Vind de juiste auto in Del Mar

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Del Mar - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:05 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:05 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jul. 2017 09:05 uur.

Beoordeling autoverhuur in Del Mar

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Del Mar:

4.6 tot 5 (50 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Compleet nieuwe auto. Aardige dames bij Europcar in Lyon Route de Vienne
Huurauto beoordeling van Stijn B. - 21 jul. 2017 22:34
(5 tot 5 )
Snel en accuraat geholpen aan een ruime en confortabele auto.
Huurauto beoordeling van john e. - 21 jul. 2017 07:25
(5 tot 5 )
It all worked well and the price was very good, thanks!
Huurauto beoordeling van Joana M. - 20 jul. 2017 12:02

Autohuur Del Mar

Del Mar, een prachtige plek gelegen in het Amerikaanse Californië,en daarmee en echte plek voor op de bucketlist! Om deze plek te verkennen is een auto noodzakelijk, zeker omdat de omgeving zo indrukwekkend is. Bij HAPPYCAR worden verschillende bedrijven als Europcar, Hertz en Enterprise met elkaar vergeleken op prijs-kwaliteit verhouding. Zo kunt u duidelijk zien welke auto het best bij u past voor de beste autoverhuur in Del Mar.

Ontdek Del Mar
Del Mar valt onder San Diego County. Het aantal inwoners van de stad ligt op 4389. Del Mar is een kleine plek en dat maakt het juist bijzonder. De afgelopen jaren is er een lichte daling te zien in het aantal inwoners van de plek.
Del Mar is Spaans voor 'Aan de zee' de naam past de plek perfect, omdat het direct aan de Grote Oceaan ligt. In 1885 kocht Kolonel Jacob de plaats. Hij wilde op deze plek een groot resort maken waar de rijke en beroemde mensen hun vakantie konden gaan vieren.
Tevens stond de plek in de jaren '30 bekend als de kermis van San Diego, deze stad zocht een permanente plek om deze kermis te plaatsen. In 1936 werd de kermis dan geopend, met een groot feest en een fanfare. De grootste ontwikkeling die Del Mar had, vond plaats in de jaren '80. In deze periode groeide de stad uit tot een echte moderne stad, die steeds mooier en geliefder werd.
Met een Rental Car in Del Mar kun de geschiedenis van de stad het best ontdekken, de unieke plek aan het strand laat nog altijd zien hoe de geschiedenis haar gevormd heeft. De stad zit vol unieke attracties zoals de Torrey Pines Golf Course, deze staat bekend als een van de meest exclusieve en uitdagende golfbaan ter wereld.
En natuurlijk het welbekende strand, Torrey Pines State Beach. Het enorme strand is echt een plaatje om naar te kijken. Het is gelegen aan de bergen en ook een populaire hotspot voor surfers. Het strand is meestal niet heel erg drukbezocht, waardoor er genoeg ruimte is om heerlijk te zonnen of te wandelen.

Met een huurauto Del Mar ontdekken
Del Mar is het beste te verkennen per huurauto. Voor autohuur in Del Mar kun je natuurlijk terecht bij ons voor de beste prijsvergelijkingen. De streek waar Del Mar zich in bevindt heeft veel te bieden voor onder andere toeristen. De wegen zijn goed begaanbaar per huurauto en de omliggende steden zijn ook goed te bereiken per auto.
De bekendste stad die in de buurt van Del Mar ligt is San Diego. Omdat de stad aan de grens bij Mexico ligt is het een zeer unieke plek waar twee culturen samenkomen. San Diego is een echte wereldstad en heeft daarom erg veel te bieden, uitgaansgelegenheden, winkels en alle soorten restaurants. Wat ook een aanrader is om even naar de haven van San Diego te rijden. De haven is een belangrijke uitvalsbasis voor de Amerikaanse marine. Ook de San Diego- Coronadobrug is indrukwekkend, zeker als u deze met een auto bezoekt.
Verder liggen er in de buurt van Del Mar nog verschillende steden als Poway en San Marcos. Ook deze steden zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. De steden zijn ook op een prima rij-afstand van Del Mar te vinden, namelijk van 8 tot 22 kilometer afstand van de stad.
Door de zuidelijke ligging van de stad en het zeewater zijn er verschillende soorten natuurlijke verschijnselen te vinden. Zo zijn er gebieden te vinden die een savanne uiterlijk hebben, maar zijn er ook dennenbossen in het zuidelijke deel van Californië.In Del Mar bent u in de zomer gegarandeerd van goed weer, het klimaat staat bekend om de droge en warme zomers. Maar ook in de winter valt het mee, de omgeving staat bekend om het milde klimaat, en heeft dus zachte winter.
Door de Spaanse kolonisatie omstreeks 1500 heeft de omgeving veel Spaanse invloeden, dat is ook terug te zien in de plaatsnamen van Del Mar en steden in de buurt van Del Mar. Del Mar biedt zelf ook een Auslfug maken naar het nabijgelegen Los Angeles. Door uw auto, nog grotere afstanden zijn geen probleem.