tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Florence - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen
VW Up
VW Up
gevonden op 3 okt. 2016 21:36 uur
Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Fiat 500L 4T AC
Fiat 500L 4T AC
gevonden op 15 okt. 2016 15:18 uur
Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen
Mercedes A-Klasse 4T AC
Mercedes A-Klasse 4T AC
gevonden op 15 okt. 2016 15:18 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen
Peugeot 508 STW
Peugeot 508 STW
gevonden op 3 okt. 2016 21:36 uur

Autohuur Florence

De stad Florence in het noorden van Italië is vooral bekend om haar beroemde gasten zoals Donatello en Leonardo Davinci die er beiden voor langere tijd verbleven. Zelfs nu valt dit overigens niet gek te noemen aangezien de stad een prachtige uitstraling heeft, met vele mooie historische gebouwen en natuurlijk de wereldberoemde Ponte Vecchio, een brug waar vooral juweliers hun winkeltjes in hebben. Daarnaast zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Florence die de stad bijzonder maken, de stad heeft namelijk de meeste kunst uit de renaissance van heel Italië en is daardoor ook een pareltje voor de liefhebbers van deze stijl.

Wie weet rijdt u wel naar deze wonderschone stad met u huurauto, want dat is de leukste en de gemakkelijkste manier om deze stad te leren kennen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vooraf gehuurde auto op te halen op de luchthaven van Turijn.

Autoverhuur Florence
De stad kenmerkt zich door de vele paleizen en musea die u kunt bezoeken, er zijn wel meer dan 10 musea die toegankelijk zijn voor het publiek dus u hoeft zich in deze stad niet te vervelen. Ook kunt u hier heerlijk eten: in Florence vindt u de typisch Toscaanse keuken die door middel van het gebruik van eerlijke ingrediënten die niet bewerkt zijn, worden heerlijke gerechten op tafel gezet. Gerechten die typisch zijn voor de streek zijn bijvoorbeeld: bistecca alla fiorentina en crostini toscani, de laatste zijn geroosterde stukjes brood met bijvoorbeeld verschillende soorten worst. Bistecca alla fiorentina is een echte rundersteak die boven een vuur geroosterd wordt en besprekeld wordt met de beste olijfolie om een heerlijke smaaksensatie te creëren.

De Basilica di Santa Maria del Fiore of kortweg de Duomo is het meest imposante gebouw van Florence, het is een gebouw dat direct tot de verbeelding spreekt vanwege de prachtige architectuur. Van verre kunt u dit gebouw zien staan. Er is wel 176 jaar over gedaan om de kathedraal te voltooien, om verschillende redenen kwam de bouw stil te liggen en het ontwerp is tijdens de bouw ook nog eens uitgebreid. Dit gebouw is zowel van binnen als van buiten zeer imposant, zo werd de koepel van de binnenkant prachtig beschilderd en is de buitenkant een prachtig stukje architectuur. Wanneer u de kathedraal bewonderd heeft, kunt u verder lopen naar de Corridoio Vasariano. Deze doorgang werd gebouwd om de adel de toegang tot beide kanten van de stad te verlenen zonder dat zij zich hoefden te mengen met het normale volk. Dit stukje geschiedenis is tegenwoordig open voor het publiek en u kunt dus kijken hoe het is geweest om letterlijk hoger te staan dan de normale bevolking.

Rondreizen in met auto huur Florence
In Florence bevindt u zich in Toscane, deze regio van Italië heeft alles te bieden wat u zoekt in uw vakantie; een prachtige natuur, een rijke cultuur, een goede keuken en een stralende zon. De wijnvelden, olijfgaarden, bloemenvelden en glooiende heuvels vormen het typische Toscaanse landschap. Helemaal in het zuiden van Italië vindt u het eiland Sicilië. Het mooie, bergachtige landschap van Sicilië is een lust voor het oog, evenals de prachtige baaien

Er zijn ook veel steden in de buurt die een bezoekje waard zijn. Wat dacht u van Rome, de stad met een rijke historie, de overheerlijke keuken en de vele bezienswaardigheden vormen samen de perfecte ingrediënten om deze prachtige stad te ontdekken. U kunt de stad niet verlaten voor u het bekende Colosseum heeft gezien! Maar ook het Vaticaan mag niet ontbreken met de St. Pieter als het centrum van het Katholieke geloof. Bent u een echte design liefhebber? Rijdt u dan door naar Milaan de stad van de mode. Bezoekt u hier de ‘gouden vierhoek’ waar u alle topmerken vindt. Wanneer u met een huurauto door Italië trekt, mag u Verona ook zeker niet overslaan. Wanneer u met autoverhuur Florence naar Verona rijdt, komt u bij een van de oudste steden van Italië. Geniet u hier van de fantastische opera’s in de Romeinse Arena, maak een wandeling langs de rivier of bezoek het middeleeuwse kasteel van de eens machtige heren van Verona. Het is ook mogelijk om een kijkje te nemen bij het beroemde balkonnetje van Romeo & Julia.  Kortom, wanneer u een auto huurt in Florence staat heel Italië voor u open.