Vind de juiste auto in Finland

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Finland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Finland:

4.8 tot 5 (13834 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Alles staat goed en duidelijk beschreven. En de prijzen zijn uitstekend
Huurauto beoordeling van Houda A. - 23 jun. 2017 13:27
(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45

Autohuur Finland

Finland verkennen met een huurauto
Gaat u binnenkort op reis naar Finland? Dit prachtige Noord-Europese land heeft zowel de zakelijke reiziger als de toerist immers veel te bieden. De toerist zal kiezen voor historie en de de uitgestrekte landschappen met de duizenden meren, de zakelijke reiziger zal zakenpartners bezoeken in een land dat in vele sectoren innoveert en economisch beslist niet slecht presteert. Wat uw doel ook is, u zult behoefte hebben aan vervoer. U wilt alles met eigen ogen zien en met een huurauto in Finland doet u dat op de meest effectieve manier. Maar weet u ook welke aanbieder van autoverhuur in Finland het voor u beste aanbod heeft? Bent u zelf op de hoogte van de verschillen tussen Avis, Hertz, AutoEurope of EuropCar? Als u de voordelen wilt ervaren van een echte onafhankelijke vergelijkingssite op het gebied van autoverhuur, kijkt u dan eens op de site van HAPPYCAR. HAPPYCAR brengt in alle landen en steden het plaatselijke aanbod in kaart en houdt ook rekening met tijdelijke acties. Zo weet u zeker dat u voor de meest voordelige Rental Car in Finland heeft gekozen, nog voor u vertrekt.

Over Finland
Finland is een land met een schitterende natuur en een rijke historie. De meeste grote steden en de beste landbouwgebieden liggen in de zuidelijke kuststrook. In dit gebied ligt ook de moderne hoofdstad Helsinki. In het middengedeelte van Finland zult u voornamelijk uitgestrekte bossen aantreffen, naast de beroemde duizend meren, waarvan er in werkelijkheid bijna 190.000 zijn. Het noorden is deels bergachtig en deels heeft het een echt poolklimaat en maakt het deel uit van het over meerdere landen uitgestrekte Lapland. Finland is al meer dan 10.000 jaar bewoond en momenteel is het met name de kuststreek waar de meeste mensen vertoeven. Als u met uw huurauto van Autohuur Finland de binnenlanden in rijdt, zult u talloze kleine dorpjes zien waar de tijd stil lijkt te staan. Grote steden als Helsinki maken een mondaine en moderne indruk en hebben talloze bezienswaardigheden die in alle comfort van uw huurauto in Finland kunt bezoeken.

Ontdek Finland met een huurauto
De hoofdstad Helsinki is beslist een bezoek waard. Rijdt u met uw huurauto van Autoverhuur Finland naar het Nationaal Museum en u krijgt in korte tijd een beeld van 10.000 jaar Finse geschiedenis. Als het weer een beetje meewerkt is het openluchtmuseum op het eiland Seusaari ook beslist een aanrader. Hier maakt u kennis met het traditionele leven van een tot twee eeuwen geleden. Als u in Helsinki bent, moet u zeker het Senaatsplein bezoeken en de gebouwen aan het plein goed in u opnemen. Gaat u zeker ook de grote Domkerk binnen. In het noorden van Helsinki vindt u de Uspenski kathedraal, een van de grootste Russisch-Orthodoxe kerken in de EU. Wilt u even tot rust komen, parkeert u uw Rental Car in Finland dan aan de rand van het mooie stadspark Esplanade, dat ook bij de lokale bevolking geliefd is. In de oude hoofdstad Turku bezoekt u uiteraard het kasteel Turunlinna uit de 13e eeuw, dat gebouwd is tijdens de Zweedse overheersing.

Rondreis door Finland
Finland kent een goed wegennet, hoewel de noordelijke gebieden zeker in de wintermaanden wel eens minder goed bereikbaar kunnen zijn. Bezoekt u beslist de uitgestrekte poolvlakten van Lapland en maakt u kennis met de oorspronkelijke bevolking voor wie de rendieren nog steeds een belangrijke bron van inkomsten zijn. Als u in de wintermaanden komt en uw huurauto van Autohuur Finland heeft laten uitrusten met winterbanden en sneeuwkettingen, bezoekt u dan het stadje Kemi aan de grens met Zweden. Elk jaar verrijst daar het Kemi SnowCastle, een geheel uit sneeuw en ijs opgebouwd kasteel waar u kunt dineren en overnachten. Als u moet kiezen uit de vele duizenden meren om te bezoeken, slaat u dan vooral het grote Saimaameer met zijn vele duizenden eilandjes niet over. Hier maakt u pas echt kennis met de schoonheid van de Finse natuur. In de zomermaanden is een bezoek aan nationaal park Oulanka aan te raden, zeker als u zin heeft in een wildwatertocht op solide gebouwde vlotten. Een ander nationaal park dat u zeker moet bezoeken is het uitgestrekte park Helvetinjärvi. Wat u ook bezoekt in Finland, in uw huurauto in Finland doet u dat op de momenten dat het u uitkomt, voorzien van alle moderne comfort.