tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Edinburgh - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Fiat 500
Fiat 500
gevonden op 18 okt. 2016 07:33 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Opel/Vauxhall Astra
Opel/Vauxhall Astra
gevonden op 18 okt. 2016 07:33 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Opel Zafira Tourer
Opel Zafira Tourer
gevonden op 18 okt. 2016 07:33 uur
Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
gevonden op 18 okt. 2016 07:33 uur

Autohuur Edinburgh

Edinburgh, de hoofdstd van Schotland, dat is de plek waar u naartoe wilt. Gaat u voor zaken, of heeft u daar een vakantie gepland? U heeft uw reis voorbereid, het verblijf is geboekt en dan komt bij u misschien de vraag op hoe u het beste alles kunt bezoeken wat u van plan was te zien. Edinburgh is groot en ook de omgeving van Edinburgh heeft voldoende interessants om te bezichtigen. Openbaar vervoer is een optie, maar u voelt misschien meer voor de vrijheid die u heeft als u beschikt over eigen vervoer. U overweegt om een auto te huren, maar bent u goed op de hoogte van het aanbod ter plekke? Als er lokale acties zijn of arrangementen, hoe komt u daar dan achter? HAPPYCAR, een vergelijkingssite voor de autoverhuurbranche, is u hierbij graag van dienst. HAPPYCAR is op de hoogte van het plaatselijke aanbod van Hertz, Avis of Europcar. Heel eenvoudig, achter uw pc vanuit het comfort van uw eigen huis, kunt u HAPPYCAR raadplegen nog voor uw vertrek. Als u aankomt in Edinburgh, bent u verzekerd van het meest passende aanbod van een Rental Car te Edinburgh.

Ontdek Edinburgh
Edinburgh is een stad die werkelijk geschiedenis ademt. Sinds 1437 is het de hoofdstad van Schotland en de vaak woelige Schotse geschiedenis is overal terug te vinden. De grote trekpleister is ongetwijfeld Edinburgh Castle. Veel historische bezienswaardigheden zult u aantreffen in en rond The Royal Mile, die vanaf Edinburgh Castle door het oude stadscentrum loopt. Ook de kathedraal St. Giles Cathedral moet u gezien hebben. Edinburgh biedt de liefhebber van de levende natuur Edinburgh Zoo en de Royal Botanical Gardens. Wie zin heeft in een dag goed winkelen, zal Princess Street niet over mogen slaan. Liefhebbers van geschiedenis en musea kunnen terecht in de National War Museum in Edinburgh Castle, de Scottish National Gallery of Modern Art of de National Gallery of Scotland. In Edinburgh is zoveel te ontdekken dat een huurauto in Edinburgh echt de meest efficiënte en comfortabele manier van vervoer is om alles te kunnen zien.

Met een huurauto Edinburgh ontdekken
Stap in uw wagen van autoverhuur Edinburgh en maak u op voor een ontdekkingsreis die u van Edinburgh Castle via de Royal Mile voert naar Hollyrood Palace, langs St. Giles Cathedral. Parkeert u hem veilig als u een wandeling door de Royal Botanical Gardens wilt maken, of de catacomben en geheime gangen van The Real Mary King’s Close wilt verkennen. Luistert u vooral vol aandacht naar de mysterieuze verhalen die uw gids u zal vertellen. Duik daarna het bruisende nachtleven in met een bezoek aan The Liquid Room of Sin Club & Lounge in een oude verbouwde kerk. Edinburgh, net als de rest van Schotland is natuurlijk niets zonder whisky. Een bezoek aan de Scotch Whisky Heritage Centre, daar zou u echt tijd voor moeten inruimen. Voor uitstekend eten kunt u terecht bij sterrenrestaurant 21212 of Angels with Bagpipes. De visliefhebber kiest welicht voor Fishers in the City. Als u wilt winkelen, slaat u dan 21st Century Kilts niet over. Uw wagen van Autohuur Edinburgh is de snelste en meest comfortabele manier van voortbewegen in deze stad vol bezienswaardigheden.

Een reis naar Perth is absoluut de moeite waard.

Rondreis door de regio Edinburgh
Als u een golfliefhebber bent, weet u dat u in Schotland uw hart kunt ophalen. Liefhebbers van natuurschoon kunnen zich verheugen op een trip naar Loch Lomond and The Trossachs National Park, waar ze kunnen genieten van het ruige Schotse landschap en een van de bekendste lochs, of meren. De heuvels en bergen vragen om een flinke wandeling en als u niet te veel lawaai maakt en geluk heeft, zult u oog in oog komen te staan met het wild, dat hier in grote getale voorkomt. Rij op de terugweg naar Edinburgh rustig een smal weggetje richting een klein dorpje in, waar u in een lokaal restaurant toch echt Schotlands nationale gerecht, haggis, zou moeten proberen. De streek rond Edinburgh, the Lothians, staat ook bekend om zijn historische kastelen, waaronder Dirleton Castle, het imposante Tantallon Castle, of Crichton Castle. Het somber ogende Blackness Castle, dat ooit de functie van gevangenis had, is absoluut de moeite waard om te bezoeken. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde East Midlands.
Edinburgh en omgeving hebben zoveel te bieden; met een huurauto is dit het efficiëntst te doen.