Vind de juiste auto in Fortaleza

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Beoordeling autoverhuur in Fortaleza

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fortaleza:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Fortaleza

In het noordoosten van Brazilië ligt Fortaleza. Deze stad is gebouwd door de Nederlanders. Zij hebben hier een fort neergezet door middel van een fikse strijd. De originele naam van de stad was Fort Schoonenborch. Toen de Portugezen het overnamen hebben zij de stad hernoemd als Forte de Nossa Senhora da Assunção. De stad is gelegen aan de kust, waardoor u prima naar het strand kan gaan. De stranden in Fortaleza zijn alom bekend als de mooiere stranden van Brazilië. Daarnaast bevindt zich hier ook een kathedraal. Er wordt gezegd dat deze kathedraal een replica is van de kathedraal Keulen. Men kan in Fortaleza ook prima met de auto uit de voeten, waardoor een auto huren helemaal geen slecht idee is.

Zoals hierboven al vermeld is, heeft Fortaleza een van de mooiste stranden van Brazilië. Deze stranden zijn dan ook de ideale plaats om tot rust te komen, misschien wel met een cocktail, biertje of een wijntje. Wie wat sportiever is aangelegd kan natuurlijk ook de Braziliaanse volkshobby nummer één met de lokale bevolking beoefenen; voetbal. Het is bijna niet mogelijk om naar Brazilië te zijn geweest zonder een keer gevoetbald te hebben met de lokale bevolking. In Fortaleza kunt u ook naar Parque Ecológico do Côco. Dit ecologische park is midden in de stad gecreëerd om de mangrove bossen te beschermen. Er valt voor jong en oud van alles te doen. Als u de echte schoonheid van dit park wilt bewonderen, kunt u een boottoch gaan maken op de rio Coco. Verder kunt u in Fortaleza ook de Mercado Central bezoeken. Deze markt bestaat uit drie etages waar u allerlei soorten producten kunt vinden, van Cashewnoten tot Cachacha en van Hangmatten tot handtassen. Hoewel deze markt vooral gericht is op toerisme, vindt u hier de beste prijzen voor de producten uit Fortaleza.

Autoverhuur in Fortaleza
Met uw huur auto in Fortaleza kunt u ook een dag tocht maken naar Morro Branco in het Beberibe district. Hier vindt u de Ceara kust, deze kustlijn wordt getypeerd door haar rode en witte zandstenen kliffen met als achtergrond de prachtige kusten. Het is mogelijk om hier een quad of een buggy te huren, waarmee u het landschap kunt verkennen. Op sommige plekken is het niet mogelijk om het quad of buggy te komen, maar wel op een paard. Morro Banco is ook een favoriete plek om tv-series en films op te nemen. De reden hiervoor is het diverse landschap. Er zijn zandstenen bergen, zandduinen, grotten, stranden en nog veel meer. Deze landschappen zijn dan ook een reden om deze prachtige plek in Brazilië te bezoeken.

Naast het prachtige Morro Branco kunt u ook Canoa Quebrada bezoeken. Ook hier zijn vele stranden en vele strandtentjes. Bij de standtentjes kunt u genieten van de vele verschillene soorten vis en zeevruchten. Dit zal een uistapje worden om uw vingers bij af te likken. Ook al is het 156 kilometer van Fortaleza af, met uw huurauto rijdt u hier gemakkelijk heen. In Canao Quebrada kunt u ook een buggy huren en door de zandduinen van rijden. Naast deze activiteiten kunt u hier ook leren kite surfen of langs de kust varen met een jangada, een traditionele zeilboot. Maar er is nog meer te doen op deze betoverende plek, u kunt ook een van de vele garnalen telers in de buurt bezoeken en zo een inzicht krijgen in deze industrie.

Rondreizen vanuit Fortaleza,
In Brazilië zijn de afstanden immens en wanneer u een rondreis maakt zult u dus vaak gedwongen zijn te kiezen voor een bepaald gebied of te kiezen voor binnenlandse vluchten des al niet te min kunt u met een auto in Fortaleza prima uit de voeten. Wanneer u bijvoorbeeld de provincie rondom Fortaleza wil verkennen is geen probleem. Afstanden zijn groot in Brazilië dit betekent dat u al snel een huur auto nodig heeft. Als u een huurauto boekt zou u naar Recife kunnen rijden, onderweg valt er veel te zien en vooral het landschap is adembenemend.