tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autohuur Den Bosch

Den Bosch, de 'volkse' benaming van de stad 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is echter niet de grootste stad van de provincie; Breda, Eindhoven en Tilburg zijn groter. Voor de aantrekkingskracht van Den Bosch maakt dat echter niets uit. Het is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. De stad verkennen kan heel goed met een huurauto. Dat biedt veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer, maar is flexibeler en goedkoper dan een eigen auto. Tenminste, via HAPPYCAR Rental car Den Bosch. HAPPYCAR Rental car Den Bosch is de vergelijkingssite voor grote verhuurbedrijven als Enterprise en Avis. Wie hier een huurauto boekt, kan dus zeker zijn van de beste prijs.

Ontdek Den Bosch
Den Bosch staat bol van de bezienswaardigheden. Een dag is eigenlijk niet voldoende om alles te bekijken. De hoogtepunten bezoeken kan binnen een dag natuurlijk wel. Een van de meest karakteristieke bouwwerken in Den Bosch is wel de Sint-Janskathedraal. Deze schitterende en enorme kathedraal belichaamt de laat Brabantse gotiek. Een ander uniek hoogtepunt in Den Bosch is het natuurgebied Het Bossche Broek, dat direct aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal ligt. Deze wal zorgde ervoor dat Den Bosch al eens verkozen werd tot Europese vestigingsstad. Wie tijd over heeft, kan ook het oudste nog bestaande bakstenen huis bekijken. Dit is De Moriaan, nu te herkennen aan het VVV-kantoor dat erin zit. HAPPYCAR Autohuur Den Bosch biedt natuurlijk ook voldoende kleinere auto's, waarmee gemakkelijk door de stad gereden kan worden!

Met een huurauto Den Bosch verkennen
Met een huurauto Den Bosch verkennen, is dat wel zo'n goed idee? Wat ons betreft wel! Sterker nog: dat is veel beter dan te voet of met het openbaar vervoer. Met een huurauto kan veel tijd bespaard worden en dat is zeker nodig in een stad met zoveel bezienswaardigheden als Den Bosch. Zowel de Markt, het grote centrale plein in de stad, als bijvoorbeeld de Binnendieze zijn het bezoeken waard. De Binnendieze is in 1996 gerestaureerd en sindsdien ook toegankelijk voor rondvaartboten. Wie met een huurauto Den Bosch in gaat, heeft zeker voldoende tijd om een plekje te reserveren voor Een of meerdere rondvaarttrajecten. Zo kan Den Bosch ook van een hele andere kant bekeken worden. Uiteraard biedt Den Bosch veel parkeervoorzieningen, waardoor de auto altijd veilig ergens achtergelaten kan worden. Zoek vanaf de rondvaartboot naar de leukste terrasjes om even een hapje te eten en iets te drinken. Als dat ergens goed kan, dan is het wel in het Bourgondische Brabant!

Rondreis door de regio Den Bosch
Natuurlijk is HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch ook het startpunt voor een rondreis door de regio van Den Bosch. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen Vught, waar het Geniemuseum en het Nationaal Monument Kamp Vught te vinden zijn. Of doe een stap terug in de tijd in Slot Well, in het plaatsje Well. Natuurliefhebbers zijn binnen een kwartiertje in Drunen, om de zandafgraving Drunen of het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen te bekijken. En avonturiers kunnen nog een stap verder gaan en doorrijden naar Belgium. De grens ligt op nog geen uur rijden vanaf de stad! Vanaf daar is doorrijden naar Antwerpen of Brussel heel gemakkelijk. Kortom: in Den Bosch en omgeving is meer dan genoeg te doen. Een reis naar Dordrecht is absoluut de moeite waard. Kies daarom vandaag nog voor HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch en profiteer van de scherpste aanbiedingen, optimale flexibiliteit en een uitstekende dienstverlening.