Vind de juiste auto in Fethiye

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Fethiye - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2017 08:36 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 feb. 2017 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2017 08:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fethiye

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fethiye:

4.6 tot 5 (77 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Was gewoon goed.
Huurauto beoordeling van SEBASTIEN S. - 25 jul. 2017 09:14
(4.5 tot 5 )
het heeft mij goed bevallen duidelijke uitleg goede prijs alleen de afhandeling kan wel iets sneller
Huurauto beoordeling van Peter K. - 24 jul. 2017 20:37
(4.5 tot 5 )
alles klopt, redelijke prijs en volledige casco dekking mogelijk. Fair brandstof beleid
Huurauto beoordeling van Henricus K. - 24 jul. 2017 16:03

Autohuur Fethiye

Huurauto in Fethiye.

Fethiye is een van de grootste badplaatsen aan de Lycische kust die veel biedt voor zowel strand liefhebbers als cultuurliefhebbers. Uw vakantie naar Fethiye zal starten met een reis van zo’n 3 uur en 3 kwartier. Bij aankomst op het vliegveld van Dalaman kunt u uw huurauto  ophalen en uw reis vervolgen naar Fethiye. De afstand tussen het vliegveld van Dalaman en Fethiye is ongeveer een uurtje. Tijdens deze rit kunt u alvast in vakantiesfeer komen met name door het landschap om u heen. Antalya is ook niet ver weg.

Het oude cultuur is vrijwel behouden en wordt graag bezocht door toeristen. Bezoek bijvoorbeeld het amfitheater waarvan de foto’s altijd worden gedeeld op het internet. Vele denken dat deze amfitheater uit de tijd stamt van Alexander de Grote. Het indrukwekkende amfitheater trekt jaarlijks vele toeristen. Ook zijn er de bekende graftombes te vinden. Deze bevinden zich in de rotsen en staan nog overeind ook al heeft het vele aardbevingen moeten doorstaan.

Genoeg cultuur voor deze vakantie? Dan kunt u genieten van het mediterraanse klimaat zonder lastig te worden gevallen door de aanwezigheid van het massa toerisme. Fethiye is nog niet helemaal ontdekt. Terwijl het er aangenaam rustig is, is er wel voldoende voorziening aanwezig. Fethiye ligt aan de Lycische kust en gaat over tot bergen naarmate je naar het binnenland toe trekt. Fethiye biedt wat voor alle type toeristen, of je nou wil bakken op het strand of dat je een wandeltocht wilt ondernemen in de bergen.

Eén van de bekendste stranden is het "Blue Lagoon" strand van Ölüdeniz, gelegen op ca. 14 km van Fethiye. Het strand wordt vaak gefotografeerd door professionals voor zijn schoonheid. Het strand heeft een afgelegen ligging en heeft een zanderige baai aan de monding van de Ölüdeniz, op een blauwe lagune. Het strand zelf bestaat uit kiezelsteentjes. De blauwe lagune is een nationaal natuurreservaat en hierdoor is het verboden hierop te bouwen. Het strand wordt vaak gerekend in de top 5 stranden van reizigers en tijdschriften die zich bezighouden met toerisme.

Gelegen op een diepe bodem in de vallei ligt het Vlinder Vallei, welke een van de mooiste baaien wordt genoemd. Vanaf het voorjaar zijn er verschillende soorten vlinder te vinden, inclusief de Jersey Tiger (Tijger motten) en andere 40 soorten vlinders.In 1995 is er een verbod gekomen op het bouwen en veranderen van de omgeving van de vallei doordat er een zee van miljoenen vlinders ontstond. In het begin lijk het allemaal normaal maar een geluid, een beweging doet de vlinders doen vliegen en valt er een schaduw over de vallei. Het Vlinder Vallei is niet te bereiken over de weg. Men kan het Vallei bereiken met een boot binnen 1,5 uur vanuit Fethiye.

Vele toeristen van over de hele wereld nemen deel in het nachtleven van Fethiye waarbij een groot carnaval ontstaat, wat overigens bewijst dat Fethiye een zeer gewenst vakantie locatie is. Fethiye is een van de vakantie opties die zeker overwogen moet worden.

Uw huurauto met HAPPYCAR.

Ga wandelen in de stad door gezellige straatjes, bezoek het antieke theater. Beklim het Amintas Konings tombe, deze bereikt u door 220 treden! Breng een bezoekje aan de oude Moskee, die is in 1791 gebouwd. Neem een turks bad in de "Kubbeli Fethiye" Hamam voor een Turkse bad ervaring. Ga er een dagje erop uit met een tourboot, die dagelijks vertrekken.

Als u liefhebber bent van duiken moet u dit vooral doen als u in Fethiye bent, ook hiervoor vertrekken dagelijks bootjes naar de bestemming.

Bezoek de archeologische opgravingen van Tlos. Hier zijn de grootste en oudste steden in Lycië. U kunt naast de stadsmuren ook een agora, theater,stadium,markt,gymnasium,badhuis en restanten van een Byzantijnse kerk vinden.

Vindt u het niet erg om een tijdje in de auto te zitten? Rijdt u dan langs de kust naar Marmaris! Deze badplaats is in de zomer erg geliefd bij vakantiegangers.

Zoals u hierboven kunt lezen, is een reis naar Fethiye zeker de moeite waard. Met een huurauto van HAPPYCAR maakt u het uzelf gemakkelijk. Twijfel dus niet en boek nu uw huurauto voor uw volgende reis op HAPPYCAR.nl.