Vind de juiste auto in Halifax

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 40 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 13 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Halifax - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2018 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2018 10:56 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2018 10:56 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2018 10:56 uur.

Beoordeling autoverhuur in Halifax

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Halifax:

4.5 tot 5 (551 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Hele goede ervaring. Kon niet beter. Een 10!!!
Huurauto beoordeling van Willem H.- 15 jul. 2018 00:30
(5 tot 5 )
Zonder de telefonische superbegeleiding van jullie medewerker bij conflict met plaatselijke verhuurder zou ik nooit meer boeken. Door jullie klantvriendelijkheid kom ik zeker weer bij jullie terug.
Huurauto beoordeling van Ronald L.- 10 jul. 2018 12:30
(4.5 tot 5 )
iets meer info over waar de lokale verhuurder zich begeeft
Huurauto beoordeling van Robert K.- 09 jul. 2018 00:30

Autohuur Halifax

Ontdekt u de romantische havenstad in Canada met uw huurauto en beleefd u de gastvrijheid van de bewoners van deze prachtige stad. In slechts enkele stappen vindt u de huurauto die het beste bij uw wensen en behoeften past. Via HAPPYCAR vergelijkt u namelijk eenvoudig verschillende lokale verhuurder zoals Avis, Hertz en Europcar. Bijzonder handig dat u uw huurauto vanaf de luchthaven van Halifax kunt ophalen zodat u vanaf daar gemakkelijk uw reis kunt vervolgen.  

 

Ontdek Halifax

Halifax ligt met 390.000 inwoners aan de zuidelijke Atlantische kust. Zowel natuurliefhebbers als kunst- en cultuurliefhebbers komen graag naar deze stad. Een bezoekje aan het centrum van de stad is absoluut de moeite waard. Daarnaast is de omgeving in het prachtige Canada ook absoluut de moeite waard. Het landschap rondom de prachtige meren transformeert continue en de haven met de vele kleine bootjes is ook onwijs indrukwekkend. Vele kleine cafés, muziekevenementen en andere festiviteiten in de hoofdstad van de provincie Nova Scotia nodigen u uit om langer te blijven. De combinatie van de historische hoofdstad en de moderne metropole maken Halifax een fantastische toeristische highlight.

 

Auto huren in Halifax

Geniet u tijdens uw reis naar Canada van de talrijke visspecialiteiten, waar de regio Nova Scotia om bekend staat. Vooral de smaakvolle Jacobmosselen en kreeft tellen hier tot de nationale kostelijkheden. Wanneer u een echte bierliefhebber bent, bent u hier aan het juiste adres. In Halifax kunt u verschillende biersoorten vinden zoals Indian Pale Ale, Light Ale, Stag´s Head Stout, Premium White en Red Amber Ale. Al deze producten zijn lokaal geproduceerd. Om deze bieren te proberen moet u naar Alexander Keith´s brouwerij gaan. Hier kunt alles ervaren van de geschiedenis van een van een van de oudste brouwerijen van noord-Amerika ervaren die door schotse immigranten in 1820 is gesticht.

Bezichtigt u ook het Maritieme Command Museum in Halifax en duikt u in de geschiedenis van de zeevaarders en de strijd voor hun regio. In ongeveer 30 verschillende ruimtes kunt u de tentoonsteling met de omvangrijke collectie bekijken. Dit zijn bijvoorbeeld historische handwerken, modelschepen, wapens, foto´s en nog veel meer. Het Point Pleasant Park is een groot stadpark in het zuiden van de stad, welke u met autoverhuur Halifax eenvoudig kunt bereiken. Het park nodigt bezoekers uit tot een prachtige lange wandelingen door de natuur langs de kusten en door bossen. Steeds weer kunt u vanuit dit park genieten van een uitzicht over de atlantische oceaan. Wanneer u even uit wilt rusten van de wandeling zijn er in dit park ook genoeg mogelijkheden om even te zitten en bijvoorbeeld heerlijk te picknicken of ´s avonds de zonsondergang bekijken op het strand.

 

Rondreis door de regio van Halifax

Met uw huurauto van autoverhuur Halifax is het mooie dorp Peggy´s Cove te bereiken, die aan de oostkust van St. Margarets Bay ligt. In de loop van de jaren is daar een visserplaats ontstaan en vooral geliefd bij toeristen. Ondanks het gestegen aantal toeristen heeft Peggy´s Cove zijn traditionele charme niet verloren. In het oosten van de stad torent de beroemde rood-witte vuurtoren uit, die al ver vanuit de verte te herkennen is. Rijd met uw huurauto ook naar het Wildlife Park, welke u binnen een uur kunt bereiken. Hier kunt u urenlang zoogdieren en vogels bekijken en hun natuurlijke levensomgeving ontdekken. U kunt ook een georganiseerde tour van te voren boeken om zo nog meer van het park te ontdekken. Het gehele jaar door worden hier evenementen georganiseerd die ook de moeite waard zijn om te bezoeken.

 

Twijfelt u dus niet langer en vind via HAPPYCAR de huurauto die het beste bij uw wensen en behoeften past!