Vind de juiste auto in Groningen Luchthaven

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Groningen Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Ford Ka

Ford Ka

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2016 19:31 uur.

Ford Focus Estate

Ford Focus Estate

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jun. 2016 19:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Groningen Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Groningen Luchthaven:

4.7 tot 5 (13752 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
klaar en duidelijk aanbod - gemakkelijke zoekmotor - praktische info verhuurder gemakkelijk consulteerbaar - en vlotte reservering
Huurauto beoordeling van Ingrid V. - 27 apr. 2017 13:57
(4.5 tot 5 )
correcte afhandeling
Huurauto beoordeling van Eric d. - 27 apr. 2017 06:22
(4.5 tot 5 )
Het huurauto was netjes geregeld en zonder enige gedoe. Gewoon Enterprise wiste niet dat ik verzekering door Allianz heeft dus kostte het wat tijd. Het brandstof tank was ook niet vol opgeleverd maar slechts driekwart. Dan werd het lastig tijdens het teruglevering om tank tot het juiste niveau in te vullen. Wat happycar betreft ging alles prima! Zeker een aanrader.
Huurauto beoordeling van KOPAL G. - 26 apr. 2017 08:10

Autohuur Groningen Luchthaven

Vliegveld Groningen, ook wel bekend als vliegveld Eelde dateert uit het jaar 1931 en is gelegen in Eelde. Eelde is een kleine plaats ten zuiden van Groningen en heeft 6.670 inwoners.  Via luchthaven Groningen vliegt u naar verschillende buitenlandse bestemmingen in Europa. Op Groningen Aiport Eelde vliegen drie vliegtuigmaatschappijen, namelijk Corendon Airlines die naar Antalya vliegt, Ryanair die naar Spanje, Italie en Oostenrijk vliegt en Transavia die op een aantal bestemmingen in Griekenland, Turkije, Spanje en Portugal vliegt. In 2012 reisden 208.660 mensen via vliegveld Groningen en in de komende jaren wordt er nog de nodige groei verwacht. Wanneer u meer van de regio Groningen en Nederland wilt zien dan kunt u het beste een huurauto huren. Deze huurauto kunt u gemakkelijk ophalen bij luchthaven Groningen.

Autohuur Groningen Airport Eelde
Met een huurauto van Groningen Airport Eelde bent u binnen 20 minuten in Groningen. Groningen is een bijzondere stad met 195.511 inwoners. Groningen is een echte studenten stad en dit is goed in de stad terug te zien. Naast de prachtige bezienswaardigheden die de stad rijk is staat Groningen vooral bekend om haar bruisende nachtleven. Een van de mooiste bezienswaardigheden die u met een huurauto van luchthaven Groningen kunt bezichtigen is de Martinitoren, een 97 meter hoge kerk. Daarnaast mag u de Sint Jozefkathedraal, het Groninger Museum en de Stadsschouwburg niet missen. Met uw huurauto van Groningen Airport Eelde rijdt u eenvoudig naar tal van andere bestemmingen in Nederland. Gelukkig hoeft u niet heel erg ver te rijden aangezien er in de provincie Groningen ontzettend veel te doen is. Zeehondencreche Pieterburen is een Zeehondencreche die verzwakte en zieke zeehonden opvangt en probeert te genezen. In Haren, op 5 km van vliegveld Eelde, vindt u Hortus Haren. Hortus haren is een prachtige botanische tuin die ruim 20 hectare groot is. Deze prachtige tuin mag u niet links laten liggen en is zeer gemakkelijk te bereiken met een huurauto vanaf vliegveld Groningen.

Huurauto Groningen Airport Eelde
Met autohuur Groningen Airport Eelde bent u er van verzekerd dat u al het mooie van de provincie Groningen kunt bezichtigen. Het is natuurlijk ook mogelijk om meer dan alleen de provincie Groningen te zien. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Sneek, een Friese plaats vlakbij het Sneekermeer. Sneek staat vooral bekend om haar mooie bezienswaardigheden en de Sneekweek. De Sneekweek is een jaarlijks evenement waar in verschillende categorieën zeil wedstrijden worden gehouden. Autohuur Groningen Airport zorgt er voor dat u kunt gaan en staan waar uzelf wilt.