Vind de juiste auto in Eindhoven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Eindhoven - Goedkoopste aanbiedingen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 12:41 uur.

Renault Megane

Renault Megane

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 20:37 uur.

Citroen DS5

Citroen DS5

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 okt. 2016 07:39 uur.

Ford Galaxy

Ford Galaxy

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 3 okt. 2016 20:37 uur.

Beoordeling autoverhuur in Eindhoven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Eindhoven:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Eindhoven

Met een huurauto is Eindhoven zeer goed te bereiken. Eindhoven is een stad in Noord-Brabant direct in de buurt van Helmond en heeft 218.559 inwoners. Eindhoven ontstond tussen de rivieren en kreeg al snel stadsrechten. Rond 1900 trokken steeds meer arbeiders naar Eindhoven, dit kwam door de gevolgen van de industriële ontwikkelingen in die tijd. Eindhoven is uitgegroeid tot een van de grotere steden van Nederland en is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Door de vele parkeerplekken in Eindhoven is het huren van een auto in Eindhoven zeker een toegevoegde waarde voor uw bezoek. Zo komt u snel door de stad zonder het openbaar vervoer te hoeven gebruiken. De belangrijkste wegen naar Eindhoven zijn de A2, A50, A58, A67 en de A270.

Bezienswaardigheden Eindhoven
Met een huurauto in Eindhoven hoeft u zich absoluut niet te vervelen. Vanuit het buitenland kunt u de stad gemakkelijk bereiken: Eindhoven heeft namelijk haar eigen luchthaven. De stad is zeer veelzijdig; u kunt gaan winkelen, musea bekijken of naar verschillende sportactiviteiten kijken.

Zoals al eerder vermeld kunt u heerlijk winkelen in Eindhoven. U zet uw huurauto in Eindhoven gemakkelijk op een van de vele parkeerplekken. Het centrum van Eindhoven bestaat vooral uit winkels en bestaat uit de volgende delen: De Rechtestraat, Hermanus Boexstraat, Vrijstraat, Dremer en verschillende pleinen. Daarnaast heeft Eindhoven nog verschillende overdekte winkelcentra en is het erg leuk om op een van de vele terrasjes een drankje te drinken.

Met uw huurauto in Eindhoven rijdt u gemakkelijk naar een van de vele rijksmonumenten. Eindhoven telt er namelijk meer dan 140. Een van de hoogte punten is de Catharinakerk. De Chatharinakerk is gebouwd in 1867 en is 73m hoog. Daarnaast kunt u lekker vertoeven in één van de vele parken die Eindhoven u te bieden heeft. Eindhoven is een zeer groene stad, ongeveer 1/3 bestaat uit groen. Dit is zeer goed terug te zien in de de parken in Eindhoven, bijvoorbeeld het Stadswandelpark, De Genneper Parken en het Philips van Lenneppark. In Eindhoven kunt u met uw huurauto zeer goed terecht, aangezien de wegen zeer goed bereikbaar zijn. Let u wel op dat vrijwel overal in de stad de maximum snelheid 50km per uur is. Hier wordt streng op gecontroleerd door middel van flitspalen.

Eindhoven kent meerdere musea. Zo kunt u het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven bezoeken. Voor kunstliefhebbers is het Van Abbemuseum in het stadscentrum echt een aanrader: een museum voor moderne en hedendaagse kunst. Het Historisch Openluchtmuseum Eindhoven ligt in de Genneper Parken en zoals de naam als zegt is het niet overdekt. Als thema heeft het museum de middeleeuwen en de ijzertijd.

In Eindhoven is sport te vinden op alle niveaus. Zo is er bijvoorbeeld het Philips Stadion van voetbalclub PSV. Dit stadion is geopend in 1913 en heeft een capaciteit van 36.500 personen. Ook kunt u zwemmen in het Pieter van den Hoogenband Zwemstadion, onderdeel van Zwemcentrum de Tongelreep.

Met uw huurauto in Eindhoven kunt u er zeker van zijn dat u een zeer leuke tijd tegemoet gaat. U kunt hier ontzettend veel beleven. Elke dag is er wel iets te doen: in Eindhoven kunt u altijd terecht. In het centrum zijn de winkels elke zondag voor u geopend.

 

 

Met de huurauto naar omliggende dorpen van Eindhoven
Zodra u iets anders wilt zien dan Eindhoven kan dat natuurlijk ook. Met uw huurauto bent u in 33 kilometer `s-Hertogenbosch en in 40 kilometer staat u in Maaskantje: het dorpje waar de New Kids films zijn opgenomen. `s-Hertogenbosch is een zeer leuke stad om te bezoeken. `s-Hertogenbosch heeft een mooi stadhuis wat is gevestigd aan de markt. Daarnaast staat `s-Hertogenbosch vooral bekend om haar evenementen en natuurlijk het Carnaval, wanneer de stad even omgedoopt wordt tot Oeteldonk. Ook kunt u een uitstapje maken naar steden als Venlo of Breda. Door een auto te huren in Eindhoven geeft u uzelf de mogelijkheid om te gaan en staan waar u dat wilt.