Vind de juiste auto in Cork

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Cork - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 06:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 06:04 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 06:04 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 11:19 uur.

Beoordeling autoverhuur in Cork

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Cork:

4.6 tot 5 (77 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Cork

Cork is een stad in Ierland gelegen in het zuidwesten van het land, in de province Munster. Met een bevolking van 120.000 is het de derde stad op het eiland Ierland. Het centrum van de stad is gebouwd op een eiland dat gecreëerd is door een splitsing van de rivier de Lee. Deze rivieren splitsen aan de westkant van de stad en komen aan de oostkant weer bij elkaar. Hierdoor vindt u in Cork ook één van ’s werelds grootste natuurlijke havens. Wanneer u besluit een bezoek te brengen aan deze indrukwekkende stad dan zult u beloond worden met een verbluffende keus aan goede restaurants, chique bars, levendige pubs en een aantal fantastische zomer festivals. Verder vindt u hier natuurlijk nog de typische Ierse sfeer en nog tal van bijzondere bezienswaardigheden. Ontdekt u deze bijzondere stad met uw huurauto. Bijzonder handig is de overname direct bij de de luchthaven van Cork.

Bezienswaardigheden in Cork
Een huurauto is een goede manier om de stad Cork en haar omgeving te ontdekken. Begint u uw reis met een bezoek aan het wereldberoemde Blarney Castle en de legendarische Blarney Stone. U vindt dit bijzondere gebouw op 7 kilometer ten noorden van de stad. Het kasteel is bijna 1000 jaar geleden gebouwd voor de McCarthy Clan en is daarmee één van de oudste kastelen van Ierland. In het kasteel is een blok blauwe hardsteen ingebouwd. Volgens de legende geeft het degene die de steen kust de vaardigheid bij de vleierij. De steen werd in 1446 in het kasteel geplaatst en trekt tegenwoordig bezoekers uit de hele wereld om de steen te kussen. Naast het bezichtigen van het kasteel en het kussen van de steen kunt u ook heerlijk wandelen in de tuinen die bij het kasteel gelegen zijn. Na uw bezoek aan het kasteel kunt u de binnenstad van Cork gaan verkennen.

In het historische hart van Cork vindt u de bekendste bezienswaardigheid van de stad, namelijk de St. Annes Kerk. De kerk is één van Cork’s oudste gebouwen en stamt uit het jaar 1722. Beklimt u deze indrukwekkende toren en geniet u van het prachtige uitzicht over de stad en haar omgeving. Na uw bezoek aan de kerk kunt u naar de Engelse markt. Op deze markt vindt u tal van verse lokale ingrediënten en kunt u zien hoe de Ieren hun inkopen doen. Geniet u hier van het Ierse leven, de geluiden en de geuren. Een andere plek waar u geniet van het Ierse leven kunt proeven zijn de levendige Ierse pubs. Geniet u hier van één van de vele lekkere Ierse bieren en luister naar de sterke verhalen die de lokale bevolking van Cork u te vertellen heeft.

Na uw bezoek aan het kasteel kunt u naar het Bantry House. Dit huis is het voormalige huis van de graven van Bantry en bevindt zich op een uur rijden van Cork. Het huis is vandaag de dag nog steeds eigendom van afstammelingen van de graven. Het is mogelijk om een rondleiding door het huis te nemen. Een rondleiding geeft u een unieke kans om de levendige geschiedenis over het huis te horen met interessante inzichten en verhalen uit het leven van de familie. Naast het prachtige huis vindt u rondom het huis een prachtige tuin bestaande uit zeven terrassen. Deze terrassen zijn met elkaar verbonden door meer dan 100 treden en elk terras heeft zijn eigen stijl. Verder heeft u nog een prachtig uitzicht over de baai en wanneer het mooi weer is kunt u Whiddy Island zien liggen.

Met een huurauto door Cork en Ierland
Een huurauto geeft u de mogelijkheid om de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken. Geniet u van de vrijheid die een huurauto met zich mee brengt. Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, HAPPYCAR.nl geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Kerry te bezoeken. Dublin is ook niet ver weg, en als u dan toch in Ierland bent, is deze stad een must.

Zoals u kunt lezen is de stad Cork zeker de moeite waard. Met een huurauto van HAPPYCAR.nl ontdekt u deze stad op uw eigen manier.