tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Dallas - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Chevrolet Spark
Chevrolet Spark
gevonden op 13 okt. 2016 08:58 uur
Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Focus
Ford Focus
gevonden op 13 okt. 2016 08:58 uur
Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford Edge
Ford Edge
gevonden op 13 okt. 2016 08:58 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Nissan Maxima
Nissan Maxima
gevonden op 13 okt. 2016 08:58 uur

Autohuur Dallas

De stad Dallas is gelegen in de staat Texas, in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten: het land van de onbegrensde mogelijkheden. De stad is met zo’n 1,2 miljoen inwoners de negende stad van de Verenigde Staten. Dallas werd opgericht in 1841 en kreeg haar stadsrechten in februari 1856. De stad is vernoemd naar vicepresident van James Polk, namelijk George Mifflin Dallas.  De westelijke kant van de Austin Chalk Formation, een kalksteen helling, ook wel bekend als de "White Rock helling" is 70 meter hoog en loopt ruw weg door noord-zuid Dallas County.

Bezienswaardigheden in Dallas
Wanneer u Dallas en haar omgeving wilt bezichtigen kunt u dit het beste doen met een huurauto. Dallas kent twee vliegvelden, Dallas Fort Worth Airport en Dallas Love Field Airport, waar u gemakkelijk uw huurauto op kunt halen. Wij raden u aan om vooraf via het internet een huurauto te boeken. Hierdoor omzeilt u veel stress en bespaart  u tijd. Op deze manier hoeft u geen overhaaste beslissingen te nemen.

Voordat Texas in de 18de eeuw werd geclaimd als een onderdeel van het onderkoninkrijk Nieuw Spanje, werd het gebied wat we nu Dallas noemen bewoond door de Caddo mensen. Het gebied bleef onder Spaans bewind tot 1821, toen Mexico onafhankelijkheid van Spanje werd. Het gebied werd een deel van de Mexicaanse staat Coahuila y Tejas en in 1836 werd de Republiek van Texas onafhankelijk.
In Dallas kunt u zich met uw huurauto gemakkelijk door de stad bewegen en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u in Dallas naar de Dallas zoo, een dierentuin met meer dan 2000 dieren 5 kilometer ten zuiden van downtown Dallas gelegen. Neemt u ook bijvoorbeeld een kijkje bij het Dallas Museum of Art, een museum met een museumcollectie dat is opgebouwd uit meer dan 24.000 objecten, daterend uit het derde millennium voor Christus tot het heden. Het museum staat in het teken van haar dynamisch tentoonstellingsbeleid en bekroonde educatieve programma's. Ook kunt u een bezoek brengen aan het Nasher Sculpture Center. In dit prachtige museum vindt u een groot aantal beelden in de stijl van moderne kunst. Hier worden beelden tentoongesteld van bekende kustenaars zoals Pablo Picasso en Willem de Kooning.

Waar Dallas natuurlijk vooral om bekend staat, is de moord op Amerika’s 35e President: John F. Kennedy. Hij werd daar op 22 november 1963 doodgeschoten tijdens een rijtour, vermoedelijk door Lee Harvey Oswald. Tot op de dag van vandaag is dit stof voor complottheorieën.

De Mildred R. en Frederick M. Mayer Bibliotheek (de niet-circulerende onderzoeksbibliotheek van het museum) heeft meer dan 50.000 artikelen beschikbaar voor curatoren en het grote publiek. Wanneer u een van de architectonische hoogtepunten wilt bekijken moet u met car hire in Dallas naar de Margaret Hunt Hill Bridge, een van de drie door Santiago Calatrava ontworpen bruggen. Na deze prachtige brug kunt u naar downtown Dallas, het zaken district van Dallas. Hier vindt u vele bistro's, cafes en restaurants. Hier kunt u heerlijk bijkomen na een drukke dag vol met bezichtigingen.

Auto Huren in Dallas
Wanneer u er voor kiest om de omgeving van Dallas te bezichtigen is dit met een huurauto het beste te ontdekken. In de omgeving van Dallas vindt u bijvoorbeeld San Antiono, Oklahoma, Little Rock en New Orleans. Ook kunt u een bezoek brengen aan het prachtige Houston. In Houston kunt u bijvoorbeeld naar het Space Center, The Galleria en het Astrodome. Deze bezienswaardigheden zijn allemaal een bezichtiging waard en maken van uw vakantie er één om nooit te vergeten. Wanneer u een natuurliefhebber bent, kunt u naar het Queens Wilhelmina State Park, dat haar naam dankt door de vele Nederlandse investeerders die het park in 1989 gefinancierd hebben. Verder kunt u naar het Ouachita national Forrest of naar het Lake Ouachita State Park, waar u kunt genieten van prachtige boottochten. Met een huurauto via HAPPYCAR in Dallas kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.