Vind de juiste auto in Dubrovnik

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 5 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Dubrovnik - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 07:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 07:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 07:18 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2018 07:18 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2018 06:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2018 06:03 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2018 06:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 20 jan. 2018 06:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Dubrovnik

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Dubrovnik:

4.8 tot 5 (464 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goede service, vriendelijk geholpen en een prima auto.
Huurauto beoordeling van Danny R.- 18 feb. 2018 20:50
(5 tot 5 )
De auto huren was geen probleem, en is prima afgehandeld. De auto inleveren op Curaçao heeft mij bijna mijn vlucht gekost. Maw ik zou het zo niet weer doen. De vrouw achter de balie heeft er bijna 1 uur over gedaan om mij mijn autorizised papieren terug te geven. Ik heb de auto doorpersoonlijke omstandigheden 5 dagen eerder ingeleverd. Ze ging tellen en bleef tellen, dat het niet in orde was. Ongelooflijk. Ik had ook graag 5 dagen een tegemoetkoming willen hebben op mijn bedrag. Ik heb het opgegeven om dit bespreekbaar te maken. Nee, ik neem op Curaçao wel een auto, en ga dit niet vooraf bespreken. Had me veel zenuwen bespaard.
Huurauto beoordeling van Truus F.- 17 feb. 2018 08:40
(5 tot 5 )
Goede service lekker dat het op schiphol zelf was aangezien ik weer heel vroeg wegvloog uit Nederland.
Huurauto beoordeling van Erica S.- 16 feb. 2018 06:30

Autohuur Dubrovnik

Ontdek Dubrovnik

In het zuiden van van Kroatië ligt Dubrovnik aan de Adriatische Zee. De stad wordt ook wel de ‘’Parel van de Adriatische Zee’’ genoemd doordat het wordt ervaren als een van de mooiste steden van de Adriatische kust. De vestingstad van Dubrovnik staat op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. De stad is jaar in jaar uit populair bij de toeristen door het aangename klimaat en de fraaie monumenten. Twijfel zeker niet om deze stad te bezoeken. U kunt uw huurauto ophalen direct op de luchthaven van Dubrovnik en uw reis beginnen!


Auto huren in Dubrovnik

De muren rondom de stad staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO en zijn zeker een bezoek waard. Deze muren zijn gebouwd in de 12e eeuw en hebben een lengte van ongeveer 2 kilometer, de dikte van de muur scheelt per locatie. De muren om de stad en tegen de prachtige blauwe zee bieden een schitterend uitzicht. Binnen deze muren schreeuwt het stadje cultuur en geschiedenis. De stad heeft destijds vele schoten moeten doorstaan en dit kunt u zien aan de oude daken die vol met gaten en beschadigingen zitten.

Het Franciscanenklooster is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het klooster is in romaansgotische stijl en de bouw ervan startte in 1317. Helaas is het grootste deel van de originele constructie tijdens de aardbeving vernietigd. Door de eeuwen heen werd het klooster vele keren herbouwd. Binnen in het klooster vindt u barokke altaren en vele kunstvoorwerpen. De kloostergang is zeker een toppunt van uw bezoek aan het klooster. De kloostergang wordt als een van de belangrijkste architecturale constructies in heel Dalmatië beschouwd.

Voor de strandfanaten is het Copacabana Beach zeer geschikt. Dit strand is een erg populair publiek strand. In Dubrovnik zijn vele andere privé stranden doordat er hotels aan gevestigd zijn. Het Copacabana strand bevindt zich op het schiereiland Lapad. Hier kunt u volop genieten van het strand en de zee. Voor de sportievelingen zijn er gelegenheden voor verhuur van kajaks en jetski’s. Aan het strand zijn ook restaurants en barretjes gevestigd. Als het laat wordt heeft u de mogelijkheid om door te lopen naar de discotheek, die in een van de strandgebouwen gelegen is.

Vroeger was het zo dat de persoon die de leiding had over de stad de rector werd genoemd. Doordat de rector een belangrijke positie had, verdiende deze een residentie die zijn positie waard was. Het Rectorenpaleis had meer weg van een fort en het gebouw werd meerdere malen herbouwd na de zware vernielingen door onder meer een explosie in 1463. In het paleis zelf is ook een museum gevestigd met kamers met meubilairs uit de 18e eeuw en schilderijen van de adel uit dat tijdperk. Een bezoek aan dit museum zult u kennis maken met de geschiedenis en de stijl van het oude Dubrovnik.

Het Onofriofontein, ook wel de drinkfontein, ligt net aan het begin van de hoofdstraat van het oude stadsgedeelte, Stradun. De fontein dateert uit 1440 en heeft 16 zijden. Dit concept maakt deel uit van het watervoorzieningssysteem van de stad. Het is vernoemd naar de bouwer, Onofrio de la Cava. De fontein heeft ook een kleinere versie genaamd de kleine fontein van Onofrio en het is dichtbij het plein genaamd Loza, dit plein vormt echt het hart van Dubrovnik. Op dit plein zijn veel mensen te vinden en het is hier altijd wel druk. Om dit plein heen zijn de belangrijkste bezienswaardigheden gevestigd zoals de Loggia van de Klok, een 15e eeuws klokkentoren die het plein domineert met wel vier klokken.

Breng een bezoekje aan de Sint-Blaisekerk, deze werd gebouwd in 1715 om een romaanse kerk te vervangen die de grote aardbeving in 1667 niet heeft overleefd. De kerk heeft een koepeldak die is opgetrokken in Barokke stijl met weelderige versieringen aan de buitenkant.


Rondreizen door de regio van Dubrovnik

U kunt natuurlijk ook met uw huurauto de rest van Kroatië verkennen. Zo kunt u langs de kust richting Split rijden en zelfs nog een stukje verder richting Zadar. Met een huurauto via HAPPYCAR kunt u gaan en staan waar u wilt, zo zit u nergens aan vast en kunt u alle goede herinneringen mee naar huis nemen na afloop van uw vakantie.