Vind de juiste auto in Eilat

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Eilat

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Eilat:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Eilat

Eilat is het enige Rode Zee resort van Israël, liggend aan hun piepklein gedeelte van de kust van de Rode Zee, precies tussen Jordanië en Egypte in. De meeste toeristen worden hierdoor aangetrokken omdat ze willen duiken in de Rode Zee. Net ten zuiden van de stad kan hiervoor de fantastische onderwaterwereld van Coral Beach Reserve worden bezocht. Ook mensen die liever op het land staan dan in het water zwemmen, hoeven zich niet te vervelen. De stranden van Eilat zijn meer dan genoeg om bezoekers tevreden te houden met veel plezier in de zon. Met een huurauto Eilat ontdekken is ideaal. Met de vergelijkingswebsite HAPPYCAR kunnen huurauto's met elkaar worden vergeleken om een persoonlijke favoriet uit te kiezen. Alle merken, soorten en maten zijn op de website te vinden. Bij een gezinsvakantie kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een ruime gezinsauto. Met autohuur Eilat ontdekken is een hele slimme en voordelige keuze. Elke bestemming kan worden bereikt zonder gebonden te zijn aan tijden of eventuele vertragingen van bijvoorbeeld het openbaar vervoer. Het geeft dus een heerlijke vrijheid om een eigen huurauto ter beschikking te hebben!

Ontdek Eilat
De onderwaterwereld kan worden bezichtigd zonder nat te worden in het Underwater Observatory Marine Park. Hier is een prachtig aquarium gebouwd met honderden vissen, schildpadden en haaien uit de Rode Zee. Voor meer avontuur kan er voor worden gekozen om met een boot met glazen bodem een tocht te maken om het onderwaterleven dichterbij te aanschouwen. Ook kan men snorkelen met dolfijnen bij het altijd drukke Dolphin Reef. Deze private baai biedt een verscheidenheid aan excursies en tours waarbij gecommuniceerd kan worden met de groep van dolfijnen die voor de kust in het water leven. Er zijn snorkel- en zwemreizen, en een aantal observatieplekken aan de kust voor mensen die niet willen duiken. Vanuit hier kunnen de dolfijnen ook worden bekeken.

Met een huurauto Eilat ontdekken
Net ten noorden van de stad ligt de gebeeldhouwde wereld van Timna Park; een van de mooiste en surrealistische bezienswaardigheden van Israël. Deze bestemming kan met een rental car Eilat in een mum van tijd worden bereikt. De vreemd gevormde rotsen en ongelooflijke landschappen zijn genoeg om zelfs de meest toegewijde zonaanbidder van het strand te krijgen voor een dag van avontuur in de woestijn. Met autoverhuur Eilat is het mogelijk om op een comfortabele en flexibele manier alle bezienswaardigheden te kunnen bekijken. HAPPYCAR is een website die daarbij kan helpen. Door gebruik te maken van deze vergelijkingssite kan er een geschikte auto worden gevonden voor een zeer voordelige prijs en een goede kwaliteit. HAPPYCAR vergelijkt meerdere aanbieders zoals Argus Car Hire en Holiday Autos. Door de beste uit te kiezen zijn er geen problemen met het vervoer.

Rondreis door de regio Eilat
Een reis naar Tel Aviv is absoluut de moeite waard. Het station op de luchthaven van Tel Aviv biedt  een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met een huurauto. Ook in de nabije omgeving van Eilat is veel te doen. Reis bijvoorbeeld met een rental car Eilat naar St. Catherine, een pelgrimsplaats in het zuiden van Israël. Het ligt tussen de bergtoppen van de Sinā High Mountain Range en is al eeuwen lang een populaire bestemming bij avontuurlijke reizigers. Hier bevindt zich één van 's werelds oudste kloosters. Het complex ligt aan de voet van de berg Sinā waar het verhaal van de Tien Geboden van het Oude Testament zich afspeelt - en wordt daarom vereerd door joden, christenen en moslims. Tegenwoordig worden er relieken tentoongesteld in het klooster, dat één van de meest gerenommeerde religieuze collecties ter wereld bezit. Er kan ook een bezoek worden gebracht aan Jeruzalem, de hoofdstad van Israël, maar dit is wel wat verder rijden. Met autoverhuur Eilat is dat echter geen probleem. Met de vergelijkingswebsite van HAPPYCAR kan Eilat en omgeving met alle gemakken worden ontdekt!