguïns spotten. Voor de ultieme wildernis ervaring kunt u deelnemen aan een begeleide wandeling door het particuliere Puhi Peaks Nature Reserve park wat u verblijf in Christchurch helemaal compleet maakt. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw huurauto op een andere plek weer in te leveren en zo een reis door Nieuw-Zeeland te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Auckland. Op die manier ziet u heel veel van dit prachtige land.

Met een huurauto in Christchurch geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.