Vind de juiste auto in Delft

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Delft

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Delft:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Delft

Wanneer u naar Delft komt, komt u naar de stad van het Delfts blauw, Oranje en Vermeer. De stad heeft een prachtige historie en een cultuur die goed bewaard is gebleven. Ook winkelen, uitgaan, eten en drinken is in deze gezellige stad geen probleem. Om het maximale uit uw bezoek te halen, is het huren van een auto erg aan te raden. Via HAPPYCAR vindt u de beste huurauto tegen de laagste prijs. HAPPYCAR heeft verschillende partners met onder andere CarDelMar en AutoEurope en zo wordt er voor gezorgd dat u met een huurauto gemakkelijk Delft kunt ontdekken.

Ontdek Delft
Zoals gezegd heeft Delft een rijke historie. Er zijn dan ook vele musea te bezoeken in de stad. U kunt bijvoorbeeld gaan naar het Vermeer Centrum. Dit museum biedt een ontdekkingstocht door het leven, werk en de stad van de zeventiende-eeuwse meester van het licht, Johannes Vermeer. Wilt u meer oude tradities uit Delft zien, dan is er het Royal Delft- De Koninklijk Porceleyne Fles. Dit museum laat de enig overgebleven Delftse aardewerkfabriek uit de zeventiende eeuw zien en dit is ook de plek waar het zeer beroemde aardewerk in het Delfts blauw met de hand beschilderd werd. U kunt natuurlijk deze stad niet verlaten zonder een met de hand geschilderde aardewerk als souvenir mee te nemen.

Een huurauto stelt u in de gelegenheid om met een goedkope en betrouwbare auto de stad te verkennen. U kunt in diverse galeries een groot aanbod van beeldende kunst, keramiek en schilderijen vinden. Ook voor een gezellig avondje uit heeft Delft genoeg te bieden. U vindt in de stad een bioscoop, een theather en verschillende clubs. In de bioscoop, Pathe Delft zijn altijd de nieuwste films te zien. In Discotheek Lorre wordt volop gedanst en Theater de Veste biedt u veel verschillende cultureel voorstellingen, van jazz en comedy tot een stadsbal.

Deze stad is ook bekend door Prins Willem van Oranje. Op 10 juli 1584 werd Willem van Oranje met drie kogels om het leven gebracht door Balthasar Gerards. 


Rondreis door de regio Delft
HAPPYCAR zorgt ervoor dat autoverhuur Delft optimaal is, zodat er onbezorgd kan worden genoten van Delft en de omgeving. Op ongeveer tien kilometer rijden is Diergaarde Blijdorp in Rotterdam te vinden. Een echte aanrader voor een dagje uit met het gezin. Een zeer uitgebreide dierentuin waar gegarandeerd een dag plezier aan te beleven valt. Daarnaast kunt u ook een bezoek aan de stad zelf bezoeken. Vanaf de luchthaven van Rotterdam bent u binnen een kwartier in Rotterdam zelf, waar de Markthal, de Kubuswoningen en de haven kunt bezichtigen. Ook kunt u de Euromast bezoeken. Het is de hoogste toren van Nederland die voor publiek toegankelijk is en is onmisbaar in het beeld van de skyline van Rotterdam. Op 185 meter hoogte is er de mogelijkheid te genieten van een hapje en een drankje in het restaurant, terwijl er genoten kan worden van het prachtige uitzicht.

Ook bent u met uw huurauto binnen een half uur in de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, Den Haag. Deze stad is de thuisbasis van vele mooie en historische pleinen. Het belangrijkste plein van Den Haag is het Binnenhof. Aan dit plein vindt u de Ridderzaal, de Eerste en Tweede Kamer en het torentje van de minister-president. Met een huurauto in Den Haag rijdt u zo naar Scheveningen toe. Scheveningen is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Scheveningen mag u de Pier van Scheveningen niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard. Verder mag een bezoek aan het Kurhaus niet ontbreken op uw lijstje.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er voldoende te beleven in Delft en in haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!