Vind de juiste auto in Gorinchem

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Gorinchem - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2018 12:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 okt. 2018 12:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 30 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2018 04:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gorinchem

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gorinchem:

4.6 tot 5 (610 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
netjes, aardig personeel
Huurauto beoordeling van Miranda B.- 14 okt. 2018 17:24
(4.5 tot 5 )
Van begin tot eind prima geregeld
Huurauto beoordeling van Herman C.- 13 okt. 2018 21:25
(4.5 tot 5 )
Goede,ruime auto. We hadden een kleiner model verwacht. Reed fijn en veilig en veel extra's!zoal achter -sensoren. Tevreden dus en goede service van Europ-car.
Huurauto beoordeling van Misja S.- 13 okt. 2018 20:54

Autohuur Gorinchem

Autohuur Gorinchem


Gorinchem is een stad in de provincie Zuid-Holland en heeft ruim 36.000 inwoners. Het is de moeite waard om via Rental Car Gorinchem de mooie plekjes van de stad te ontdekken. In het centrum van Gorinchem vindt u een goed bewaarde vestingstad. In Gorinchem zijn dan ook vele historische gebouwen te vinden. De stad ligt aan de rivieren de Boven Merwede en de Linge. Dankzij autoverhuur Gorinchem heeft u de mogelijkheid om alle mooie plekjes van de stad te ontdekken. De vele historische gebouwen, winkels en terrassen zijn een aanrader wanneer u Gorinchem wat beter wilt leren kennen. Door het huren van een huurauto bij HAPPYCAR geniet u bovendien van talloze voordelen. Zo profiteert u te allen tijde van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Waarom nog langer wachten met het plaatsen van een reservering voor autohuur Gorinchem?

Ontdek Gorinchem


De stad Gorinchem is ontstaan ongeveer 1000 jaar na Christus. Vissers en boeren stichtten rond dat jaar een nederzetting. Tijdens de Gouden Eeuw kende Gorinchem een opmerkelijke bloeiperiode. In de 18e eeuw werd dit teniet gedaan door de Franse overheersing. De stad raakte zwaar beschadigd door beschietingen. Het duurde tot de 19e eeuw voordat Gorinchem een beetje uit het slop raakte. De industrie kwam eindelijk weer een beetje op gang door de intrede van de stoomlocomotief, de scheepvaart en de trein. Zo werd de bereikbaarheid van de stad flink verbeterd door de aanleg van diverse kanalen en een spoorlijn. Vooral na de Tweede Wereldoorlog groeide de stad flink. Inmiddels is het inwonersaantal gegroeid naar zo'n 36.000 mensen en is het vandaag de dag een bruisende en dynamische stad. Heeft u een afspraak in Gorinchem gepland of wilt u graag met uw vrienden een mooie Zuid-Hollandse stad ontdekken? Maak kennis met de geschiedenis van Gorinchem door te kiezen voor een huurauto Gorinchem. U mist daardoor geen enkel hoogtepunt of bezienswaardigheid. Huur bijvoorbeeld een auto via Hertz, AutoEscape of Avis.

Met een huurauto Gorinchem ontdekken


De stad Gorinchem is een plaats met talloze bezienswaardigheden. De vestingwallen zijn indrukwekkend en liggen rondom de gehele oude binnenstad. Het is de moeite waard om deze volledig uit te wandelen en de groene omgeving op u in te laten werken. De binnenstad zelf heeft ook talloze plekjes en bezienswaardigheden die u niet mag missen. Een deel van de stad is bijvoorbeeld beschermd stadsgezicht. Dit betekent dat Gorinchem gekenmerkt wordt door veel rijks- en oorlogsmonumenten. De Grote Kerk in Gorinchem wordt veelal gehuurd voor diverse optredens en concerten. Indrukwekkend is de bijbehorende toren van 67 meter hoog. De kerktoren dateert van het jaar 1450. Mocht u in de gelegenheid zijn, dan is het een aanrader om de toren te beklimmen. Vanaf de kerktoren heeft u een prachtig uitzicht over de stad en haar omgeving. De Grote Markt zit tijdens mooi weer vol met mensen die op de terrassen genieten van een hapje en een drankje. Kies voor autoverhuur Gorinchem en beleef een fantastische dag in deze Zuid-Hollandse stad.

Rondreis door de regio Gorinchem


Met een huurauto Gorinchem rijdt u gemakkelijk naar bovenstaande bezienswaardigheden toe. Verder is het ook leuk om met een huurauto de omgeving te verkennen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ritje naar het nabijgelegen Woudrichem? Dit kleine stadje is ongekend populair bij toeristen. Hoewel de stad slechts 4500 inwoners heeft, is het wel degelijk een vestingstadje. In 2006 vierde Woudrichem bijvoorbeeld haar 650 jaar stadsrechten. Vanuit Gorinchem zijn er ook talloze andere plekjes te bezoeken met een huurauto van Rental Car Gorinchem. Reis bijvoorbeeld door naar Sleeuwijk, Rijswijk en Giessen. U kunt ook een andere richting kiezen, bijvoorbeeld naar Leerdam. Deze stad staat bekend om haar glasfabriek. Bovendien heeft deze gemeente ook talloze bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te ontdekken. Een huurauto van HAPPYCAR stelt u in staat om te reizen waar u naartoe wilt. Uiteraard gemakkelijk en tegen een aantrekkelijke prijs. Doe er uw voordeel mee en huur vandaag nog online een comfortabele huurauto.