Vind de juiste auto in Gouda

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 9 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 21 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Gouda - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2018 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 21 nov. 2018 12:43 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 21 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 okt. 2018 11:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gouda

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gouda:

4.5 tot 5 (670 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles verliep soepel.
Huurauto beoordeling van Dick B.- 19 nov. 2018 16:14
(5 tot 5 )
Snel en goed geholpen!! Daarnaast mooie nette auto’s in de verhuur!!
Huurauto beoordeling van H.F. T.- 19 nov. 2018 11:38
(4.5 tot 5 )
goede website en service
Huurauto beoordeling van Marja R.- 19 nov. 2018 10:20

Autohuur Gouda

Autohuur Gouda

Gaat u binnenkort een bezoekje brengen aan het mooie Gouda? Deze stad heeft een heel gezellig centrum met een bruisende Grote Markt, een schitterende eeuwenoude kerk en een elegant raadhuis. Hier valt van alles te ontdekken en met een huurauto uit Gouda bent u overal in een oogwenk. Bij HAPPYCAR vindt u eenvoudig de auto die bij u past. Bij ons kunt u de prijzen van de huurauto's vergelijken en kunt u tegelijkertijd blijven rekenen op kwaliteit. Uw veiligheid is voor ons belangrijk en daarom vindt u alleen autoverhuurbedrijven van hoge kwaliteit in ons overzicht. Denk hierbij onder andere aan Hertz en Europcar. Zoek uw favoriete autoverhuur in Gouda en maak er een onvergetelijke tijd van.

Ontdek Gouda

Gouda ligt op het punt van de Gouwe en de Hollandse IJssel samenvloeien. Dit strategische punt werd in de 11e en 12e eeuw ontgonnen. De naam Gouda wordt voor het eerst genoemd in een oorkonde van 1143. Gouda werd een belangrijke stad in de middeleeuwen door de binnenvaart. Al in 1272 kreeg het stadsrechten. Branden maken deel uit van de historie van de stad. In 1483 was er een brand waarbij slechts 4 huizen gespaard zijn gebleven. Ook in 1361 was de stad al bijna geheel door brand verwoest. Het kasteel van Gouda werd op een andere manier verwoest. Toen de geuzen de stad in 1572 veroverden was het kasteel tot op de grond toe afgebroken, om te voorkomen dat de Spanjaarden het weer in handen zouden krijgen bij een eventuele herovering. Maar misschien wilde de Goudse bevolking ook wel verlost worden van de eigenaar van het kasteel. In de binnenstad is het roemruchte verleden nog steeds te zien in de vele historische en monumentale gebouwen. En hoewel Gouda inmiddels slechts de twaalfde gemeente is in Zuid Holland wat inwonertal betreft, is er toch iets dat deze plaats wereldberoemd houdt: Goudse kaas. Met uw rental car uit Gouda is het eenvoudig om deze mooie stad te gaan bezichtigen.

Met een huurauto Gouda ontdekken

Al van verre is de toren van de St. Janskerk te zien. In de stad zelf ligt de kerk verborgen tussen de winkelstraten. De glas in lood ramen zijn wereldberoemd en vertellen ieder een eigen verhaal. Als u de tijd heeft, laat u dan verwonderen door deze onvergetelijke ervaring. Overigens is bent u een entreeprijs verschuldigd voor het betreden van de kerk. Bent u in de periode tussen 6 april en 31 augustus in Gouda? Dan kunt u op een donderdagochtend de kaasmarkt gaan bezoeken. Dit is een spectaculair historisch schouwspel. Voor de Waag onderhandelen boeren met kaashandelaren over de prijs zoals dat al eeuwen gaat. Met handjeklap wordt de koop tenslotte beklonken. Daarna worden de kazen aan- en afgevoerd op brikken en gewogen in de monumentale Goudse Waag. Op andere dagen kunt u zich in de Goudse Waag laten informeren over de andere activiteiten daar. In Gouda treft u ook historie van meer recente datum aan, namelijk in het verzetsmuseum. Dit museum is in 1985 opgericht en gevestigd in een voormalig bankgebouw aan de Turfmarkt. In de collectie staat het verzet tijdens de Tweede Wereldoorlog centraal. In de binnentuin van het museum kan de bezoeker enkele replica's bekijken van Nederlandse verzetsmonumenten. Dankzij de autoverhuur in Gouda kunt u al deze plaatsen moeiteloos bezoeken, en natuurlijk komt u onderweg ook allerlei mooie en interessante gebouwen tegen.

Rondreis door de regio Gouda

Wilt u met de huurauto een dagje uit in de omgeving van Gouda? Dan is de Krimpenerwaard precies wat u zoekt. Hier vindt u een grote variëteit aan natuur en kleine dorpjes die door hun schilderachtigheid stil lijken te hebben gestaan in de tijd. Vroeger was de omgeving van Gouda drassig en moerassig en nog steeds ziet u dat terug in de natuur. Misschien wilt u uw rental car uit Gouda wel even inruilen voor een kano om al die mooie natuur een vanaf het water te bekijken. Maar natuurlijk kunt u ook naar Schoonhoven rijden en daar genieten van de zilverhistorie die tot op de dag van vandaag doorgaat. De Krimpenerwaard biedt een verrassende hoeveelheid activiteiten voor jong en oud. Kies voor een autohuur in Gouda en ontdek niet alleen de stad zelf, maar ook de fraaie omgeving ervan.