Vind de juiste auto in Exeter

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Exeter - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 02:30 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 08:47 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2018 08:47 uur.

Beoordeling autoverhuur in Exeter

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Exeter:

4.8 tot 5 (687 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
We hebben uiteindelijk de wagen niet gehuurd omdat er windsnelheden tot 160km/uur en sneeuwstorm voorspeld werden. We zijn uitermate professioneel geholpen geweest door de plaatselijke afdeling in Ijsland om de boeking te annuleren. Volgende keer beter. Groetjes, Marc Bullens
Huurauto beoordeling van Marc B.- 13 dec. 2018 20:03
(4.5 tot 5 )
goede snelle service
Huurauto beoordeling van Peter v.- 13 dec. 2018 09:07
(4.5 tot 5 )
Alles was vooraf perfect geregeld. ik heb alleen geen afschrift gehad van de afrekening. Die had ik graag wel ontvangen.
Huurauto beoordeling van Frank T.- 12 dec. 2018 13:04

Autohuur Exeter

Wanneer men vraagt wat de mooiste stad van Engeland is, wordt de naam Exeter heel vaak genoemd. De historische stad, met een veel bewegende geschiedenis achter zich, biedt niet alleen vele bezienswaardigheden. Maar deze stad biedt ook de mogelijkheid om van hieruit het wonderschone zuiden van Engeland te ontdekken. Hierom is het natuurlijk een uitstekende gelegenheid om dit met een huurauto te doen. Met een huurauto heeft u de flexibiliteit om te gaan en staan waar u wilt. Bijzonder handig is de overname op de luchthaven van Exeter.

 

Ontdek Exeter

Doordat de Romeinen de schoonheid van de stad al vroeg hadden ontdekt en hier hun sporen hebben achter gelaten, is er vandaag de dag onwijs veel moois om te bezichtigen vanuit verschillende tijdperken. Bovendien heeft Exeter geen grote rol gespeeld in de industrialisering van Engeland, waardoor deze stad een van de mooiste steden van Engeland is geworden.

U vindt nartuurlijk niet alleen wonderschone Middelleeuwse kastelen en kathedralen, maar Exeter is ook een bolwerk van cultuur in het zuiden van Engeland. Zo vindt u verschillende producten uit de laatste honderden jaren, maar ook vindt u herbouwde gebouwen welke een bijzondere mix geven waardoor u het historische centrum van de stad absoluut niet mag missen. Wilt u de stad ontdekken en het meest mogelijk uit uw tripje naar deze stad er uit halen? Dan kan een huurauto bij autoverhuur Exeter uiteraard niet missen.

 

Auto huren in Exeter

Een bezienswaardigheid die zeker met een huurauto bezocht moet worden, is de ruïne van het slot Rougemont. Dit slot biedt u een blik in de tijd van de herovering op de Noormannen en is vandaag de dag nog in goede staat. Vooral het landschap rondom dit slot is adembenemend. Wie mogelijkheid heeft, moet ook zeker een rondleiding in dit slot volgen. Zo krijgt u van alles te weten over de geschiedenis die zich hier heeft afgespeeld. Het theater met zijn voorstelling van Shakespeare bevindt zich ook in Exeter en staat bekend als een van de beste theaters van het land.

Ook de St. Peter Kathedraal is een bezoek waard. Zij behoort tot een van de oudste kathedralen ter wereld, en biedt een omvangrijke tentoonstelling en was bovendien een belangrijk deel van de geschiedenis. Helaas heeft deze stad enkele schades opgelopen tijdens de tweede wereldoorlog en is dit ook te zien. Zo krijgt u echter wel een goed beeld wat deze stad tijdens de tweede wereldoorlog te verduren heeft gehad. Wie van water houdt, zal in de haven van Exeter enorm gelukkig worden. Dankzij autoverhuur Exeter kan men bijvoorbeeld een SUV huren en zo eenvoudig verschillende locaties, waaronder de haven bezoeken. Of ontdekt u een van de vele lokale restaurants langs de haven? Het kan allemaal in het prachtige Engelse Exeter!

 

Rondreis door de regio van Exeter

Omdat een rondreis met een huurauto zo eenvoudig is, moet u zeker ook het optimale uit uw huur halen. Ontdekt u de omgeving van de prachtige stad Exeter! Met de hulp van rental car Exeter vindt u absoluut het model auto dat perfect bij uw wensen en behoeften past. Of het nu een SUV, een sportwagen of een mooie cabrio is, via HAPPYCAR kunt u uw eigen wensen doorgeven en zo de perfecte huurauto vinden. Reden genoeg om het mooie oude Exeter een keer te ontdekken.

Brengt u ook een bezoek aan de kusten van Cornwall, een kust zoals deze is heel eigenaardig en u zult hierom uw ogen dus ook uitkijken wanneer u hier een bezoekje aan brengt. Nauwelijks nergens anders op de wereld vindt u zo´n ongerepte natuur. En deze prachtige kust is met een huurauto heel gemakkelijk te bereiken. Vanuit Exeter bent u met uw huurauto binnen enkele uren in de prachtige hoofdstad Londen. Met de mobiliteit van een huurauto kunt u natuurlijk niet missen een bezoekje te brengen aan deze stad!

 

Exeter is een bijzonder reisdoel maar zeker de moeite waard om te bezoeken en met een huurauto maakt u uw reis nog flexibeler. Twijfel niet langer en zoek nu naar de huurauto via HAPPYCAR die het beste bij u past.