Vind de juiste auto in Graz

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Leeftijd bestuurder
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.
Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Graz - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 aug. 2017 08:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 aug. 2017 08:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 aug. 2017 08:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 aug. 2017 08:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2017 02:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2017 02:50 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2017 02:50 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 sep. 2017 02:50 uur.

Beoordeling autoverhuur in Graz

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Graz:

4.7 tot 5 (296 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Keurige snelle vriendelijke afhandeling. Mooie auto en super schoon. Ik ben vond het een verademing!!!
Huurauto beoordeling van Plona R.- 17 okt. 2017 07:33
(5 tot 5 )
Keurige snelle vriendelijke afhandeling. Mooie auto en super schoon. Ik ben vond het een verademing!!!
Huurauto beoordeling van Plona R.- 17 okt. 2017 07:33
(4.5 tot 5 )
Prima auto, prima service , snelle afhandeling.
Huurauto beoordeling van Albertus B.- 15 okt. 2017 18:09

Autohuur Graz

De vakantie begint in Graz
Een welverdiende reis, niet al te ver van huis maar toch een plaats waar je volop kunt genieten. Daarvoor gaan we naar Graz. Het is de hoofdstad die gelegen is in de deelstaat Steiermark en is gelegen aan de bekende rivier de Mur. Het beloofd een schitterende vakantie te worden in een stad vol historische gebouwen en creatieve culturele scenes. Echter om hier optimaal van te genieten is een huurauto Graz wel zo prettig. Want in zo'n grote stad is het heel prettig om je eenvoudig te kunnen verplaatsen naar alle bezienswaardigheden die het te bieden heeft. Ga daarom even langs Happycar en vindt uit een uitgebreid assortiment de auto die bij jouw situatie en wensen past. Want Happycar is niet zomaar een aanbieder. Alle bekende merken zoals Holiday Autos, Hertz en Europcar zijn hierin verenigd en dat biedt een aantal belangrijke voordelen. Denk maar eens aan alle mogelijkheden die hiermee open liggen en ook de besparing die het gaat opleveren. Want bij Happycar vind je de ideale auto tegen de beste prijzen. Om alvast leuke voorbeelden te geven hebben we hier gave informatie en leuke tips samengesteld. Zodat jouw vakantie in Graz een groot succes wordt.

Ontdek Graz
Aan het einde van de middeleeuwen begon de geschiedenis van Graz. In die tijd was nog een plaats die geen betekenis had voor de mensen. Echter kwam hier verandering in nadat het hertogdom Stiermarken in de handen van Habsburgers van Oostenrijk kwam. In het jaar 1379 werd de stad uiteindelijk uitgeroepen tot een hoofdstad. Dit gold niet alleen voor Stiermarken, maar zelfs voor geheel Oostenrijk. Naast Stiermarken behoorde ook Krain wat nu Slovenië inhoud, Karinthië en een aantal delen van Italië tot het gedeelte wat men binnen Oostenrijk noemde. Het is dus wel duidelijk dat Graz een grote naam en veel bekendheid had opgebouwd in het Habsburgse Rijk. Ondanks alle aanvallen is het nooit iemand gelukt om Graz in te nemen. Dit had de stad namelijk onder andere te danken aan de burcht die te vinden is op de Schloßberg. Zelfs het Grande Armée die geleid werd door Napoleon was niet in staat om Graz te overmeesteren. Na een schitterende geschiedenis viel uiteindelijk het Habsburgse Rijk uiteen waardoor ook de status van Graz is veranderd. Hierdoor is de stad vandaag de dag bekend als de hoofdstad in de deelstaat Stiermarken. Om naar al die mooie plaatsen uit de geschiedenis zelf te bezichtigen begin je vanuit Rental Car Graz. Want iets missen is natuurlijk zonde. Wat nu juist de mooiste bezienswaardigheden zijn die vanuit autoverhuur Graz plaats kunnen vinden is de volgende paragraaf aan gewijd.

Met een huurauto Graz ontdekken

Graz is een grote stad vol bezienswaardigheden. Huur dus snel een auto bij Rental Car Graz en ga zelf op avontuur uit. Als eerst zal de reis waarschijnlijk afgaan naar de Schossberg. Deze 473 hoge berg is namelijk een beboste helling die in het centrum van de stad is gelegen. Er zijn verschillende wandelpaden aangelegd waardoor het een goede mogelijkheid is om even de benen te strekken. Natuurlijk is het wandelen niet perse nodig want ook met de Sclossbergbahn kan je de bergtop bereiken. Op het eerste gezicht zal de berg er niet anders uitzien als alle anderen. Echter schijn bedriegt. Want het is een doolhof van gangen die tijdens de Tweede Wereldoorlog als schuilplaats diende. Na aankomst op de top geniet je natuurlijk van een schitterend uitzicht over Graz. Wanneer je in de zomermaanden hierheen gaat, is het zelfs mogelijk dat er een van de openluchttheaters of toneelstukken plaatsvind. Een andere mogelijkheid om naartoe te gaan vanuit autohuur Graz is de Dom. Deze van oorsprong bekende parochiekerk werd door Keizer Friederich III aanzienlijk groter gemaakt. Hierdoor werd het tot de Hofkerk uitgeroepen en maakte het tevens deel uit van het keizerlijk paleis. Vooral het orgel vanuit 1978 is een echte bezienswaardigheid. Daarnaast is er nog veel meer te beleven in deze omgeving want aan de overkant vind je ook het mausoleum.

Rondreis door de regio van Graz

Vanuit autohuur Graz is een dag uitje naar Wenen een uitstekende mogelijkheid. Daarnaast biedt autoverhuur Granz ook de mogelijkheid om naar de Riedersburg, Bärenschützklamm, Lurgrotte en de Kesselfallklammm af te reizen. Kortom met autoverhuur Graz kom je overal en maak je er een complete vakantie van.