Vind de juiste auto in Fuerteventura

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Fuerteventura - Goedkoopste aanbiedingen

VW POLO

VW POLO

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2016 16:15 uur.

SEAT LEON

SEAT LEON

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 15:46 uur.

Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2016 16:15 uur.

Jeep Wrangler 2T SUV AC

Jeep Wrangler 2T SUV AC

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 20 okt. 2016 15:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fuerteventura

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fuerteventura:

4.8 tot 5 (13833 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Snelle en nette afhandeling bij de balie en we kregen een upgrade, daar wij waren wij super blij mee.
Huurauto beoordeling van Jolanda d. - 22 jun. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Makkelijk te boeken
Huurauto beoordeling van Richard C. - 21 jun. 2017 21:45
(4.5 tot 5 )
goedkoop
Huurauto beoordeling van Chris S. - 21 jun. 2017 20:27

Autohuur Fuerteventura

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden. Het eiland steelt je hart, of is juist een omgeving die je, ten opzichte van eilanden als Tenerife en Gran Canaria, als te droog en zanderig ervaart. Dat laatste zal mogelijk het geval zijn, wanneer je je vakantie beperkt tot strandbezoek. Dat is overigens geen straf, want het eiland heeft fantastische witte zandstranden, waar je je als zonaanbidder of watersporter beslist thuis voelt. Zoek je meer diversiteit? Dan laat een rental car je Fuerteventura van haar meest fraaie kanten zien. Heb je interesse in autohuur te Fuerteventura? Dan doe je er goed aan voor je vertrek een bezoek te brengen aan de website van HAPPYCAR. Hier worden de mogelijkheden van aanbieders zoals Holiday Autos, CarDelMar en AutoEurope met elkaar vergeleken, en kun je het aanbod voor een huurauto Fuerteventura op jouw wensen af laten stemmen. Dit met de zekerheid dat je daarmee de meest voordelige deal in handen hebt.

Ontdek Fuerteventura
Fuerteventura is wat minder toeristisch dan een aantal andere Canarische Eilanden. De stranden behoren echter tot de mooiste van de regio. Houd je van de nodige drukte? Dan is een bezoek aan het 22 kilometer lange Playa de Sotavento iets voor jou. Voor meer rust en privacy, heb je de keuze uit circa 150 kleine stranden, waarvan een aantal ook zeer in trek is bij naturisten. Fuerteventura heeft een vulkanische oorsprong en kent duinen welke gevormd zijn door opwaaiend Saharazand. Wanneer je de autoverhuur Fuerteventura binnenstapt met als doel oudheidkundige bezienswaardigheden te bezoeken, kun je het best naar de voormalige hoofdstad, Betancuria, rijden. Deze dateert uit 1404 en herbergt onder andere een kerk uit 1691. Het oude centrum heeft een authentieke sfeer, met pittoreske straatjes en diverse musea. Naast de stranden, worden de echte highlights van het eiland vooral gevormd door het achterland en de diverse natuurparken. Wanneer je met je rental car Fuenteventura doorkruist, maak je kennis met een natuur met een zeer eigen karakter.

Met een huurauto Fuerteventura ontdekken
De huidige hoofdstad van Fuerteventura is Puerto del Rosaria. De stad is relatief jong en wanneer je met je rental car Fuerteventura wilt ontdekken, moet je het hier vooral van de haven, de Avenida de los Reyes de España en de Calle Primero de Mayo hebben. Een interessanter argument om met je huurauto Fuerteventura echt te leren kennen, is een bezoek aan de plaats Antigua. Deze plaats is circa 200 jaar oud en kent niet alleen diverse oude bouwwerken, maar ook een haven. Je kunt hiervandaan met je rental car Fuerteventura een dagje verlaten en een van de andere Canarische Eilanden bezoeken. Andere interessante plaatsen om aan te doen, na een bezoek aan de autoverhuur Fuerteventura, zijn de 16de eeuwse nederzetting La Pájara en La Lajita, waar je het Zoo Parque de los Camellos vindt.

Rondreis door de regio Fuerteventura
Fuerteventura is, na Tenerife, het grootste Canarische Eiland en het heeft een oppervlakte van bijna zeventienhonderd vierkante kilometer. Het eiland is een soort woestijn in de Atlantische Oceaan en je kunt je een ware rallyrijder voelen, wanneer je in je auto van de autoverhuur Fuerteventura doorkruist. Het eiland heeft verschillende natuurparken, waaronder het Parque Natural de Correlejo. Dat park ligt bij La Olivia, waarvandaan je ook het kleine eilandje Los Lobos kunt bezoeken. Vanaf deze noordoostkant van het eiland kun je, door het binnenland of langs de kust, een rit maken naar het vissersdorp El Cotillo en de vuurtoren El Tostón bezoeken. Je rondreis is op dat moment gericht op het noordelijk deel van het eiland. Wil je ook het zuiden opnemen in je verkenningstocht? Dan ben je, dwars door het interessante binnenland en na een rit van circa 120 kilometer, in een paar uur in het zuidelijke Morro Jable.

Een bezoek aan het zonnigste Canarische Eiland Fuerteventura zal je bevallen, wanneer je van watersport houdt of een strandvakantie zoekt. Ook als natuurliefhebber, kom je hier aan je trekken, zeker wanneer je je tijdens je verblijf voor autohuur Fuerteventura kiest. Die auto kun je voor vertrek inleveren bij de autoverhuur van Fuerteventura op de luchthaven, of bij een kantoor in de stad. Zo biedt HAPPYCAR je ook in dat opzicht alle bewegingsvrijheid!