Vind de juiste auto in Colombia

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Colombia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Colombia:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Colombia

Colombia ligt in het noordwesten van Zuid-Amerika en heeft Bogota als hoofdstad. Het land is erg populair onder ecotoeristen. Colombia heeft namelijk een groot aantal nationale natuurparken aangezien een aanzienlijk deel bestaat uit Amazonegebied. De hoofdstad Bogotá is zowel politiek als financieel en cultureel het middelpunt van Colombia. Doordat de stad op maar liefst 2600 meter hoogte ligt, is de gemiddelde temperatuur overdag vrij laag, rond de 18 graden, voor een plek dat zich rond de evenaar bevindt. Door de hoogteverschillen is het klimaat per stad behoorlijk verschillend. Zo is Medellin al een stuk warmer met een gemiddelde maximale temperatuur van 24 graden en in de kustplaats Barranquilla kunt u rekenen op een gemiddelde maximale temperatuur van boven de 30 graden. Colombia is een populaire bestemming onder rugzaktoeristen en leent zich er goed voor om rond te trekken van plaats naar plaats. Met een huurauto in Colombia kunt u zich vrij verplaatsen van A naar B. Bij HAPPYCAR vergelijkt u actuele aanbiedingen van onder andere Avis, Thrifty en Hertz zodat u profiteert van de voordeligste autoverhuur in Colombia.

Ontdek Colombia
Naast een overvloed aan natuur zijn er veel stedelijke gebieden die de moeite waard zijn om met een Rental Car in Colombia te ontdekken. Bogotá is een miljoenenstad waar u eigenlijk nooit uitgekeken raakt. Het middelpunt van de stad is de Catedral Primada, een indrukwekkend gebouw dat symbool staat voor de stichting van de stad. La Candelaria is een wijk waar de oude koloniale stad werd gebouwd. Tegenwoordig vindt men hier voornamelijk universiteiten, bibliotheken en musea. De tweede stad van Colombia is Medellín dat in het noordwesten van het land is gelegen. In het verleden werd deze stad geteisterd door hoge criminaliteitscijfers door het drugsbewind van Pablo Escobar. Vandaag de dag is de stad echter een stuk veiliger en daardoor aantrekkelijker geworden voor toeristen. Medellín staat bekend als stad van de eeuwige lente en hier vindt in augustus het jaarlijkse bloemenfestival plaats.

Met een huurauto Colombia ontdekken
Colombia is voor ongeveer 40% bedekt met tropisch regenwoud wat uiteraard niet toegankelijk is per auto. Met autoverhuur in Colombia kunt u vanuit Bogotá echter wel een aantal nationale parken bereiken om u zich te vergapen aan de indrukwekkende natuur van Colombia. Vanuit de hoofdstad bent u ongeveer twee uur onderweg naar het Parque Nacional Natural Sumapaz. Dit park is vrij hoog gelegen, het hoogste punt is hoger dan 4 kilometer, en is bekend door zijn prachtige meren. Als u geluk heeft, dan kunt u hier een echte bergtapir tegenkomen in het wild. Barranquillo ligt aan de Caraïbische Zee en is economische vooral sterk gegroeid door als havenstad te fungeren. Met een Rental Car in Colombia kunt u er bijvoorbeeld op uitgaan om het Caribische Culturele Park te bezoeken of één van de musea zoals het Museum van de Romantiek of Museum voor Moderne Kunst.

Rondreis door de regio Colombia

Tijdens uw verblijf kiest u de beste deal voor autohuur in Colombia door de prijzen van verschillende aanbieders te vergelijken bij HAPPYCAR. Houd hierbij uiteraard wel in het achterhoofd dat u keuzes zult moeten maken, omdat Colombia te groot is om in zijn geheel per huurauto te doorkruizen. Kies daarom bijvoorbeeld voor de regio Bogotá, Medellín, Cali of Barranquilla en plan uw reis vanuit één van deze stadscentra. Wanneer u vanuit Bogotá uw trip richting het noorden plant, dan mag u niet verzuimen om het wereldberoemde restaurant Andrés Carne de Res aan te doen. Hier kunt u in een bijzondere levendige ambiance genieten van typisch Colombiaanse gerechten. Vanuit Medellín bent u minder dan twee uur rijafstand verwijderd van Guatapé. Dit bijzondere plaatsje is fantastisch om doorheen te lopen door de kleurrijke en beschilderde huisjes. Bent u in Barranquilla? Dan kunt u met autohuur in Colombia afreizen naar het uiterste noordelijke punt in Colombia: Punta Gallinas. Op deze bijzondere plek geniet u van een bijzonder uitzicht met het oranje zand, de zee en een overdonderende rust.