Vind de juiste auto in Enniskillen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Enniskillen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Enniskillen:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Alleen maar positieve ervaringen. Beveel het zeker aan!
Huurauto beoordeling van Marielle P.- 19 jul. 2015 20:31
(4.9 tot 5 )
Super auto bij happycar gehuurd
Huurauto beoordeling van Babette W.- 19 jul. 2015 07:14
(4.4 tot 5 )
Wij hadden een auto vor het weekend gehuurd. Snel geboekt, auto afgehaald en vertrokken. Volgende keer weer.
Huurauto beoordeling van Florence K.- 19 jul. 2015 05:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Enniskillen

Wanneer u eens iets heel anders wilt doen met je vakantie, moet je zeker naar Enniskillen gaan. Enniskillen is de hoofdstad van het graafschap Fermanagh in Noord-Ierland en heeft ongeveer 11.500 inwoners. Enniskillen is vanaf het vliegveld heel gemakkelijk te bereiken met de trein of bus, maar om echt goed te kunnen genieten van Enniskillen en haar prachtige omgeving, is een huurauto Enniskillen eigenlijk een absolute must. HAPPYCAR biedt u een prijsvergelijking waarbij u de beste auto's tegen de meest voordelige prijzen kunt vergelijken bijvoorbeeld via Europcar, Avis of Hertz.


Ontdek Enniskillen

Enniskillen heeft een rijke historie. Zo kwam Enniskillen in 1987 in het nieuws toen 11 mensen werden gedood door een IRA bom. Dit wordt gezien als een keerpunt in de vredesbesprekingen van Noord-Ierland. Enniskillen heeft vele kastelen en monumenten die u allemaal met uw rental car Enniskillen kunt bezoeken. Naast deze kastelen en monumenten biedt Enniskillen een prachtig natuur- en bosgebied, welke het beste is te bezoeken met uw rental car Enniskillen.


Auto huren in Enniskillen

Autoverhuur in Enniskillen is de beste optie om het prachtige Enniskillen te ontdekken. Enniskillen heeft een zeeklimaat met koele zomers en milde winters. Het stadscentrum ligt om de lange smalle Main Street, welke over de gehele lengte wel 6 verschillende namen heeft. Dit zorgt voor een levendige en drukke ambiance, met de winkels met hun eigen unieke karakter. Naast de levendige winkels heeft Enniskillen kleine onafhankelijke handelaren die de stad een speciale sfeer bezorgen.


Rondreis door de regio van Enniskillen

Door de autoverhuur Enniskillen bent u in staat om leuke trips te maken in de omgeving. Autohuur Enniskillen is eigenlijk onmisbaar als u optimaal wilt genieten van uw dagtochten. U kunt een van de vele kastelen, monumenten en ruïnes bezoeken, maar u kunt door de autohuur Enniskillen ook gebruiken om naar een van de vele meren van Fermanagh te rijden. Het Lough Erne in Fermanagh bestaat uit meren: het Upper en Lower, met daarin in totaal 154 kleine eilandjes. Deze meren zijn ideaal voor degenen die van kanoën houden. Ook de diverse landgoederen zijn goed te bezoeken door uw autohuur Enniskillen.

Een bezoekje aan Devinish Island in Fermanagh is een absolute must. Het is een van de best bewaard gebleven Noord-Ierse kloosters. Op White Island, een onbewoond eiland, geven de gebeeldhouwde gezichten van de 9e en10e eeuwse figuren het eiland een spookachtig gezicht. Het Inishcorkisch is eveneens gemakkelijk te bereiken per kano. Dit maakt geeft de vakantie een speciaal tintje. Hier worden Fermanaghs bekende Black Bacon-varkens in afzondering gefokt. Een paar kilometer verderop kunt u het uiteindelijke product kopen bij de plaatselijke slager.

Zin in een reis door een grot? Het Marble Arch Caves Geopark begint met een boottocht onder de grond en gaat 650 miljoen jaar terug in de tijd. De ondergrondse wereld met vele kamers en gangen doorkruist Fermanagh en Cavan. In de grotten treft u vele wonderlijke stalagmieten en stalactieten aan, zoals The Porridge Pot, Martel's Stalactite en het Crystal Palace. Het Geopark is een door Unesco erkend gebied dat van uitzonderlijke geologische waarde is. Maar ook bovengronds komt u het zeer bijzondere geologische erfgoed van Fermanagh tegen. Klim naar de top van de Magho Cliffs. Deze steile wand bestaat uit kalksteen en is ruim 9 kilometer breed. U hebt een uitstekend uitzicht over Lough Erne, absoluut een aanrader!

Rijdt autoverhuur Enniskillen naar de Crom Estate en geniet van de adembenemende schoonheid van de natuur in Fermanagh. Parkeer uw huurauto en verken de paden van Crom Estate! Crom Estate is een van de belangrijkste natuurreservaten van Ierland. Naast acht soorten inheemse vleermuizen kunt u er ook wilde herten treffen.


Kortom, Fermanagh, en in het bijzonder Enniskillen, is een absolute aanrader voor een veelzijdige vakantie. Of u nu gaat voor de natuur, voor kastelen, ruïnes en monumenten, voor watersport of om lekker te touren door een enorm veelzijdig gebied: met een huurauto Enniskillen behoort dit allemaal tot de mogelijkheden!