tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Fort de France - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
Renault Twingo
Renault Twingo
gevonden op 22 okt. 2016 16:05 uur
Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Renault Megane
Renault Megane
gevonden op 13 mei 2016 20:58 uur
Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen
Renault Traffic Minivan
Renault Traffic Minivan
gevonden op 13 mei 2016 20:58 uur
Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen
AUDI A3
AUDI A3
gevonden op 22 okt. 2016 16:05 uur

Autohuur Fort de France

 

Start de vakantie met een huurauto in Fort de France

Bent u op zoek naar mooi weer en wil je ook de vakantie doorbrengen op een eiland? Dan is Martinique de ideale plek. Er wordt immers Frans gesproken en zelfs de euro kunt u gewoon blijven gebruiken. In Martinique vindt u de gezellige stad Fort de France, dat al jarenlang veel toeristen aantrekt en met het vliegtuig eenvoudig te bereiken is. Echter, om het gehele eiland te verkennen is een huurauto in Fort de France niet weg te denken. Natuurlijk hoeft dat niet veel te kosten en gaat u naar HAPPYCAR. Hier bent u altijd zeker van de laagste prijs, hoogste kwaliteit en een ruim aanbod. Voor een complete vakantie vertrekt u met een huurauto vanuit Autoverhuur Fort de France.

 

Dit moet u zeker weten voordat u naar Fort de France gaat

Verken het eiland Martinique per huurauto en u zult zien hoeveel u kunt bereiken in één vakantie. Het is leuk om te weten dat Fort de France de hoofdstad van Martinique is. Vanuit deze plaats zijn veel uitstapjes mogelijk en daarvoor kan een auto niet ontbreken. Het mooie aan dit eiland is de combinatie van de Caribische stijl en Franse kenmerken die perfect zijn samengevoegd. Dit is allemaal begonnen in het verleden, toen Fort de France nog de Fort-Royal droeg. Wat als een kleine stad begon, werd in 1902 uitgeroepen tot de hoofdstad van het eiland.

 

Met een huurauto Fort de France ontdekken

Het eiland Martinique heeft een oppervlakte van maar liefst 1.102 km². Een huurauto zal de vakantie een stuk leuker en gemakkelijker zal maken. Er is immers veel te bezichtigen en ontdekken. Natuurlijk hoeft u niet perse de stad uit. Want Fort de France heeft een groot aantal leuke bezienswaardigheden. Toch blijft de auto erg handig. Want met de auto is alles gemakkelijk en snel te bereiken.

 

Het Park La Savanne

Wanneer u naar het Park La Savanne gaat, ziet u ook direct de haven van Martinique. Dit vijf hectare grote park is geheel beplant met schitterende tamarinden, palmbomen en andere tropische struikgewassen en bomen. Daarnaast staan er ook steenbeelden van de meest belangrijke personen die op dit eiland leven. Een aantal belangrijke beelden die je hier onder andere zult vinden is:

Het bronzen standbeeld van Pierre Belain d'Esnambuc

Het wit marmeren standbeeld van Keizerin Josephine

 

 

De kathedraal Saint-Louis

Al jarenlang is de kathedraal van Saint-Louis een echte trekpleister. Hij is gevestigd in het stadscentrum op het kruispunt van de Victor Schoelcher en rue Blénac. Wanneer je dus een dagje in de binnenstad van Fort de France wil doorbrengen kan dit ideaal gecombineerd worden. De constructie komt uit het midden van de 17e eeuw en is in 1657 officieel geopend. Echter, door de werking van de natuur heeft dit gebouw veel meegemaakt. De huidige structuur is daarom vanuit het jaar 1895. De kathedraal is gebouwd vanuit een ijzeren frame, zodat hij beter beschermd is en tot nu toe is het zelfs al de zevende kerk die op deze locatie is gesticht. 

 

Het gezellige stadscentrum

Als je van chique winkels houdt, zal de binnenstad van Fort de France zeker een bezoekje waard zijn. Naast leuke winkeltjes zijn er ook veel gezellige bars. Om de dag helemaal goed af te sluiten heb je de keuze uit een groot aantal restaurants. Hier vind je de Franse sfeer terug zoals je in geen andere Caribische stad zult vinden.

 

Rondreis door de regio van Fort de France

Door een huurauto in Fort de France kan je ook heel goed de omgeving verkennen. Het gehele eiland heeft immers veel mooie plaatsen en met een auto kunt u overal komen wanneer u dat wilt. Wist u trouwens al dat het eiland vroeger Madinina genoemd werd? Deze schitterende naam betekent het bloemeneiland. Dit komt voornamelijk doordat een groot gebied door het kustregenwoud wordt ingenomen. Dit regenwoud staat bekend op de weelderige en unieke plantengroei.

U kunt ook besluiten om meerdere eilanden te bezoeken. Wat dacht u van de Dominicaanse Republiek, met als hoofdstad het prachtige Santo Domingo? Of gaat u naar Curaçao of Aruba? Wat uw volgende (zonnige) reis ook wordt: huur uw auto bij HAPPYCAR.nl.