Vind de juiste auto in Granada

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Granada - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 07:18 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 jun. 2017 02:26 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2017 07:26 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 jul. 2017 12:53 uur.

Beoordeling autoverhuur in Granada

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Granada:

4.6 tot 5 (83 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Alles klopte en was goed en voordelig geregeld
Huurauto beoordeling van Tjeerd S. - 28 jul. 2017 10:17
(5 tot 5 )
Alles zeer vlot verlopen. Ter plaatse lagen de documenten al klaar. Alamo voldeed volledig aan de verwachtingen met zelfs nog een betere auto voor dezelfde prijs. Ook vlotte afhandeling. 10/10
Huurauto beoordeling van rudi p. - 27 jul. 2017 16:59
(4.5 tot 5 )
Good service, good car!
Huurauto beoordeling van Johan Marinus K. - 27 jul. 2017 15:04

Autohuur Granada

In het oosten van Andalusië, aan de voet van de bergen van de Sierra Nevada ligt Granada. Deze indrukwekkende stad aan de rivieren de Darro en de Genil, kent een rijke historie. Zo werd het gebied al in de 8e eeuw v.Chr. bewoond door Iberische volkeren. Naast de Iberische volken is het gebied rond Granada nog bewoond door de Romeinen tot dat het gebied in de 7e eeuw in handen kwam van de Moren. De Moren stichtten op dat moment Granada en bleven er ruim 800 jaar aan de macht. In 1492 werd Granada heroverd en kwam het weer in handen van de Katholieken, iets wat vandaag de dag nog goed zichtbaar is. In deze stad vindt u veel historische bezienswaardigheden van zowel de Moorse als Katholieke cultuur. Wanneer u uw huurauto ophaalt op de luchthaven, kunt u Granada op een leuke en makkelijke manier ontdekken.

Bezienswaardigheden in Granada
Het Alhambra is van oorsprong een fort dat werd gebouwd in 889. In 1333 werd het fort omgebouwd tot koninklijk paleis door de sultan van Granada. Na de Reconquista in 1492 werd het gebouw gebruikt door de christelijke heersers tot Karel V besloot om in 1527 een paleis te bouwen midden in de vestingwerken van het Alhambra. Het samenkomen van twee verschillende culturen met elk hen eigen bouwstijl, maakt dit paleis tot een unieke bezienswaardigheid die u zeker niet mag missen. Grenzend aan het Alhambra vindt u de Generalife, oftewel de tuin van de architect. Het Generalife was oorspronkelijk een huis van een architect wat later is doorgegeven aan de Arabische koningen. De Generalife is samengesteld uit een reeks van grote tuinen, waar u in elke hoek iets nieuws aantreft. Zo vindt u er een aantal interessante gebouwen met een parasitaire structuur. In het oostelijke deel van de tuin treft u de West Gallery, wat gebouwd is door de Christenen. Dit zorgt er voor dat het monument in een hele andere stijl is opgetrokken. Het mooiste en meest opvallende in de tuinen zijn de planten, het water en de geluiden. Het Alhambra en de Generalife kunt uitstekend combineren en met een huurauto in Granada kunt u deze bezienswaardigheden eenvoudig bereiken.

De Plaza Nueva was vroeger een van de belangrijkste pleinen van de stad waar verschillende toernooien en stierengevechten werden gehouden. Het is ook het oudste plein van Granada en tegenwoordig erg populair onder de lokale bevolking. Rond het plein vindt u een aantal belangrijke gebouwen zoals het Koninklijke Kanselarij en het huis van Pisa. Zomers is dit de ideale plek om te genieten van tapas of een drankje in een van de vele restaurantjes. Als u even genoeg hebt van alle bezienswaardigheden en drukte dan kunt u een wandeling maken door de Triumph tuinen. De van oorsprong Arabische begraafplaats werd in 1856 getransformeerd tot park met een prachtige flora en fauna waar u uitstekend kunt wandelen. Verder kunt u een kijkje nemen bij het monument van de Maagd.

Met een huurauto in Granada
Met een huurauto in Granada rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. U kunt er ook voor kiezen om naar de prachtige gebieden rondom Granada te rijden. Zo kunt u een mooie bergrit maken door de Sierra Nevada van Spanje of u kunt ervoor kiezen om naar de kust ten zuiden van Grenada te rijden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om binnen een kleine met uw huurauto in Málaga te zijn. De stad kenmerkt zich door zijn brede lanen omzoomd door palmbomen, zijn levendige nachtleven, belangrijke musea en uitstekende visrestaurants. Het kustgebied heeft een gunstige geografische ligging doordat het door de bergen beschermd wordt tegen de noordenwind. Málaga heeft daardoor één van de hoogste gemiddelde temperaturen in Spanje met meer dan 300 dagen zon per jaar. De kans op slecht weer is dus bijzonder klein.

Kortom; door een auto te huren in Granada heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.