Vind de juiste auto in Haarlem

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Haarlem - Goedkoopste aanbiedingen

Peugeot 207

Peugeot 207

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 okt. 2016 15:38 uur.

Opel Astra

Opel Astra

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 2 okt. 2016 15:38 uur.

Beoordeling autoverhuur in Haarlem

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Haarlem:

4.8 tot 5 (13777 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
alles zeer overzichtelijk, huren wel voor de 1e keer
Huurauto beoordeling van P.G.M. J. - 24 mei 2017 21:19
(5 tot 5 )
Alles klopte, goede prijs, goede auto
Huurauto beoordeling van Gert-Jan O. - 24 mei 2017 18:45
(5 tot 5 )
Zeer service gericht en een huurprobleem zeer adequaat opgelost
Huurauto beoordeling van Hendrik Wilhelm S. - 24 mei 2017 16:26

Autohuur Haarlem

Het is na Amsterdam de grootste stad van Noord-Holland en een van de middelgrote steden van de Randstad: Haarlem. Deze stad, de hoofdstad van de provincie Noord-Holland, ligt aan de rivier het Spaarne en heeft net iets meer dan 150.000 inwoners. Het is een stad met een rijke geschiedenis: Haarlem kwam voor het eerst voor in een document uit de tiende eeuw en in de dertiende eeuw kreeg de stadsrechten van Willem II van Holland. Maar Haarlem heeft veel meer dan een rijke geschiedenis: ook vandaag de dag is het een bijzondere stad, die zeker een bezoekje waard is. En het goede nieuws is: daarvoor is geen eigen auto of een duur ticket voor het openbaar vervoer nodig. Het is namelijk veel makkelijker om voordelig en flexibel een auto te huren via HAPPYCAR Autoverhuur Haarlem. HAPPYCAR is de onafhankelijke vergelijkingssite die prijzen van autoverhuurbedrijven als Enterprise en Thrifty op een rijtje zet.

Ontdek Haarlem
Wie met een rental car Haarlem gaat bekijken, zal al snel zien waarom Haarlem zich aan het einde van de middeleeuwen had ontwikkeld tot een van de belangrijkste steden van Holland. Het was en is een echte textielstad en schildersstad. Begin bij het stadscentrum en neem dan vooral een kijkje in de historische binnenstad. Die is omringd door grachten en singels en staat bol van de oude straatjes en monumenten. Een must-see is de Grote Markt. Daaraan staan verschillende bijzondere gebouwen, zoals de Vleeshal, de St. Bavokerk en het stadhuis. In de St. Bavokerk staat een wereldberoemd Mullerorgel, waar zelfs Mozart nog op gespeeld heeft.

Met een huurauto Haarlem ontdekken
De Grote Markt is bovendien het perfecte startpunt voor wat winkelplezier. Aan de Grote Markt liggen namelijk de ingangen van de belangrijkste winkelstraten, ook wel bekend van het bordspel Monopoly: de Barteljorisstraat, de Grote Houtstraat en de Zijlstraat. En wie met een huurauto Haarlem ontdekt, hoeft zich natuurlijk geen zorgen te maken over te weinig ruimte: HAPPYCAR Autohuur Haarlem heeft auto's in alle soorten en maten, altijd tegen de scherpste prijs. HAPPYCAR Autoverhuur Haarlem is flexibel en biedt elke huurder een passende auto. Na een winkelsessie kan doorgereden worden naar de oude Amsterdamse Poort, de enige oude stadspoort die nog overeind staat. Andere bezienswaardigheden hier in de buurt zijn de Koepelgevangenis en molen De Adriaan. Ook zijn er in de omgeving nog diverse oude bruggen te vinden die het bekijken waard zijn.  

Rondreis door de regio Haarlem
Eenmaal onderweg, met een rental car Haarlem verkennend, mag de wijdere omgeving natuurlijk ook niet overgeslagen worden. Bezoek bijvoorbeeld Amsterdam, of zoek het iets dichter bij Haarlem zelf en bezoek de Haarlemmerhout. De Haarlemmerhout is een heus stadsbos, aan de rand van de stad. Het bos was in de Gouden Eeuw al een grote trekpleister voor met name rijke mensen. Een ander bijzonder park is het Kenaupark, dat in 1865 ontworpen werd. De naam is uiteraard te danken aan Kenau Simonsdochter Hasselaer, die een belangrijke rol speelde tijdens het Beleg van Haarlem. Een reis naar Zaandam of Den Helder is absoluut de moeite waard. Wat de bestemming ook is; via HAPPYCAR is altijd een voordelige auto te regelen. Of het nu gaat om een grote gezinswagen, een sportauto of een compacte auto waarmee het ook makkelijk is om door de kleine straatjes in de stad te rijden. Profiteer van de voordelen die een onafhankelijke prijsvergelijker biedt en van de flexibiliteit die een huurauto vertegenwoordigt.