Vind de juiste auto in Gran Canaria

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Gran Canaria - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2017 03:45 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 jun. 2017 08:11 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 9 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2017 06:38 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2017 06:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gran Canaria

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gran Canaria:

4.6 tot 5 (70 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Gran Canaria

Met haar circa 60 kilometer strand en gemiddelde jaartemperatuur van 24 graden Celsius, is Gran Canaria in alle seizoenen een populaire vakantiebestemming. De meest gebruikelijke manier om het eiland van Spanje te bereiken is een vliegreis. In dat geval beschikt u ter plaatse niet over eigen vervoer. Dat is geen gemis wanneer u uw vakantie bij uw hotel of appartement door wilt brengen, maar onhandig wanneer u meer van het eiland wilt zien. Wanneer u kiest voor een huurauto op Gran Canaria, kunt u op een leuke en gemakkelijke manier naar de diverse stranden, vele stadjes, dorpjes en natuurgebieden. De verhuurstations op de luchthaven van Gran Canaria bieden u een eenvoudige manier om uw reis te beginnen met uw huurauto. U doet er goed aan om vlak voor uw vertrek de website van HAPPYCAR te bezoeken. Voor een huurauto betaalt u hier de scherpste prijs en kunt u kiezen uit aanbieders zoals Avis, EasyAuto en CarDelMar.  

Ontdek Gran Canaria
Gran Canaria ligt in de Atlantische oceaan, op circa 150 kilometer van de West-Afrikaanse kust. Behalve aantrekkelijk voor zonaanbidders, is het eiland ook voor liefhebbers van natuur en cultuur een plaats met vele mogelijkheden. Handel en ondernemerschap horens al honderden jaren bij het eiland. In de tijd dat schepen onderweg gingen naar de nieuwe wereld, was Gran Canaria de laatste Europese haven op de route. Schepen uit allerlei landen en culturen deden eeuwenlang het eiland aan en de opvarenden lieten hun sporen na in de cultuur en inrichting van de dorpjes en landerijen. Wanneer u Gran Canaria gaat verkennen, ervaart u invloeden, geuren en sferen van landen overal ter wereld. Alleen al daardoor wordt een huurauto op Gran Canaria een bijzondere ervaring.   

Met een huurauto Gran Canaria ontdekken
De hoofdstad van Gran Canaria is Las Palmas. Wanneer u een cultuurliefhebber bent, geeft een huurauto al snel een extra dimensie als u deze stad bezoekt.  Naast de vele smalle straatjes met pittoreske oude bouwwerken, vindt u hier het Museo Canario. Hier neemt u een kijkje in de lang vervlogen tijden. De Santa Annakathedraal ligt eveneens in de historische wijk Vegueta en is de oudste kerk van de Canarische eilanden. Ook Tenerife is een van de Canarische Eilanden en een bezoekje waard. Heeft u na deze bezienswaardigheden de smaak te pakken en wilt u meer historie opsnuiven? Dan kunt u Gran Canaria van haar meest aantrekkelijke kant ontdekken, wanneer u doorrijdt naar Gáldar. Hier kunt u het museum en archeologiepark van de Cueva Pintada bezoeken u blijven verbazen over de rijke historie van het eiland.

Rondreis door de regio Gran Canaria
Gran Canaria heeft een kustlijn van ongeveer 236 kilometer en een doorsnee van circa 60 kilometer. Een huurauto is hiervoor dus uitermate geschikt. U kunt ervoor kiezen de kustlijn te volgen en met uw huurauto de zeezijde van Gran Canaria te ontdekken. In dat geval wordt u getrakteerd op stranden in allerlei sferen. Plaatsen die daarbij ook een bezoek waard zijn, zijn onder andere het zandstrand van Maspalomas, beginnend bij Playa del Ingles. Gaat u naar de zuidkant? Dan vindt u daar onder meer het rustige strand Amadores. Ook mag u de badplaats Puerto Rico niet overslaan. Nog avontuurlijker wordt het met uw huurauto, wanneer u een bzeoek brengt aan het binnenland. Centraal, in het midden van het eiland, vindt u een gigantische krater, de Caldera de Tejeda, met daaromheen riviertjes en valleien. Daarnaast kunt u hier met uw huurauto Gran Canaria vanaf het hoogste niveau bekijken. U komt bij het hoogste niveau wanneer u rijdt door de Pico de las Nieva. Deze bergtop heeft een hoogte van 1949 meter. De wendbaarheid die u heeft tijdens u bezoek, houdt u vanzelfsprekend ook graag bij het inleveren van je huurauto. HAPPYCAR geeft u de mogelijkheid om deze zowel op de verhuurstations op de luchthaven, als in de stad terug te brengen. Met een huurauto kunt u gaan en staan waar uzelf wilt!