Vind de juiste auto in Estoril

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Estoril - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 02:44 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 02:44 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 22 jun. 2017 02:44 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 jul. 2017 06:45 uur.

Beoordeling autoverhuur in Estoril

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Estoril:

4.6 tot 5 (85 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Estoril

Estoril in Portugal, ligt aan de Atlantische Oceaan in de nabije omgeving van Lissabon. De plaats heeft de uitstraling van een mondaine badplaats en is een geliefde vakantiebestemming onder Portugezen. Bijzoner handig is de overname direct bij de vlughaven van Airport Lissabon. Daar is ook alle aanleiding voor, want niet alleen het strand, maar ook de omgeving draagt bij aan het optimale vakantiegevoel. Vanwege de ligging, is Estoril per auto niet 1-2-3 vanuit Nederland bereikbaar. Het is dan ook waarschijnlijker dat je per trein of vliegtuig hierheen gaat en in dat laatste geval land je op de luchthaven van Lissabon. Mogelijk vind je het prettig vanaf dat moment al over eigen vervoer te kunnen beschikken en niet je rental car in Estoril, maar op de luchthaven op te halen. Dat kan, net zoals je dat ook kunt doen bij de autoverhuur in Estoril zelf. Liever dan onnodige kosten te maken, geef je je vakantiebudget waarschijnlijk uit aan eten, drinken en ander vermaak. Om autohuur in Estoril zo voordelig mogelijk te houden, doe je er goed aan via de website van HappyCar een prijsvergelijk te maken. Je bent bij deze onafhankelijke partij aan het juiste adres, wanneer je wilt weten welk aanbod voor jou het voordeligst is. Uit aanbieders zoals AutoEscape, Argus en EasyAuto kiest HappyCar voor jou de aanbieder met de scherpste prijs.

 

Ontdek Estoril

Estoril is, evenals het nabijgelegen Cascais, van origine een vissersdorp en je bent dan ook in een omgeving waar vers gevangen vis bij veel restaurantjes op de menukaart prijkt. De plaats heeft een eigen casino en aan de landzijde ligt het Autodromo do Estoril. Hoewel je op dit racecircuit niet met je rental car uit Estoril terecht kunt, zou je autohuur in Estoril wel aanleiding kunnen zijn om het circuit te bezoeken. Op sportief gebied staat Portugal ook bekend om haar golfterreinen. Estoril heeft er daar maar liefst twee van: Golfo do Estoril en Belas Clube de Campo, Deze laatste ligt ongeveer 26 kilometer landinwaarts en een bezoek aan de autoverhuur in Estoril is bijna een must, wanneer je die baan bezoekt. De populariteit van de golfsport in deze regio, is eveneens  zichtbaar door de aanwezigheid van de Academia de Golfe Daniel Grimm, waar je golflessen kunt volgen.

 

Met een huurauto Estoril ontdekken

Op culinair gebied kun je in Estoril je hart ophalen. Het is dan ook niet vreemd dat de Nationale Hotelschool hier gevestigd is. Daarnaast is een vakantie in deze plaats vooral geschikt voor mensen die van zon, zee, sport en uitgaan houden. Wanneer je het belangrijk vindt tijdens de vakantie ook de nodige culturele ervaringen op te doen, dan vormt autohuur in Estoril een prima uitgangspunt voor vele interessante tochtjes. Het echte grote aanbod in historische bezienswaardigheden en musea, vind je in Lissabon. Wat dichterbij ligt Cascais, waar je - naast strandjes en een gezellig centrum - onder andere het Museum Condes de Castro vindt. Rijd je met je huurauto uit Estoril daarheen? Dan maak je kennis met de geschiedenis van deze invloedrijke familie.

 

Rondreis door de regio Estoril

Wanneer je de decadentie van de badplaatsen even achter je wilt laten, staan je een kuststrook en een achterland ter beschikking waar je je ogen uit kunt kijken. Zo verdient Sintra je bezoek. Deze plaats ligt minder dan 20 kilometer boven Estoril in een natuurpark dat zowel gedomineerd wordt door de bergrug de Serra da Sintra, als de kastelen en paleizen. Evenals het park zelf, staan de schitterende kasteeltuinen op de werelderfgoedlijst. Hier is het geen strand en zee, maar groen dat de klok slaat. Een dergelijk geheel andere sfeer, kan je alleen maar de conclusie geven dat je er goed aan gedaan hebt een rental car in Estoril te reserveren. Het natuurgebied strekt zich uit tot iets onder de kustplaats Ericiera. Zo'n bezoek kan, wanneer je een huurauto uit Estoril hebt, een prima bestemming zijn voor een uitgebreidere dagtrip. Wil je het achterland en de vele fraaie bouwwerken en wijngaarden van Portugal bezichtigen? Dan is dat natuurlijk ook een optie. Via de website van HappyCar kun je uitzoeken waar je, anders dan bij de autoverhuur in Estoril, je auto in kunt leveren wanneer je niet meer terugkeert naar je vertrekpunt. Zo kun je zorgeloos aan je uitgebreide rondreis beginnen.