Vind de juiste auto in Gerona

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Gerona - Goedkoopste aanbiedingen

Volkswagen Polo

Volkswagen Polo

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 28 dagen

Dit aanbod is gevonden op 6 sep. 2016 19:56 uur.

Ford Focus Estate

Ford Focus Estate

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2016 15:06 uur.

Skoda Octavia

Skoda Octavia

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2016 15:06 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gerona

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gerona:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Gerona

Om de Spaanse stad Gerona en haar omgeving het beste te kunnen ontdekken is het natuurlijk handig om bekend te raken met de autoverhuur in Gerona. Voordat alle zoektermen op de Google de revue passeren (lees: 'Huurauto Gerona', 'Autohuur Gerona', 'Rental car Gerona', 'Autoverhuur Gerona', etc.), kunt u ook een kijkje nemen op de site van HAPPYCAR. HAPPYCAR vergelijkt de prijzen van vrijwel al het autoverhuur in en rondom de Spaanse stad. Het vele vergelijkingswerk wordt volledig overgenomen, u hoeft slechts de keuze te maken tussen de verschillende vergelijkingen in prijzen, vormen en maten. De vergelijkingen tussen de verschillende bedrijven worden onder andere gemaakt tussen het bekende Europcar, Enterprise, Avis en meer. Je hoeft tegenwoordig niet meer te veel geld aan het verkeerde autoverhuurbedrijf te besteden en je hoeft je tijd niet langer te verdoen met het maken van vergelijkingen tussen de verschillende bedrijven. Tijd en geld zijn beiden namelijk het fijnst als je op vakantie bent en niet als je thuis achter de pc zit!

Ontdek Gerona
De stad Gerona, die in het Catalaans 'Girona' genoemd wordt, ligt in het noordoosten van Spanje. Gerona is een oude stad waar de Romeinen al een citadel bouwden. De stad staat tegenwoordig bekend om de oude stadsmuren, waar men overheen kan lopen. Niet te vergeten heeft Gerona ook een mooi historische centrum. In Gerona zijn veel authentieke winkeltjes te vinden, deze zijn niet te vinden zijn in andere delen van Spanje. Mocht er een keer een dag wat slechter weer zijn, dan kunt u altijd terecht in het overdekte winkelcentrum. Ook zijn er verschillende musea in de stad. Het bekendste museum van Gerona is het filmmuseum 'Museu del Cinema', wat zeker een bezoekje waard is vanwege haar uniekheid. Andere musea in de stad zijn iets kleiner, maar ook zeker het bezoeken waard. Wat ook echt een aanrader is, is 'De Dali­ Driehoek'. Dit is een drietal musea dat ten noordoosten van de stad ligt. In deze musea zijn veel werken van de bekende kunstenaar Salvador Dali­ te bewonderen. De stad heeft een compact centrum, wat zeer geliefd is onder vakantiegangers. Natuurlijk is in Gerona ook de Spaanse tapas niet weg te denken. De stad is ideaal voor mensen die een dagje vanuit een grote stad opzoek zijn naar wat meer rust. Gerona is namelijk geen enorme stad en daardoor voor veel mensen wat overzichtelijker dan steden zoals Barcelona en Madrid.

Regio rondom Gerona
Het wordt afgeraden om met de auto in het centrum van Gerona te rijden, aangezien het historische centrum grotendeels verkeersvrij is. Echter is het hebben van een auto in de omgeving van de stad juist een goed idee. De stad zelf is namelijk niet erg groot en is voor toeristen binnen een dag of meerdere dagen vrij gemakkelijk te leren kennen. Gerona is niet per se de ideale stad voor een stedentrip van een paar weken. Het hebben van een auto is daarom erg handig, zodat men ook de omgeving kan bezichtigen en wellicht meerdere bezoekjes kan brengen aan de stad Barcelona. Deze stad ligt op ruim een uur rijden vanaf Gerona. Uiteraard kunt u de zaken ook omdraaien. Bij de luchthaven van Barcelona, Aeroport de Barcelona-el Prat, kunt u bij een van de verhuurstations uw huurauto ophalen. U kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld eerst een paar dagen in Barcelona te verblijven en daarna met de auto te gaan reizen naar Gerona. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om vanuit Barcelona of Gerona een dag of meerdere dagen naar de Costa Brava te gaan. Hier zou u naar toe kunnen gaan, om even weg te zijn van de drukke steden en te genieten van de zee en het strand. Ook kunt u hier van de zon genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

Om zo flexibel mogelijk te zijn op vakantie is het dus erg fijn om een auto ter beschikking te hebben, HAPPYCAR zorgt hierbij voor het gemak vooraf.