Vind de juiste auto in Den Bosch

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Den Bosch - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 20 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 jul. 2017 07:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 16 jul. 2017 11:50 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 35 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 jul. 2017 08:31 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jul. 2017 11:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Den Bosch

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Den Bosch:

4.6 tot 5 (86 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Den Bosch

Den Bosch, de 'volkse' benaming van de stad 's-Hertogenbosch, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Het is echter niet de grootste stad van de provincie; Breda, Eindhoven en Tilburg zijn groter. Voor de aantrekkingskracht van Den Bosch maakt dat echter niets uit. Het is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is. De stad verkennen kan heel goed met een huurauto. Dat biedt veel meer mogelijkheden dan bijvoorbeeld het openbaar vervoer, maar is flexibeler en goedkoper dan een eigen auto. Tenminste, via HAPPYCAR Rental car Den Bosch. HAPPYCAR Rental car Den Bosch is de vergelijkingssite voor grote verhuurbedrijven als Enterprise en Avis. Wie hier een huurauto boekt, kan dus zeker zijn van de beste prijs.

Ontdek Den Bosch
Den Bosch staat bol van de bezienswaardigheden. Een dag is eigenlijk niet voldoende om alles te bekijken. De hoogtepunten bezoeken kan binnen een dag natuurlijk wel. Een van de meest karakteristieke bouwwerken in Den Bosch is wel de Sint-Janskathedraal. Deze schitterende en enorme kathedraal belichaamt de laat Brabantse gotiek. Een ander uniek hoogtepunt in Den Bosch is het natuurgebied Het Bossche Broek, dat direct aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal ligt. Deze wal zorgde ervoor dat Den Bosch al eens verkozen werd tot Europese vestigingsstad. Wie tijd over heeft, kan ook het oudste nog bestaande bakstenen huis bekijken. Dit is De Moriaan, nu te herkennen aan het VVV-kantoor dat erin zit. HAPPYCAR Autohuur Den Bosch biedt natuurlijk ook voldoende kleinere auto's, waarmee gemakkelijk door de stad gereden kan worden!

Met een huurauto Den Bosch verkennen
Met een huurauto Den Bosch verkennen, is dat wel zo'n goed idee? Wat ons betreft wel! Sterker nog: dat is veel beter dan te voet of met het openbaar vervoer. Met een huurauto kan veel tijd bespaard worden en dat is zeker nodig in een stad met zoveel bezienswaardigheden als Den Bosch. Zowel de Markt, het grote centrale plein in de stad, als bijvoorbeeld de Binnendieze zijn het bezoeken waard. De Binnendieze is in 1996 gerestaureerd en sindsdien ook toegankelijk voor rondvaartboten. Wie met een huurauto Den Bosch in gaat, heeft zeker voldoende tijd om een plekje te reserveren voor Een of meerdere rondvaarttrajecten. Zo kan Den Bosch ook van een hele andere kant bekeken worden. Uiteraard biedt Den Bosch veel parkeervoorzieningen, waardoor de auto altijd veilig ergens achtergelaten kan worden. Zoek vanaf de rondvaartboot naar de leukste terrasjes om even een hapje te eten en iets te drinken. Als dat ergens goed kan, dan is het wel in het Bourgondische Brabant!

Rondreis door de regio Den Bosch
Natuurlijk is HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch ook het startpunt voor een rondreis door de regio van Den Bosch. Bezoek bijvoorbeeld het nabijgelegen Vught, waar het Geniemuseum en het Nationaal Monument Kamp Vught te vinden zijn. Of doe een stap terug in de tijd in Slot Well, in het plaatsje Well. Natuurliefhebbers zijn binnen een kwartiertje in Drunen, om de zandafgraving Drunen of het Nationaal Park Loonse & Drunense Duinen te bekijken. En avonturiers kunnen nog een stap verder gaan en doorrijden naar Belgium. De grens ligt op nog geen uur rijden vanaf de stad! Vanaf daar is doorrijden naar Antwerpen of Brussel heel gemakkelijk. Kortom: in Den Bosch en omgeving is meer dan genoeg te doen. Een reis naar Dordrecht is absoluut de moeite waard. Kies daarom vandaag nog voor HAPPYCAR Autoverhuur Den Bosch en profiteer van de scherpste aanbiedingen, optimale flexibiliteit en een uitstekende dienstverlening.