Vind de juiste auto in Doebai

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Doebai - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 115 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 10:20 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 115 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 10:20 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 jul. 2017 10:14 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 115 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 10:20 uur.

Beoordeling autoverhuur in Doebai

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Doebai:

4.6 tot 5 (89 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Doebai

De geschiedenis van deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten gaat tot 2000 jaar terug, maar Dubai begon pas een rol te spelen op het wereld toneel toen rond de 15e eeuw een belangrijke post werd op de handelsroute van Europa naar India . Verder is in haar roerige geschiedenis Dubai meerdere malen ingenomen door de Portugezen, Britten, Hollanders en anderen. Maar uit eindelijk was er een Familie van de Bay Yas stam die de overhand nam en het Emiraat weer claimden, deze familie is nog steeds een zeer belangrijke in de regio.

Autoverhuren Dubai
Dubai is een prima plek om een auto te huren, met kilometers niets en woestijn doet u er sowieso goed aan om een voertuig ter beschikking te hebben dat u ergens heen kan transporteren. Dubai heeft een interessante geschiedenis en het is lang een handelspost geweest, mede doordat in de 19e eeuw de toenmalige leider van Dubai alle buitenlandse handelaren belastingvrijheid schonk waardoor Dubai uitgroeide tot een van de belangrijkste havens van de golf. U kunt in Dubai ook een bezoek brengen aan Al Bastakiya een van de oudste residentiële wijken van Dubai waar u vooral woningen, verder worden de zand kleurige huizen ook gebruikt als kunstgaleries en verder vindt u er ook een munt museum en diverse handelaren, vooral in tapijten en lokale producten. In Dubai kunt u ook naar de “Night Souk ” deze nachtelijke markt geeft de koper het gevoel dat deze in een authentiek sprookje van duizend en één nacht beland is, alleen dan iets moderner. U kunt er van alles kopen en zien, handtassen, horloges, kleding en nog veel meer. Daarnaast biedt de Souk ook een uitgelezen mogelijkheid voor de inwendige mens, zo kunt u even tot rust komen na een lange nacht winkelen met een hapje en een drankje op verschillende plekken in deze markt. Deze markt is nachtelijks geopend van 8 tot 2 uur.

Voor een overgetelijke tijd in Dubai kan men ook op een woestijn safari gaan, met een 4x4 door de zandduinen of rondrijden op een kameel. Zo komt u een stukje dichter bij het exotische Dubai dan door alleen de stad te verkennen. Daarnaast kunt u er ook nog zandduin skieeën een stuk minder koud dan echt skieeën maar minstens even leuk, dit terwijl Dubai ook een enorm indoor skicentrum heeft waar men echt van de sneeuw kunt genieten. Maar wanneer u in de woestijn blijft kunt u natuurlijk ook de prachtige zonsondergang over de magische woestijn fotograferen, iets wat als herinnering bij u blijft voor de rest van uw leven. Voor een nóg authentiekere ervaring kan men overigens ook naar deHatta oase deze ligt ongeveer 100 kilometer van Dubai af en nabij het oliestaatje Oman, dit is zeer de moeite waard zeker, dit stukje groen tenmidden van de woestijn is een ware verademing voor elke toerist en vroeger ook voor handelaren en reizigers. Met uw huur auto uit Dubai rijdt u hier zo heen. Vroeger was dit overigens ook een van de plekken waar de Arabiërs hun tabak verbouwde.

Car Rental Dubai
Het centrum van Dubai is zowel per metro als per huurauto goed te bereiken. Na aankomst vindt u in de met car rental Dubai is het ongeveer een kwartier rijden van de luchthaven naar het centrum van de stad. Dubai is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de top bestemmingen in de wereld waar van alles te beleven is. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Burj Al Arab, ’s werelds enige 7-sterren hotel of beklimt u de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld waar u een kijkje kunt nemen op het hoogste uitkijk platform ter wereld. Vanaf het uitkijk platform heeft u een prachtig uitzicht over de stad en over de palm eilanden. Verder vindt u hier nog een gigantische shopping mal waar u alle top merken vindt. Wanneer u even genoeg heeft van al het zand om u heen, kunt u een bezoek brengen aan Ski Dubai, het eerste indoor ski resort in het Midden-Oosten. U kunt er ook voor kiezen om naar één van de andere emiraten te rijden. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Abu Dhabi op anderhalf uur rijden van Dubai Airport. In deze stad vindt u ook tal van attracties en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Dubai Rent a Car

Met rent a car Dubai kunt u de hierboven genoemde hoogtepunten eenvoudig bezoeken. Wanneer u graag een rit door de woestijn wilt maken kunt u dit het beste vooraf aangeven, zodat er een geschikte auto voor u klaar staat. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, autohuur vanaf Dubai geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt en wanneer u dit wil. Kortom wanneer u dit prachtige land bezoekt denk dan zeker aan de optie om een auto te huren.