tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Delft

Kom nu naar Delft, de stad van het Delfts blauw, Oranje en Vermeer! De stad heeft een prachtige historie en cultuur die goed bewaard is gebleven. Ook winkelen, uitgaan en gezellig eten en drinken is er geen probleem. Om het maximale uit het bezoek aan de stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met huurauto vergelijkingssite HAPPYCAR is wat autohuur Delft betreft de beste huurauto te vinden en ook nog tegen de laagste prijzen! Met HAPPYCAR, partner van Europcar en AutoEurope, wordt met een huurauto Delft ontdekken makkelijk en bovendien biedt het de meeste waar voor het geld!

Ontdek Delft
Zoals gezegd heeft Delft een rijke historie. Er zijn dan ook vele musea te bezoeken in de stad. Zo is er het Vermeer Centrum. Dit museum biedt een ontdekkingstocht door het leven, werk en de stad van de zeventiende-eeuwse meester van het licht, Johannes Vermeer. Voor meer oude tradities uit Delft is er de Royal Delft- De Koninklijk Porceleyne Fles. Dit museum laat de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de zeventiende eeuw zien waar het zeer beroemde aardewerk in het Delfts blauw met de hand beschilderd werd. Voor een uniek souvenir is er de Delft Pottery Delftse Pauw. Hier wordt het fraaie met de hand geschilderde aardewerk verkocht voor een kenmerkend aandenken aan het bezoek aan Delft.

Met een huurauto Delft ontdekken
Rental car Delft biedt de gelegenheid om met een goedkope en betrouwbare huurauto de stad te verkennen. In diverse galeries is een groot aanbod aan beeldende kunst, keramiek en schilderijen te vinden. Ook voor een gezellig avondje uit heeft Delft genoeg te bieden. Hierbij valt te denken aan een bioscoop, club of een theatervoorstelling. In Pathe Delft zijn de nieuwste films te zien, waar in Discotheek Lorre volop gedanst kan worden. Theater de Veste biedt veel verschillende culturele voorstellingen, van jazz en comedy tot een stadsbal! 

Rondreis door de regio Delft
HAPPYCAR zorgt ervoor dat autoverhuur Delft optimaal is, zodat er onbezorgd kan worden genoten van Delft en de omgeving. Op ongeveer tien kilometer rijden is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam te vinden. Een echte aanrader voor een dagje uit met het gezin. Een zeer uitgebreide dierentuin waar gegarandeerd een dag plezier aan te beleven valt! Veel dieren zijn van erg dichtbij te zien waardoor er ook mooie foto's te maken zijn als herinnering. Bovendien staat het belang van de dieren zelf hoog in het vaandel wat als erg prettig ervaren wordt.
Rental car Delft zorgt er ook voor dat de Euromast te bezoeken is. Wie in Rotterdam komt, moet deze enorme toren een keer bezocht hebben. Het is de hoogste toren van Nederland die voor publiek toegankelijk is en is onmisbaar in het beeld van de skyline van Rotterdam. Op 185 meter hoogte is er de mogelijkheid te genieten van een hapje en een drankje in het restaurant terwijl er genoten kan worden van het prachtige uitzicht.
Met het hele gezin een pretpark bezoeken is ook geen probleem. Op ongeveer vijf kilometer rijden van Delft is het Drievliet Family Park in Rijswijk. Dit kleinschalige pretpark met leuke waterattracties biedt plezier voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Kortom, er is genoeg te beleven in Delft en omstreken! Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Amsterdam. Een populaire bestemming in de buurt is ook Hoofddorp. Al deze bezienswaardigheden liggen op enkele kilometers van Delft. Met HAPPYCAR is dit uiteraard geen probleem. Huurautovergelijkingssite HAPPYCAR vindt het beste en goedkoopste wat autoverhuur Delft te bieden heeft en biedt daarmee het meest waar voor het geld!

Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van XY.