Vind de juiste auto in Denver

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Denver - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Focus

Ford Focus

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2016 09:26 uur.

Toyota Rav4

Toyota Rav4

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2016 09:26 uur.

Kia Rio

Kia Rio

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2016 09:26 uur.

Chevrolet Impala

Chevrolet Impala

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 9 okt. 2016 09:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Denver

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Denver:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Denver

In de Pikes Peak Goldrush werd Denver als mijnstad in Colorado gesticht, velen kwamen hier opzoek naar het fortuin in enorme brokken goud. Nu de Gold Rush voorbij is en het moderne leven is begonnen heeft Denver zich opgeworpen als moderne metropool, maar door haar verleden wordt het cowboy erfgoed niet vergeten. In Denver staat namelijk ook een bronzen beeld van een cowboy in een rodeo, een teken dat de stad deze levensstijl sterk omarmt. Wanneer u Denver wil verkennen kunt u met een huurauto die u ophaalt op Denver Airport prima uit de voeten, al kan het ook zeer praktisch zijn om een fiets te huren. De hoofdstad van Colorado is namelijk de fietsvriendelijkste stad van de Verenigde staten en op de wegen in en om Denver tonen lokale bestuurders respect voor fietsers. Wees dus niet bang om een fiets op te pakken en het bruisende Denver te verkennen. Overigens is het niet zonder reden dat juist in Denver de cowboy cultuur springlevend is, het is de staat waar Butch Cassidy, een beruchte crimineel een bank overviel en waar het cowboy leven vandaan komt. Compleet met Indianen en hun bijbehorende oude dorpen is Colorado een van die staten die u terug kan voeren naar het wilde westen en de tijden van de Gold Rush, saloons en stoomtreinen.

De stad Denver
Denver is een moderne stad en de snelst groeiende in de Verenigde staten, het wordt ook wel de Mile-High City genoemd aangezien de stad op een hoogte van 1.600 meter ligt. De vele typische wijken van Denver alleen al lonen zich om er een kijkje te gaan nemen of om er een toer van te maken. Doordat Denver etnisch zeer divers geeft het er ook een grootte verscheidenheid in verschillen tussen bepaalde wijken. Daarnaast kunt u ook de Denver Mint bezoeken, voor wanneer u zich ooit af heeft gevraagd hoe dollar munten worden geslagen en biljetten worden gedrukt, hier vindt u het antwoord. Het is zelfs zo dat in Denver de meeste munten van heel Amerika worden gedrukt. Heeft u interesse in de geschiedenis van Denver en de oorspronkelijke bewoners van dit gebied dan kunt u het beste naar het History Colorado Center, hier vindt u heel veel over de historie van deze staat. Van de eerste dorpjes op de prairy, de mijnen die er aangelegd zijn tot de leef omgeving, cultuur en gebruiken van de oorspronkelijke bewoners van het gebied u vind het in het History Colorado Center. Zoals u kunt lezen heeft Denver een rijke en roerige geschiedenis.

Verder door de Verenigde Staten
Wanneer u verder reist door de Verenigde Staten mag u de volgende steden niet missen. New York met haar indrukwekkende wolkenkrabbers, interessante musea en het bruisende Central Park. Of naar Washington voor een bezoek aan het Witte Huis. Aan de andere kant van de Verenigde Staten lokt de Europees aandoende kustplaats San Francisco, waar u musicals, ballet of een concert, in de theaters van San Francisco kunt bewonderen. Los Angles 'City of Angels' vindt u aan de zuidkust van Californië en is één van de grootste metropolen ter wereld. Het is de stad van het 'witte doek' in de wereldberoemde Universal Studios, de brede stranden bij Venice Beach en Santa Monica, en Walt Disney’s sprookjeswereld. In de staat Nevada vindt u Las Vegas. Deze stad is uitgegroeid tot een gok oase en hét ultieme entertainmentcentrum met shows van topartiesten.

Het landschap van de Verenigde Staten varieert sterk. Van het westen naar het oosten: Het bergsysteen, het intermontane gebied, het rotsachtige bergsysteem (Rocky Mountains), hooglanden, Great Plains (binnenlandse vlakten), de Appalachiaanse hooglanden en de Atlantische kust. Om deze prachtige natuur te beschermen vindt u in de Verenigde Staten tientallen Nationale Parken. Met een huurauto in Denver kunt u in veel gevallen dwars door de parken heen rijden en genieten van de prachtige flora en fauna. Rijdt u bijvoorbeeld naar het Everglades National Park in Florida, waar u meer dan driehonderd vogelsoorten vindt of naar het Big Cypres national Reserve waar nog als een van de weinige plaatsen de Florida panter in het wild leeft. Wanneer u met een huurauto door de Verenigde Staten reist zijn de nationale parken een must see. Een huurauto in Denver maakt dit allemaal mogelijk.