Vind de juiste auto in Estland

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Estland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Estland:

4.4 tot 5 (687 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Estland

Estland is de Kleinste van de Baltische staten maar dat betekend niet dat het ook de zwakste staat is. In tegendeel. Estland heeft een goed lopende economie een een uitstekende technische infrastuctuur, wat er voor zorgt dat u zich nog meer op uw gemak gaat voelen. HAPPYCAR helpt u met het zoeken naar de beste autoverhuurders in Estland zodat u van dit prachtige land kunt genieten. Wij vergelijken de prijzen van internationale en lokale verhuurders, zodat u niet zelf op verschillende sites hoeft te zoeken om de best deal te vinden.


Ontdek Estland

Estland is sinds 1991 een onafhankelijk land nadat de Soviet Unie uiteen viel. Sinds de pre-historie wordt Estland al bewoond maar pas vanaf de tijd van de vikingen ging het een rol spelen, nadat Denemarken het land claimde en Tallinn de hoofdstad maakte. De Deense invloeden kunnen nog steeds gezien worden in bijvoorbeeld de architectuur en het eten. Maar Estland is over de jaren heen door vele landen bezet geweest waaronder Rusland, Duitsland, Zweden en Polen. Deze landen hebben allemaal invloed gehad op de Estlandse keuken. Tallinn biedt toeristen vele mogelijkheden om de cultuur van Estland te ontdekken. Het oude stads gedeelte van Tallinn is ook zeker het aanraden waard. Als u de grote stad wilt verlaten raden wij u aan om naar Tartu te gaan. Deze oude stad heeft mooie oude gebouwen en parken evenals de oudste universiteit van het land. Vanwege de universiteit is het nachtleven in Tartu behoorlijk levendig.


Autohuren in Estland

Wanneer u uw een reis door Estland gaat beginnen zou u voordeel moeten nemen uit het feit dat HAPPYCAR veel deuren voor opent. Als een ontwikkeld land heeft Estland een uitstekende infrastructuur waardoor de populaire gebieden van het land goed bereikbaar zijn. Voor natuurliefhebbers is het Lahemaa nationale park zeker het aanraden waard. Het is het eerste en grootste nationale park van Estland, gelegen of ongeveer 50 km van Tallinn. Het park biedt een geweldig overzicht van de natuurlijke landschappen van Estland.

Estland staat ook bekend om het hebben van vele eilanden, meer dan 1.500 in totaal, dus wellicht lijkt het u wel interresant om een van de eilanden te bezoeken. Het grootste eiland is Saaremaa met een prachtig middeneeuws kasteel, werkende molens en veel zelfgebrouwd bier. Het eiland is bereikbaar met uw huurauto, u moet dan alleen wel van te voren een kaartje voor de veerpont kopen. Maar in de winter is het wellicht mogelijk om over het bevroren meer te gaan.


Rondreizen met uw huur auto in de regio van Estland.

Estland vormt samen met Letland en Litouwen de Baltische staten, maar u kunt met uw huurauto vanuit Estland ook heel makkelijk naar Helsinki. Met de pont duurt dit ongeveer 3,5 uur en dan bent u in de bruisende hoofdstad van Finland. Deze stad is zeker een bezoekje waard wanneer u een auto huurt vanuit Tallinn. Boek nu een huurauto via HAPPYCAR en geniet van de vrijheid en flexibiliteit die u met uw huurauto in Estland heeft. Het HAPPYCAR team wenst u alvast een fijne reis!