tuv-saarland

Huurauto zoeken

tuv-saarland
Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Glasgow - Goedkoopste aanbiedingen

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
VAUXHALL CORSA 1.2
VAUXHALL CORSA 1.2
gevonden op 8 okt. 2016 20:22 uur
Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
COMPACT DIESEL GUARANTEED
COMPACT DIESEL GUARANTEED
gevonden op 8 okt. 2016 20:22 uur
Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
MERCEDES B 200
MERCEDES B 200
gevonden op 8 okt. 2016 20:22 uur
Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque
gevonden op 26 jul. 2016 17:28 uur

Autohuur Glasgow

Vanuit de grootste in het Verenigd Koninkrijk stad op Londen na heeft u een prachtig uitgangspunt om Schotland te verkennen. Met het vliegtuig bent u hier vanuit Nederland zo, en met een huurauto in Glasgow kunt u het prachtige Schotland in uw eigen tempo bekijken. Maar voordat u de weg op gaat is het natuurlijk een must om eerst Glasgow zelf te verkennen, de stad was er al in de tijd van de Romeinen in is in de Middeleeuwen uitgegroeid tot een belangrijke handels stad. Na de industriële revolutie beleefde deze stad zijn hoogte punt. Gaat u voor een stedentrip naar Glasgow met het vliegtuig? In dat geval kunt u uw huurauto in ontvangst nemen bij Glasgow Airport. HAPPYCAR.nl heeft hier vele partners en het is dus erg gemakkelijk om snel uw auto op te halen.

Met de huurauto in Glasgow
Wanneer u in Glasgow bent kunt u de prachtige kathedraal bezoeken, deze is zeer de moeite waard. Bent u niet zo’n fan van kerken bezoeken, maar houdt u wel heel erg van winkelen? In dat geval bent u  in Glasgow ook aan het goede adres, want hier kunt u het beste winkelen van heel Groot Brittanië, op Londen na dan. De belangrijkste winkelstraat van de stad is Buchanan Street. Het gebied rond deze straat is volledig auto vrij en er ligt een hypermodern winkelcentrum de “Buchanan Galleries”. Dit winkelcentrum heeft gecombineerd meer dan 80 winkels. Nog niet genoeg gehad? In dezelfde straat ligt een tweede winkelcentrum namelijk “Princess Square”. Maar u bent natuurlijk niet alleen voor het winkelen naar Glasgow gekomen, u kunt ook een bezoekje brengen aan de vier na oudste universiteit van Groot Brittanië die overigens ook bij een van de 100 beste ter wereld hoort is naast een centrum van educatie ook een van de mooiste gebouwen van Glasgow, het historische gebouw stamt uit 1886. De universiteit is gesticht in het jaar 1451.


Autoverhuur Glasgow
Wanneer u in Glasgow een auto huurt wilt u natuurlijk ook Schotland verkennen en dit kan, er is namelijk genoeg te zien. Wat dacht u namelijk van de auto nemen om naar Rossyln Chapel te rijden. Deze historische kapel wordt vaak geassocieerd met de vrijmetselarij. Dit kan natuurlijk ook komen doordat deze kapel in het boek de Da Vinci Code van Dan Brown is gebruikt omdat een van de raamkozijnen een afbeelding van een gewas zou bevatten dat op mais zou lijken. Men zou dit gewas niet moeten kennen in europa aangezien dit het pas na de Spaanse Conquiste van Latijns America ontdekt werd in de nieuwe wereld. Wanneer u verder rijdt kunt u natuurlijk naar het befabelde Loch Ness rijden om te kijken of u het monster van Loch Ness kunt zien. Maar u kunt rondom Loch Ness ook door het Schotse land wandelen of een cruise maken over het meer zelf. Verder kunt u ook nog door rijden naar Melrose abbey, een Cistercienerabdij met zeer gedetallieerde beeldhouwwerken meerdere malen verwoest door de Engelsen is er een schitterende ruïne overgebleven. Daarnaast wordt er beweerd dat hier het hart van de Schotse koning Robert the Bruce begraven ligt.

Daarnaast kunt u ook richting het Noorden rijden om de Schotse hooglanden in te gaan, een heuvel en bergachtig gebied met talloze valleien. Hier vind men nog de echte ruige schoonheid van Schotland met Whisky, de Doedelzak en de kilt de drie meest bekende Schotse symbolen. Zoals u ziet is Schotland erg veelzijdig en een huur auto Glasgow geeft u de vrijheid om dit ruige en wonderschone land te verkennen. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Aberdeen te bezoeken. Ook bij de luchthaven van deze stad, Aberdeen Airport, is het mogelijk om uw huurauto over te nemen of weer in te leveren.

Als u een stuk naar het westen rijdt, komt u bij Edinburgh. Hier vinden jaarlijks talloze evenementen plaats, checkt u dus van tevoren of u er één bij kunt wonen!

 

Zoals u hierboven kunt lezen, hoeft u uzelf niet te vervelen in Glasgow en het gebied eromheen. Met een huurauto van HAPPYCAR kunt u gaan en staan waar u wilt en ontdekt u deze regio op uw eigen manier!