Vind de juiste auto in Dordrecht

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Dordrecht

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Dordrecht:

4.8 tot 5 (13785 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We waren zeer goed te spreken over hoe happycar ons heeft voorbereid, alleen bij afhaal van auto zaten er maar 2 medewerkers om te helpen. Hierdoor hebben we 50min moeten wachten bij het afhalen van de auto
Huurauto beoordeling van Johannes v. - 27 mei 2017 12:14
(5 tot 5 )
Goede service zowel bij het boeken als ter plaatse
Huurauto beoordeling van Herman Jan v. - 27 mei 2017 10:20
(4.5 tot 5 )
de goedkoopste site en werkt makkelijk
Huurauto beoordeling van Jasper S. - 26 mei 2017 17:40

Autohuur Dordrecht

‘Hoe dichter bij Dordt, hoe rotter het wordt!’ Dit is een beroemde uitspraak over de plaats Dordrecht, gelegen in het zuid-oosten van Zuid-Holland. Echter heeft ooit een burgemeester van Dordrecht hier nog aan toegevoegd ‘Maar ben je er eenmaal in, dan heb je het naar je zin.’ Wanneer u naar Dordrecht gaat is er genoeg te doen en dankzij een huurauto kunt u het maximale uit uw bezoek halen. Via HAPPYCAR vindt u de beste huurauto tegen de laagste prijs. HAPPYCAR heeft verschillende partners met onder andere CarDelMar en AutoEurope en zo wordt er voor gezorgd dat u met een huurauto gemakkelijk Dordrecht kunt ontdekken.


Ontdek Dordrecht
Dordrecht ligt op het Eiland van Dordrecht. Bij Dordrecht komen drie rivieren samen, de Beneden-Merwede, de Noord en de Oude Maas. Dit drierivierenpunt is bijzonder, omdat het het drukst bevaren waterknooppunt van Europa is. Oostelijk gelegen van Dordrecht bevindt zich de Sliedrechtse Biesbosch, een natuur- recreatiegebied. Midden in Dordrecht is 'Het Energiehuis' te vinden. Dit is een multifunctioneel cultureel centrum, waar onder andere een schouwburg en een poppodium is. Ook zijn er meerdere musea, galeries en vele muziekverenigingen wat het een gezellige stad maakt.

In Dordrecht zijn er verschillende bezienswaardigheden waar u met uw huurauto snel naar toe kunt. Zo is er onder andere de Vishal, dit is een rijksmonument waar vroeger aan de Vismarkt vis werd verkocht. Uit het aangrenzende water werd onder andere zalm en steur gevist en dat werd dan op straat verkocht.
In Dordrecht bevindt zich ook een van de oudste musea van Nederland, het Dordrechts Museum. Dit museum werd opgericht in het jaar 1842 en de huidige collectie bevat ruim vierhonderd jaar Nederlandse schilderskunst. In de collectie bevinden zich schilderijen van grote meesters uit de Gouden Eeuw zoals Ferdinand Bol, Jan Toorop en Nicolaes Maes.
Dordrecht telt bijna negenhonderd rijksmonumenten en meer dan zeshonderdvijftig gemeentelijke monumenten. Er valt dus genoeg te zien in de stad en met eenn huurauto zijn alle bezienswaardigheden eenvoudig te bezoeken.

Rondreis door de regio Dordrecht
In de nabije omgeving van Dordrecht zijn meerdere bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. Vanaf de luchthaven van Rotterdam bent u binnen een kwartier in Rotterdam zelf. De Euromast in deze stad is een bijzondere ervaring en bevindt zich op slechts zeventien kilometer rijden van Dordrecht. De Euromast is een toren, die met zijn 185 meter hoogte, de hoogste voor publiek toegankelijke toren van Nederland is. Bovenin is een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje, terwijl u kunt genieten van het prachtige uitzicht. Eveneens in Rotterdam is de Erasmusbrug te vinden. De ruim 800 meter lange brug verbindt de stad met Rotterdam Zuid en is een spectaculair verschijnsel op zich mede door zijn aparte ontwerp. Ook de haven van Rotterdam is een bezienswaardigheid op zich door zijn enorme omvang. De haven vormt indrukwekkende hedendaagse industrie van werelds formaat. Het is onder andere mogelijk om met de boot door de Maasvlakte te varen. De onafzienbare hoeveelheid schepen die worden geladen en gelost is zeer indrukwekkend om te zien.

Ook bent u met uw huurauto binnen een half uur in de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, Den Haag. Deze stad is de thuisbasis van vele mooie en historische pleinen. Het belangrijkste plein van Den Haag is het Binnenhof. Aan dit plein vindt u de Ridderzaal, de Eerste en Tweede Kamer en het torentje van de minister-president. Met een huurauto in Den Haag rijdt u zo naar Scheveningen toe. Scheveningen is zonder twijfel de meest populaire badplaats van Nederland. Het strand is ideaal voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Naast het strand biedt Scheveningen vele vormen van entertainment, zoals een bioscoop, theater, casino, musea, strandpaviljoens en beachclubs. Tijdens uw bezoek aan Scheveningen mag u de Pier van Scheveningen niet missen, waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee, het strand en de boulevard. Verder mag een bezoek aan het Kurhaus niet ontbreken op uw lijstje.

Zoals u hierboven heeft gelezen is er voldoende te beleven in Dordrecht en in haar omgeving. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt. Wij wensen u veel plezier met uw huurauto!