Vind de juiste auto in Curaçao

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Curaçao - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 mrt. 2019 07:25 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 mrt. 2019 07:25 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2019 07:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2019 07:40 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2019 07:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 feb. 2019 07:40 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 03:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 feb. 2019 03:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Curaçao

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Curaçao:

4.5 tot 5 (768 beoordelingen)

(5 tot 5 )
TOP!!
Huurauto beoordeling van Jack W.- 16 dec. 2017 12:47
(4.5 tot 5 )
Ease of use website and overall price
Huurauto beoordeling van Petrus v.- 05 feb. 2018 16:25
(5 tot 5 )
het zoeken en vinden van een wagen is zeer makkelijk en het boeken is ook uitgebreid en overzichtelijk
Huurauto beoordeling van Rivesh R.- 11 mrt. 2018 18:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Curaçao

 

Midden in de Caribische Zee ligt het mooie Curacao. Gelegen naast Aruba en Bonaire. Het tropische eiland is geliefd om de hagelwitte stranden, wuivende palmbomen en het fijne klimaat. Dit is dé perfecte bestemming voor een zonvakantie. In hoofdstad Willemstad ontdekt u meteen hoe gastvrij en vriendelijk de bevolking eigenlijk is. Maar Curacao heeft zoveel meer te bieden. Gelukkig geeft de autoverhuur van Curacao u de vrijheid om het hele eiland te verkennen. U wilt een huurauto die betrouwbaar en veilig is, maar het liefst bent u er zo min mogelijk geld aan kwijt. Bij HAPPYCAR ziet u meteen hoeveel u betaalt voor een auto bij bijvoorbeeld Avis, Holiday Autos of Hertz. Handig toch?


Ontdek Curacao

Curacao is lange tijd een Nederlandse kolonie geweest. Toch zijn de Nederlanders zeker niet de enigen die in het verleden interesse hadden in het eiland. Het waren namelijk de Spanjaarden die in de 15e eeuw als eerste Europeanen voet aan wal zetten. Door het gebrek aan waardevolle grondstoffen waren de Spaanse troepen snel weer verdwenen. De Nederlandse West-Indische Compagnie zag echter meer mogelijkheden, vooral door de strategische ligging. Toen de Nederlanders in 1634 Curacao veroverden, werd er direct gestart met de bouw van Fort Amsterdam om de haven te verdedigen. De Nederlandse handelsgeest zat er in die koloniale periode goed in. Zo kwamen er plantages en Curacao ontwikkelde zich daarnaast als een echt centrum van de Nederlandse slavenhandel. Curacao heeft dus een rijk koloniaal verleden, en overal op het eiland zijn er nog overblijfselen uit deze periode te zien. Met de rental car van Curacao rijdt u misschien wel naar Willemstad, waar de beroemde koopmanshuizen langs de Handelskade verdacht veel weg hebben van de Amsterdamse grachten. Alleen zijn de huizen op Curacao okergeel, blauw, roze of oranje. Dit zorgt meteen voor een vrolijk geheel. Fort Amsterdam bestaat ook nog steeds. In het gebouw zetelt tegenwoordig de regering van Curacao, maar het is zeker de moeite waard om uw huurauto van Curacao even te parkeren en rustig rondom het fort te slenteren.


Met een huurauto Curacao ontdekken

Willemstad is een goed beginpunt van uw vakantie. Dankzij de autohuur in Curacao rijdt u vanuit Willemstad zo door naar één van plantagehuizen in de omgeving. Landhuis Ascencion is misschien wel het indrukwekkendste pand om te bezoeken. Eén keer per week wordt er een rondleiding gegeven zodat u meer te weten komt over het leven op de plantages. De koloniale geschiedenis van Curacao is natuurlijk erg interessant, maar soms wilt u liever een dag lekker ontspannen op het strand. Met een rental car van Curacao bent u binnen korte tijd al op de plaats van bestemming. De mooiste stranden liggen in het zuidwestelijk deel van het eiland. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het populaire Blue Bay Beach of de Caracasbaai. Op deze stranden kunt u niet alleen zonnen en zwemmen, maar het zijn ook goede locaties om te snorkelen. Ervaren duik- en snorkelliefhebbers rijden wellicht liever naar het noordelijk gelegen Playa Lagun. Hier ziet u de meest kleurrijke vissen en er komen zelfs zeeschilpadden naar de baai om te eten. Na uw snorkeltocht pakt u gewoon weer de huurauto terug naar het hotel.


Rondreis door de regio Curacao

Curacao heeft een verrassend mooie natuur. De autoverhuur van Curacao maakt het mogelijk om de meest bijzondere plekken van het eiland te bezoeken. Een echte aanrader is Christoffelpark. Dit Nationale Park heeft een grote variatie aan flora en fauna. Er leven unieke dieren- en plantensoorten, zoals de wilde orchidee, de Palabrua (een soort uil) en het witstaarthert. U kunt uw auto aan de rand van het park parkeren om zo te voet het park te verkennen. Een andere bijzondere locatie die u dankzij de autohuur van Curacao kunt bezoeken, zijn de grotten van Hato. Een gids begeleidt u door het complexe grottenstelsel en onderweg komt u langs onderaardse meertjes, grottekeningen en misschien ontdekt u zelfs nog wel een paar vleermuizen. Van oudsher werden de grotten bewoond door de Ararwak indianen. Maar de grotten van Hato spelen ook een belangrijke rol in het koloniale verleden van Curacao. Dit was de plek waar gevluchte slaven zich schuilhielden. Zo'n verblijf in de grotten kon wel maanden duren. De gids vertelt u er alles over.