Vind de juiste auto in Costa Rica

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 28 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Costa Rica - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 nov. 2017 02:33 uur.

Beoordeling autoverhuur in Costa Rica

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Costa Rica:

4.7 tot 5 (385 beoordelingen)

(5 tot 5 )
alles was goed geregeld.en een goede auto.een aanrader dus.
Huurauto beoordeling van j. V.- 13 dec. 2017 16:14
(4.5 tot 5 )
scherpe aanbiedingen, kunnen geannuleerd worden, uitvoering is goed
Huurauto beoordeling van Johan D.- 13 dec. 2017 15:20
(4.5 tot 5 )
Fijn autootje !alleen de benzine afspraak is een beetje raar, er zaten 7 streepjes benzine in en ik moest de tank weer tot 7streepjes terugbrengen. Waarom niet gewoon een volle tank? Dat is veel makkelijker toch?
Huurauto beoordeling van Elizabeth V.- 13 dec. 2017 10:43

Autohuur Costa Rica

Costa Rica is een van de mooiste plekken op aarde door de grote verscheidenheid aan natuur en landschap. Hierdoor is het gebied ook grotendeels beschermd. Daarnaast beschikt het over de ellenlange kustlijn gelegen aan de Caribische oostkust en Stille oceaan.

Dit land is groot, maar beschikt over zoveel prachtige streken en kustlijnen dat u dit het best kan ontdekken met uw huurwagen van HAPPYCAR.

De hoogtepunten zijn zeker en vast de boottochten langs de Tortuguero, het bewonderen van de oogverblindende vlinders en dieren, de witte stranden, de warmwater – en modderbaden en zoveel meer!


Hoofdstad San José

De stad bevindt zich in het midden van het land. Dit is de plek met de meeste culturele mogelijkheden. Het speciale ervan is dat het op een hoogte ligt omringt met verschillende gebergte, vulkanen en valleien. In deze stad valt er op elk moment van de dag wel wat te beleven.

Het staat centraal voor de prachtige fauna en flora die u van dichtbij kunt bewonderen.

De centrale markt is de beste plek om typisch voedsel te proeven, zoals onder andere de werelds beste koffie, en het locale leven op te snuiven. Daarnaast is er nog de ‘Golden Mile’ die alle nieuwe trends bevat en de snelst groeiende straat van de stad is.

Daarnaast zijn er nog enkele musea zoals het ‘Museo del Oro’ en theaters zoals het ‘Teatro Nacional’.


Mooiste plekjes

Het nationale park Tortuguero, het prachtige park heeft zijn naam te danken aan de schildpadden, gekend als Tortugas. Het wordt erkend als mooiste park in Costa Rica. Deze is aan te raden te ontdekken door hulp van een gids. Zo kunt u de kanaaltjes afvaren en de verschillende dieren die daar terug zijn te vinden, bewonderen.

De Arenalvulkaan is al actief sinds 1968 en zorgt voor prachtige beelden tijdens de avond en nacht. Hier liggen ook heerlijke heetwaterbronnen waar u een echte spa-ervaring kunt beleven.

Een indrukwekkend feitje is dat hier nog steeds de Bribri Indianen wonen. Deze stammen leven hoofdzakelijk van eigen landbouw en het stromende water. Hun heilige cacaoboom is zeer belangrijk in hun cultuur. Het is aanbevolen deze domeinen per gids te bezoeken. Voor wat avontuur kunt u terecht in Puerto Viejo de Sarapiqui. Hiernaast kunt u in de uitkijktoren genieten van het prachtige uitzicht. Zou u graag eens een echte waterval willen bezichtigen, kom dan eens naar La Paz Waterfall Gardens, waar er verscheidenen terug te vinden zijn!

Voor degenen die graag avontuur opzoeken, worden de Canopy tours georganiseerd. Het is een excusie waarbij u de wouden kunt bewonderen door behulp van een katrol waar u aan gehaakt wordt. Zo heeft u een prachtig uitzicht vanaf de toppen van de bossen. Tot op de dag van vandaag is dit een zeer populaire besteding van de dag.

In Costa Rica wordt u in de ochtend heerlijk gewekt door de prachtige vogels die daar verschuilen. In de avond kunt u heerlijk ontspannen met de oogverblindende zonsondergang op de achtergrond. Door de dag heen kunt u nog kiezen uit een tal van activieten zoals vermeld hierboven.

Steden als La Fortuna zal ook de kans om te genieten van grote landschappelijke resorts en aanbod.


Met een huurwagen op reis

Ontdek dit indrukwekkende natuur paradijs door behulp van uw huurwagen. Weet dat u vrij bent te gaan en staan waar u maar wilt. HAPPYCAR help u de beste prijzen te vinden en zorgeloos te genieten van uw reis. Hierdoor kunt u de mooiste verhalen mee naar huis nemen! Costa Rica beschikt over de mooiste stranden, met daaronder zelfs een roze, Playa Flamingo. Deze zijn zeker eens een bezoekje waard door middel van uw huurwagen.