tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Genève - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
gevonden op 6 sep. 2016 21:53 uur
Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Peugeot 308 Estate
Peugeot 308 Estate
gevonden op 6 sep. 2016 21:53 uur
Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen
Ford C-Max
Ford C-Max
gevonden op 6 sep. 2016 21:53 uur

Autohuur Genève

 

Genève, de meest idyllische stad van Zwitserland.
Ondanks wat sommige mensen denken, is Genève wel degelijk een bruisende stad. Met zijn ligging aan het wondermooie Meer van Genève, zijn ontelbare kleine straatjes die zich rond het eeuwenoude Place du Bourg du Four bevinden, is deze stad er één dat je zeker moet bezoeken als je een reis naar Zwitserland plant. Rond deze stad zijn ook tal van bezienswaardigheden die je minstens 1 keer moet gezien hebben. Dankzij Rental Car Genève kan je moeiteloos de hele buurt verkennen. Neem eerst een kijkje bij HAPPYCAR, de site die alle prijzen op vlak van Autoverhuur Genève voor jou vergelijkt. Je kunt er filteren op prijs, maar evengoed op soort wagen. Met wat geluk vindt je zelfs een Last-minute regeling of als je tijdig boekt kun je genieten van zeer hoge vroegboekkortingen. Gezien Genève een uitgestrekt gebied is, is een Huurauto in Genève niet overbodig.

Ontdek Genève.
In het Franstalige deel van Zwitserland, vind je Genève. Met zijn ca 200 000 inwoners is deze de op 1 na grootste stad van het land. Dat het een geliefde stad is, bewijzen de cijfers van 2004. Deze vertellen ons dat 43% van de inwoners buitenlanders zijn. Begrijpelijk als je de geschiedenis en de cultuur van Genève bekijkt. Wat Rome op vandaag voor de katholieken is, was Genève in de 16e eeuw voor de protestanten. Voor wie graag de cultuur opsnuift heb je er ondermeer de Musée d'art et d'histoire en Musée Barbier-Mueller. Het bezichtigen van de oude Sint-Pieterskathedraal en de fontein van Genève mag ook zeker niet ontbreken op de planning van uw bezoek aan Genève. Naast geschiedenis en cultuur zou het zonde zijn om niet even stil te staan bij de adembenemende natuur, het ware paradijs, een oase aan rust. Behalve de bergen, waar Zwitserland om bekend staat, vind je er ook veel vlakke parels. Wil je even ontsnappen aan de bruisende stad, dan is er Parc La Grange. Rust, ontspanning, stilte, in dit park zou je nogal eens durven vergeten dat je je in een grootstad bevindt. Het grote contrast tussen actie en ontspanning is één van de grootste troeven van Genève. Autoverhuur Genève zorgt ervoor dat je je moeiteloos kan verplaatsen tussen beide werelden.

Met een Huurauto Genève ontdekken.
Genève beslaat zo'n 160 vierkante km, Autohuur Genève lijkt dan ook geen overbodige luxe. HAPPYCAR vergelijkt voor jou de beste prijs/kwaliteit combinatie. Deze website beperkt zich niet alleen tot de grote bekende autoverhuurbedrijven zoals Avis, Hertz of Europcar, maar kijkt ook de minder bekende na. Eénmaal de keuze in huurauto genomen is, kan je op pad in de mooie omgeving. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het eerbetoon aan de slachtoffers van landmijnen en clusterbommen. Je vindt dit werk de "Broken Chair" op de Place des Nations. Heb je even genoeg cultuur opgedaan, begeef je dan naar de rue du Rhône, waar je jezelf tegoed kan doen aan de haute couture. Voor wie het liever iets budgetvriendelijker wil houden zijn de omliggende straatjes dan weer een stuk interessanter om te shoppen.

Rondreis door de regio Genève.
Op een klein uurtje rijden ligt Lausanne, een wondermooie stad. Fijn om te winkelen, maar ook om te genieten van de alom aanwezige cultuur. Je vindt er ondermeer de Notre Dame, een prachtige Gotische kerk uit de 12e eeuw. Deze staat bekend als dè mooiste kerk van Zwitserland. Op slechts 30 km van Lausanne, maar nog langs hetzelfde prachtige meer, kom je bij het mondaine Montreux. Nog eens 7 km verder vind je wat men omschrijft als de Parel van de Zwitserse Rivièra, Vevey. Vergeet hier vooral niet om net buiten de stad het kasteel van Chillon te bezoeken. Dan, Last but not least, de heerlijke Zwitserse gastronomie. Je kunt er zalig tafelen en genieten van hoogstaande culinaria. Romantisch rond het meer, genieten van een heerlijke Zwitserse wijn, die zijn aroma dankt aan de rijke fruitige grond waar de druiven gekweekt worden. Andere specialiteiten zijn chocolade en kaas. Iedereen kent wel Gruyère, maar er zijn zo veel meer Zwitserse kazen. Trek alvast één avondje uit om te genieten van de welbekende kaasfondue zoals je ze alleen in Genève vindt.