tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Dordrecht - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Opel Corsa
Opel Corsa
gevonden op 18 okt. 2016 06:01 uur
Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Ford C-Max
Ford C-Max
gevonden op 18 okt. 2016 06:01 uur
Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen
Renault Grand Scenic
Renault Grand Scenic
gevonden op 18 okt. 2016 06:01 uur

Autohuur Dordrecht

Hoe dichter bij Dort, hoe leuker het wordt! Dit is een beroemde uitspraak over de plaats Dordrecht, gelegen in het zuid-oosten van Zuid-Holland. Om het maximale uit het bezoek aan deze stad te halen is een huurauto daarbij sterk aanbevolen. Met HAPPYCAR vind u wat autohuur Dordrecht betreft het beste wat je van een huurauto mag verwachten en ook nog tegen de goedkoopste prijzen! HAPPYCAR, een partner van Europcar en AutoEurope, vergelijkt voor u huurauto's om het goedkoopste alternatief te kunnen garanderen. Bovendien krijg met HAPPYCAR het meeste waar voor je geld.

Ontdek Dordrecht
Dordrecht ligt op het Eiland van Dordrecht. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen, de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is bijzonder omdat het het drukst bevaren waterknooppunt van Europa is. Oostelijk gelegen van Dordrecht bevindt zich de Sliedrechtse Biesbosch, een natuur- recreatiegebied. Midden in Dordrecht is 'Het Energiehuis' te vinden. Dit is een multifunctioneel cultureel centrum, waar onder andere een schouwburg en een poppodium is. Ook zijn er meerdere musea, galeries en vele muziekverenigingen wat het een gezellige stad maakt. Met HAPPYCAR vindt u gemakkelijk de beste opties voor rental car Dordrecht.

Met een huurauto Dordrecht ontdekken
Er zijn meerdere bezienswaardigheden waar u met autoverhuur Dordrecht snel naar toe kunt. Zo is er de vishal, een rijksmonument waar vroeger aan de Vismarkt vis verkocht werd. Uit het aangrenzende water werd onder andere zalm en steur gevist en dat werd dan op straat verkocht.
In Dordrecht bevindt zich ook een van de oudste musea van Nederland, het Dordrechts Museum. Dit museum werd opgericht in het jaar 1842 en de huidige collectie bevat ruim vierhonderd jaar Nederlandse schilderskunst! In de collectie bevinden zich schilderijen van grote meesters uit de Gouden Eeuw zoals Ferdinand Bol, Jan Toorop en Nicolaes Maes.
Dordrecht telt bijna negenhonderd rijksmonumenten en meer dan zeshonderdvijftig gemeentelijke monumenten. Er valt dus genoeg te zien in de stad! Rental car Dordrecht maakt het u daarbij makkelijk, doordat u via HAPPYCAR met een huurauto Dordrecht kunt bezichtigen.

Rondreis door de regio Dordrecht
In de nabije omgeving van Dordrecht zijn meerdere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. De Euromast in Rotterdam is een bijzondere ervaring, op slechts zeventien kilometer rijden van Dordrecht. De Euromast is een toren, die met zijn honderdvijfentachtig meter hoogte de hoogste voor publiek toegankelijke toren van Nederland is. Bovenin is een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl u kunt genieten van het prachtige uitzicht.
Eveneens in Rotterdam is de Erasmusbrug te vinden. De ruim achthonderd meter lange brug verbindt de stad met Rotterdam Zuid en is een spectaculair verschijnsel op zich mede door zijn aparte ontwerp.
Ook de Haven van Rotterdam is een bezienswaardigheid op zich door zijn enorme omvang. De haven vormt indrukwekkende hedendaagse industrie van werelds formaat. Het is onder andere mogelijk om met de boot door de Maasvlakte te varen. De onafzienbare hoeveelheid schepen die worden geladen en gelost is zeer indrukwekkend om te zien.
Waar het ook zeker de moeite waard is even te stoppen is bij de Theetuin HannesHeerlijkheid in Giessenburg. Even tot rust komen midden in de natuur genietend van een broodje met een kop koffie. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel waardoor u zich meer dan thuis zult voelen.
Al deze bezienswaardigheden liggen op vijftien tot twintig kilometer van Dordrecht. Met HAPPYCAR wordt autoverhuur Dordrecht gemakkelijk gemaakt. Een huurauto van HAPPYCAR biedt het meeste waar voor zijn geld!